- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
O konuya hiç girmiyorum, gelinim bitti anacım bitti. Tüm yollarını tıkayacağım çünkü bütün taktikleri öğrendim
ben de gelecekteki gelinleimden korkmaya başladım
O konuya hiç girmiyorum, gelinim bitti anacım bitti. Tüm yollarını tıkayacağım çünkü bütün taktikleri öğrendim
Eyvah eyvahyapmayın ya kızım var benimde artık evlenme yaşına geldi nerdeyse..
Bendemi taktik versem,kaynana nasıl alt edilir diye
çatışalım mı,kim kimi alt ediyor
kaynana ve görümcesinden şikayetçi olan kadınları gördükçe kaynana ve görümcemin ne olursa olsun iyi insanlar olmayacağını, hayal aleminde yaşadığımı, ne kadar iyi bir gelin olmaya çalışırsam çalışayım asla yaranamayacağımı düşünüyorum.
kk'nin en büyük eksiği konuların hep kadın gözünden aktarılması bence yani erkeklerden görüş vs.. alamıyoruz eminim onlar da kendi içlerinde sorun yaşıyorlardır ama biz bunları göremiyoruz ayrıca ben birçok konunun tek taraflı ele alındığını görüyorum hani kadın bir sorunu anlatıyor ama erkek ne düşünüyor o konuda.hep erkekler suçlu olacak değil ya :)
zamanla az çok konu sahibinin anlatış tarzından, olayı nasıl ele aldığından bazı şeyler anlaşılabiliyor.
eminim ki herkes kendi ailesi ,sevgilisi, eşi ve çocukları sorun yaşıyordur.sorunsuz hayat olur mu? dikensiz gül olur mu?
fakat işte herkesin dile getiriş biçimi bir olmuyor.sürekli birilerini yargılayan insanın da aslında sürekli yargılayan olduğu unutulmamalı belkide.
çok farklı hayat hikayeleri,farklı insanlar.nasıl görmek istediğin ve neyi görmek istediğinle doğru orantılı burada yaşam..
Eyvah eyvahyapmayın ya kızım var benimde artık evlenme yaşına geldi nerdeyse..
Bendemi taktik versem,kaynana nasıl alt edilir diye
Eylül'cüğüm öyle güzel bir konuya değinmişkin ki, bendeki eş buradaki ilgisiz denilen adamları toplar, katlar çarpar ama ne yapalım almışsız kabul etmişiz. Başka meziyetlerini öne çıkarmışız. Hergün ısıtıp ısıtıp önüme getirsem hayat çekilmez olur. Birde benden geçmiş eş derdi.
Senin gibi dünürüm olsun, üstüne borcum olsun keleşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?