kadınlar kulübünden sonra tuhaflaştım...

kk'nin en büyük eksiği konuların hep kadın gözünden aktarılması bence yani erkeklerden görüş vs.. alamıyoruz eminim onlar da kendi içlerinde sorun yaşıyorlardır ama biz bunları göremiyoruz ayrıca ben birçok konunun tek taraflı ele alındığını görüyorum hani kadın bir sorunu anlatıyor ama erkek ne düşünüyor o konuda.hep erkekler suçlu olacak değil ya :)

yönetim zaten bizimle zor baş ediyor birde forumda erkekler olsaydı ban yemekten sitede insan kalmazdı

hele bide kaynana görümcenin tarafını tut duymadıgın hakaret kalmaz .bi kötülemege başla canım cicim olursun herkesle .burda herkes hoca olmuş kendileri hayatlarında cesaret eedemedikleri şeyleri burda birilerine tavsiyedde bulunurlar kışkırtıyorlar .yada yargısız infaaz ...

Gerçek bir hayat okulu.

Çevremizde sadece bize benzer insanlar vardır ve zaten bize benzedikleri için çevremizdedirler.

Burada o kadar çok çeşitli kadın var ki, her çevreden,her kültürden, bizden daha eğitimli yada bizden daha eğitimsiz. Ama hep toplum içinde olan.

Şöyle bir düşün çarşıya çıktın biri omuzuna çarptı özür diledi, yine çarşıya çıktın gene biri omuzuna çarptı, oha hayvan önüne baksana dedi.

İşte hepsi, burada yazıştığımız tipler.

Sırf aldatma ve erkek olarak düşünme konuları, insanları tanıyorum diye el al ve tuhaflaşma

Son düzenleme:
ben de gelecekteki gelinleimden korkmaya başladım

herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok tabiki....
bu kadar takılma derim...
herşeyi zaman gösterir sen keyfine bak...

O konuya hiç girmiyorum, gelinim bitti anacım bitti. Tüm yollarını tıkayacağım çünkü bütün taktikleri öğrendim

aynen bir bir not alıyorum

iflahlarını keseceğim

zamanla az çok konu sahibinin anlatış tarzından, olayı nasıl ele aldığından bazı şeyler anlaşılabiliyor.
eminim ki herkes kendi ailesi ,sevgilisi, eşi ve çocukları sorun yaşıyordur.sorunsuz hayat olur mu? dikensiz gül olur mu?
fakat işte herkesin dile getiriş biçimi bir olmuyor.sürekli birilerini yargılayan insanın da aslında sürekli yargılayan olduğu unutulmamalı belkide.

çok farklı hayat hikayeleri,farklı insanlar.nasıl görmek istediğin ve neyi görmek istediğinle doğru orantılı burada yaşam..

ben de gelecekteki gelinleimden korkmaya başladım

O konuya hiç girmiyorum, gelinim bitti anacım bitti. Tüm yollarını tıkayacağım çünkü bütün taktikleri öğrendim

Eyvah eyvah yapmayın ya kızım var benimde artık evlenme yaşına geldi nerdeyse..

Bendemi taktik versem,kaynana nasıl alt edilir diye

annemin bir lafı var el adama acımaz kızım der kimseyi annen yada ablan olacak gibi görme hep bir mesafe olsun aranda en iyisi bile yeri geldimi öyle bi konuşurki sana şaşırıp kalırsın inşallah sorunlu kompleksli kıskanç bi kaynanan olmazda bunları yaşamazsın

kimseye takılma laf olsun diye konuşanlarda var boşveer :)

erkekleri buraya alsak onlar yine dürüst olmazlar emin ol.hep bi taraflarında sakladıkları gizli birşeyler var yaradılışları gereği.ve hiç bir zaman söylediği şeyin farklı bir boyutu olup olmadığını da bilemezsin ve emin olamazsın.o yüzden de daha bi farklılar.ama kadınların öyle mi muhakkak herşeylerini paylaştıkları bir zaman ve bir şahıs oluyor.

Ben hiç etkilenmiyorum
Etkileniyor olsam bir derdim vardan uzak dururdum

Siz de isterseniz en azından bu bölümden uzak durabilirsiniz
Arzunuza göre ; geyik, yemek, bakım gibi bölümlere bakmak mümkün..

Eylül'cüğüm öyle güzel bir konuya değinmişkin ki, bendeki eş buradaki ilgisiz denilen adamları toplar, katlar çarpar ama ne yapalım almışsız kabul etmişiz. Başka meziyetlerini öne çıkarmışız. Hergün ısıtıp ısıtıp önüme getirsem hayat çekilmez olur. Birde benden geçmiş eş derdi.

Eyvah eyvah yapmayın ya kızım var benimde artık evlenme yaşına geldi nerdeyse..

Bendemi taktik versem,kaynana nasıl alt edilir diye

Senin gibi dünürüm olsun, üstüne borcum olsun keleşim.

Bende sürekli acaba ileride çok cadaloz bir kayınvalidemi olacağım bunu nasıl engellerim diye düşünüyorum...Ve gelecekteki gelinimden de tırsıyorum valla şimdiden...

Eşimle ilgili de her gün daha çok şükreder hale geldim

Güzel bir konu başlığı olmuş...

aslında haklısın.her yaş grubundan acı çeken çok kadın var.ama bu bir derdim var kısmı için geçerli.diğer sayfalarda yararlı bir sürü bilgi var.ev aletleri kısmını okurum,gebelik,dekorasyon,sınavlar,kilo verenlerin sayfaları,kitap,müzik,dizi,doktor isimleri...eğer çok etkileniyorsan bir süre bu başlığı okuma derim.sorunu olan bir genç kız ya da kadın derdini anlatıyor.herkes elinden geldiğince akıl veriyor hatalarını söylüyor.ama dediğin gibi arada en ufak hatası yüzünden boşan,bitir,adam olmaz eşin şeklinde yorum yapan azınlıkta var.ama özel hayatını buraya yazan olumlu olumsuz yorumları da göze almak zorunda.çünkü site herkese açık.peki kadınlar dertlerini neden internette tanımadığı insanlara anlatıyor dersen bence kendi annesine anlatsa annesi üzülecek,kayınvalidesine anlatsa oğlunu eleştiremeyecek,dostları mesafe olarak uzaktır ya da gurbettedirler.ya da hepsine anlatmıştır çare bulamamıştır.bir nevi anlatayım rahatlayayım mantığıdır.bence doğrudur.içinde tuttukça aşılamayacak noktalara gelir dertler.ama aynı derdi başkalarının da yaşadığını bilmek dünyada yalnız olmadığını hissetmek gibi geliyor bana kalırsa.sitede kadın dayanışması var.
çok akıllı sağduyulu bir sürü kadın var gözlemleri çok güzel.
sen üzülme insanlara güven.müstakbel eşine onun ailesine güven.sen de aynı sıkıntıları yaşayacaksın diye bir şey yok.ama gün gelirde yaşarsan senden tecrübeli insanlar neler yaşamışlar ne tepki vermişler bilirsin.en basitinden defalarca eşin ailesi ile birlikte yaşamayın bunu baştan kabul etmeyin deniyor.ya da daha nişanlılıkta aldatıyorsa ikinci şansı verme deniyor,maaşınızı eşinize teslim etmeyin deniyor,çalıştırmıyorsa direnin kendinize ait güvenceniz olsun deniyor,çocuk yaşta anne olmayın vss.hepsi acı deneyimlerden çıkan dersler.yararlı.

Çok mersi adunul'um rabbim hayırlı gelinler damatlar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…