- 3 Eylül 2012
- 21.921
- 57.970
- 798
kadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.
aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:
erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
Bir de iyi tarafından bak aslında insanın kendini unutup sevmemesi gerektiğini anlıyor insan.
Kaynananın kaynana olduğunu,görümcenin görümce olduğunu unutmamak gerekmiş mesela bunu öğretiyor bu site.
Sen iyiysen herkes iyi bir kere hayır istemem bunu de o zaman da iyilerse gerçekten iyi de..
Sen benim kızımsın artık demelerine inanma oğluyla aranda bir sorun çıksın,haklı ol
Bak bakalım kimin tarafını tutuyor.. gömlek tene daha yakın nihayetinde..
İyi oluyor burada bunları okumak,iyi...
İnsanın gözleri açılıyor,aptallığından arınıyorsun