kadınlar kulübüne takılıyorum diye laptop fırlattı

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
İyi geceler bayanlar eşim az önceki bir arkadaşa yaptığım yorumu okudu ve laptopu yere çarptı.Önceki yorumlarımı ve açtığğım konuları da önceden okumuş.Hiçbir zaman saygısız kendini bilmez yorumlar yapmadıım halde bu öfke neyin nesi anlamadım.

Arkadaşın sorusuna yazdığım yorum şu, kopyalıyorum. kızdığı bölüm renkli kısım.Bedduaları hakaretleri havada uçuştu.

Üzgünüm ki erkekler bizim kadar duyarlı değil.Ben de bu lafların altında nasıl kalırım der,aynaya bile bakamazdım.Ama eşim iki dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi gelir sırnaşırdı.Şimdi düzeldi mi durum?Hayır tabi ki de.Rutin tartışmalarımız sürer.Komşularımız bu durumlara şahitlik eder.Sen ancak yediğin hakaretle kalırsın ortada.Değişen bir şey yok.Çocuklar için onları da yutarsın.

sitede takıldıgınızdan genel olarak rahatsızsa bahane si olmuş abartılıcak bişey yok o kelimede...

Muhtemelen bu actiginiz topigi de okuyup bir posta daha sallayacak duvara demektir nasil benim hakkimda baslik acarsin anlatirsin diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her erkek kendisinden kotu bahsedilmesini istemez ama senin esin biraz abartmis o varken girme ya yazdiklarina dikkat et canim:26:

gerçekleri görünce hazmedememiştir.

Bu yazıyı okuyupta bize de birşeyler fırlatmaz umarım

Ofkesi kendisine olabilir mi?
Benimki de bu yorumumu gorur mu dersin :)

neden bu kadar abarttı ki Allah yardımcın olsun. eski konularını okumadım ama anladığım kadarıyla biraz problemli biri. konuşmayı denesen?

Bu konuyu açmaya iyi cesaret etmişsiniz. Hayran kaldım.

Aranızda geçen konuları burada hiç tanımadığın insanlara anlatmış olmana kızmış belliki. Genelde erkeklerin tepkisi bu olur. Kime ne, neden özelimizi paylaşıyorsun diye. Anlamazlar malesef. Ben çevremde bazı kadınlara bile anlatamıyorum. Ne anlıyorsunuz, ne paylaşıyorsunuz diye tepki gösterenler çıkabiliyor. Bu açtığınız konuyu da görürse yine bir tartışma çıkacaktır.

Son düzenleme:
Nickini ve konularina yorum yaptigimi hatirliyorum ama konunu hatirlayamadim sanki yine boyle bisey yapmisti esin

Kuzum böyle bir adama kkya üye oldugunu söylemen bile hata. Bu ne şiddet ki! Sendeki de deli cesareti tebrik ederim laptopu silkeleyip kaldığın yerden devam ediyorsun

Sırnaşmak kelimesini her zaman itici buldum. Kocanda demek ki öyle düşünüyor.sırnaşmak iyi bi kelime değil bazı kadınlar iyi niyetle kullanıyor ama değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evi ve kendisini ihmal ettiğiniz için kızmıştır belki, var mı öyle bi şey?

yenı rumuz alınız bu sekılde devam edmeyınız !

Actiginiz basliklara baktim da.......kocaniz adam degil bence, sorunlu, garip bir tip, hamile kadinlarin pesinden kosuyor.

Bence o actiginiz basliklari bir word dosyasina kaydedin, esinize yarin mailleyin. Altina da yazin, senin hakkinda bunlari dusunuyorum, benim gozumden bakinca aynen boyle gorunuyorsun diyin. Laptop firlatmakla hamile kadinlarin pesinde cigerci kedisi gibi gezdigin gercegini kapatamazsin diyin. Adam olsaydin ben de bu basliklari acmazdim diyin, bakalim ne cevap verecek?

Son düzenleme:
Eşine karşı açtığın konular yazdıkların bir erkeğin tepki göstereceği şeyler. Eşinin hamilelerin peşinden koştuğunu kavgalarda herkesin duyduğunu sonra eşinizin sırnaştığını söylemişsiniz illa ki kızar eşiniz haksız da olsa bir sitede arkasından başkalarıyla konuşmanızo sindiremez ve hala daha girmeye aynı nickle yazmaya devam ediyorsunuz bu da çok enteresan.

Eşiniz gocunmuş bence ondan.
Yoksa abartacak bi kelime değil.
Hatta o paragrafta sizin haklı oldugunuzu bildiğinden yedirememiş burada her şeyi anlatmanıza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence genel bir iletişim sorunu var aranızda. Eşiniz rahatsız olduğu durumlar karşısında hızlı sinirleniyor, fazla reaksiyon gösteriyor ve karşısındakinin aklında, rahatsız olduğu durum ve rahatsız olmasının nedeni değil de aşırı öfkesi kalıyor. Siz de empati yapıp ana problemi kavrayamıyorsunuz.

Mesela bu akşam ki kavganızın sebebi eşinizin Kadınlar Kulübünde takılmanızdan rahatsız olması değil veya sadece sırnaşma kelimesi değil. Mesele onun hakkında yaptığınız yorum onu nasıl gördüğünüz . Sadece çocuklar için katlanılan bir insan olmaktan veya kavgaların tek sorumlusu olduğunun düşünülmesinden herkes rahatsızlık duyar. Tepkinin çıkış sebebi mantıksız değil bana göre.

Mantıksız olan bu tepkinin tarzı. Eşyaları fırlatmak veya böyle öfke nöbetlerine girmek konuda da görüldüğü karşı tarafın sizi anlamasını engelliyor. Eşinizin bunu kavraması öfkelendiği, rahatsız olduğu konuları anında sizinle tartışmak yerine, bir süre bekleyip sakinleşince sorununu size aktarması ilişkiniz açısından çok yararlı olur.

Sizin de bu tarz nedensiz veya çok mantıksız nedenlerle çıktığını düşündüğünüz öfke patlamalarında, sakin kalmayı başarıp 'Bu durumda seni bu kadar rahatsız eden/öfkelendiren ne?' tarzı karşı tarafı anlamayı deneyen sorular sormanız, hem sorunun derinine inmeyi kolaylaştırır, hem genelde anlaşılmadığını/kendini anlatamadığını düşünen insanlar öfke patlamalarına başvurduğu için zamanla eşinizle daha sakince tartışmanızı sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…