rezil etmişin adamı az bile yapmış
bu erkeklerin kkdan rahatsız olma dertleri ne olucak anlamıyorumonlar gidip erkek arkadaşlarıyla lambur lumbur konuşurlar sonra yazılanlara kızarlar patlayın hemi
Sırnaşmak kelimesini her zaman itici buldum. Kocanda demek ki öyle düşünüyor.sırnaşmak iyi bi kelime değil bazı kadınlar iyi niyetle kullanıyor ama değil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burası bizi gaza getiriyormuş
Sanki bizim aklımız yok
Benimki de ne işler çevirdiğimi(!) takip etmek için kk üyesi olmuş ama onu rezil etcem
hadi ya seninkide öylemi diyorbenimkide bazen şaka yapar hep kk elinden tel düşmüyor diye bende hemen derim hah bi kk var onada girmim onumu istiyosun diye ama zaten ben ona sürekli candy crush oynamasından takılıyorum oda ondan öyle takılıyor
Aslında baya bi takılsın arkadaşları olsun sonra fotoğrfını paylaşıp rezil etmek var daifşa et onu mune şutlasın
Siz takılıyormuışunuz öyle ya onda bişey yok
Benim akıllı gitmiş kk üyesi olmuş benim yaptıklarımı izliyormuş
Aslında baya bi takılsın arkadaşları olsun sonra fotoğrfını paylaşıp rezil etmek var da
Neyse
İyi geceler bayanlar eşim az önceki bir arkadaşa yaptığım yorumu okudu ve laptopu yere çarptı.Önceki yorumlarımı ve açtığğım konuları da önceden okumuş.Hiçbir zaman saygısız kendini bilmez yorumlar yapmadıım halde bu öfke neyin nesi anlamadım.
Arkadaşın sorusuna yazdığım yorum şu, kopyalıyorum. kızdığı bölüm renkli kısım.Bedduaları hakaretleri havada uçuştu.
Üzgünüm ki erkekler bizim kadar duyarlı değil.Ben de bu lafların altında nasıl kalırım der,aynaya bile bakamazdım.Ama eşim iki dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi gelir sırnaşırdı.Şimdi düzeldi mi durum?Hayır tabi ki de.Rutin tartışmalarımız sürer.Komşularımız bu durumlara şahitlik eder.Sen ancak yediğin hakaretle kalırsın ortada.Değişen bir şey yok.Çocuklar için onları da yutarsın.
biz şakalaşıyoruz zaten okadarda değil yani kadın kadına takılıyorum onada karışıcak değil ya
ya şuanda seni takipteyse planını okur
Kıyamam ki yoksa yapardım
Eğlence çıkardı bize de
Hem becerisiz bu erkekler ya adı da mrymp
benim nickin renksiz fotokopisi gibi bişey
mune şutlasın o da ona yeter
Not: yakalndığındaki yüz ifadesi bana yetti zaten :):)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?