kadınlar kulübüne takılıyorum diye laptop fırlattı

senin kocanın seninle zoru ne ya?
neyin öfkesi bu?
ezdirme kendini ya walla ben gelip dövcem adamı.hem suçlu hem güçlü

Son düzenleme:
bu erkeklerin kkdan rahatsız olma dertleri ne olucak anlamıyorum onlar gidip erkek arkadaşlarıyla lambur lumbur konuşurlar sonra yazılanlara kızarlar patlayın hemi

Eşinin öfkesi kendinedir büyük ihtimal..ama gerçekle yüzleşmek zor geldiği için sana yöneltmiştir .tabi bilinçli değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Öfkesini kontrol edemeyen erkek modeli çok maalesef ve biriyle siz yaşıyorsunuz
Yazdıklarınızı okuması ne demek oluyor!

Son düzenleme:
Benimki de ne işler çevirdiğimi(!) takip etmek için kk üyesi olmuş ama onu rezil etcem

bu erkeklerin kkdan rahatsız olma dertleri ne olucak anlamıyorum onlar gidip erkek arkadaşlarıyla lambur lumbur konuşurlar sonra yazılanlara kızarlar patlayın hemi

Burası bizi gaza getiriyormuş
Sanki bizim aklımız yok

Ama bu kelimeye gücendiği hakkında bir şey yazmamış ki alıp sadece bu kelimeyi çekmişsiniz.

Burası bizi gaza getiriyormuş
Sanki bizim aklımız yok

hadi ya seninkide öylemi diyor benimkide bazen şaka yapar hep kk elinden tel düşmüyor diye bende hemen derim hah bi kk var onada girmim onumu istiyosun diye ama zaten ben ona sürekli candy crush oynamasından takılıyorum oda ondan öyle takılıyor

Siz takılıyormuışunuz öyle ya onda bişey yok
Benim akıllı gitmiş kk üyesi olmuş benim yaptıklarımı izliyormuş

Siz takılıyormuışunuz öyle ya onda bişey yok
Benim akıllı gitmiş kk üyesi olmuş benim yaptıklarımı izliyormuş

Aslında baya bi takılsın arkadaşları olsun sonra fotoğrfını paylaşıp rezil etmek var da
Neyse

biz şakalaşıyoruz zaten okadarda değil yani kadın kadına takılıyorum onada karışıcak değil ya

ya şuanda seni takipteyse planını okur

Bu arada eşin bana laptop terlik falan fırlatır mı bilemicem ama konulara göz gezdirdim bence eşin normal biri değil

biz şakalaşıyoruz zaten okadarda değil yani kadın kadına takılıyorum onada karışıcak değil ya

ya şuanda seni takipteyse planını okur

Kıyamam ki yoksa yapardım
Eğlence çıkardı bize de
Hem becerisiz bu erkekler ya adı da mrymp
benim nickin renksiz fotokopisi gibi bişey
mune şutlasın o da ona yeter

Not: yakalndığındaki yüz ifadesi bana yetti zaten :):)):)

Son düzenleme:

ahahahahaha çakma meryemd nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…