kadınlar kulübüne takılıyorum diye laptop fırlattı

Siteye erkek uyelerin kayit olmasi yasak esiniz uye biliyorsunuz ama sikayet etmiyorsunuz..

Esın buraya takiliyorsun diye degil öğretmen arkadaşına takiliyorsun diye fırlatmış olmasın sakın?

Konudaki bazı yorumlar gerçekten saçma neredeyse adamı bulsalar sırtını sıvazlayacaklar maşallah..Yahu gerçekten garipsiniz..Çogu konu içeriklerinde konu sahibesiyle birlikte eşlerine biz bile ''Öküz,ş....siz,adam değil,manyak,salak,odun '' gibi kelimeler safediyoruz..Noluyor size hayırdır ?

Sanırsın hiç eşlerinin ya da sevgililerinin ardından kırıcı bir hitap ya da onları tasvir eden kelimeler sarfetmediler..Hepsi melek (!)

Konu sahibesi sana gelince bu adamı çekmeye devam etme..Dengesiz ve oldukça da yalancı konularına bakılınca evliliginin gerçekten elle tutulur bir yanı yok..

Yedirememiş kendine beyefendi..Sadece bu ! İnan bu !

Siteye erkek uyelerin kayit olmasi yasak esiniz uye biliyorsunuz ama sikayet etmiyorsunuz..
Nişanlım daha çok yeni üye oldu ve pek de aktif değil ama ben zaten şikayet edeceğim hatta burda da nickini paylaştım

kocanın yanında kk ya gırıp adamımı cekıstırıyorsun?

hangı cesaret hapını içtin?

Eğer o evdeyken onu görmezden gelip tıktıktık sürekli pc başındaysan sana çatmak için bahane bulmuş demektir. Yazdığında laptopu fırlatacak kadar öfkelenecek bir şey göremedim :26:

Şimdi burda bir sürü konu açılıyor.Eşlerden kayınvalidelerden,mahrem veya özel şeylerden bahsediliyor.Kocanın senin girdiğin siteden,profil isminden,yazdığın yorumlardan ne diye haberi oluyor ben de bunu anlamıyorum.Başka bir nickle kendi de üyelik lasa.Ordan senin konularını takip etse,sen bir gün kocamdan şüpheleniyorum ya da kayınvalidem şöyle ya da benzer olumsuz bir konu açsan ne olacak o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…