Kadinlar kulubunun hayatini kaybeden uyesi icime dert oldu

Canım oğlum konusunu okumuştum haberide görmüştüm ama aynı kişi olduğu aklıma bile gelmezdi. Bende bursada oturuyorum vefat ettiği zaman doğum yapalı bir ay olmuştu. Bebeğine süt vermeyi düşünmüştüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Eski arkadaşlar bi üye daha vardı. Çooook eski ben üye değildim o zamanlar, arada açıp bakınca görmüştüm.
Rahatsızlanmıştı. Doğuda 1 eve gidecekti yaşlı bir ailenin yanına. Eşi arabada yatacaktı. Telefon falan yasaktı böyle tedavi görecekti kimdi o ya..
Ancak epey eski arkadaşlar bilir.

Nasıl okudunuz yazdıklarını

Evet hatirliyorum o uyeyi. Ama nickini hatirlamiyorum. Mune belki biliyordur.
Merak ettim simdi ben de

Vefat ettiğini şuan bu konudan öğrendim.. Geçmiş konularına bakınca da ''Canım oğlum'' konusunu okuduğumu hatırlıyorum.
(Yalnız bu Bursa'daki vefat eden hamile kadının bu üye olduğu nasıl biliniyor merak ettim. Bilen varsa açıklayabilir mi lütfen?)

Allah rahmet eylesin. Böyle şeyleri görünce, okuyunca, duyunca hayatın anlamsız ve boş olduğunu o kadar hissediyorum ki.. Allah tekrardan rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin.

O vefat etti burda soylemislerdi.

Ben de bu konuyu görünce okudum, haberim yoktu Mekanı cennet olsun, neler çekmiş öyle Çıkar mazlumun ahı.. Bebeğin durumu kötü yazmışlar en son kasım ayında?

Bi üye vardı çocuğuna yazdığı mektup vardı sanki Batıda bi yerde küçük bi pastacı dükkanımı vardı yoksa hayalindemiydi hatırlamıyorum orasınıda, mektubu okumuştum Google amcaya yazıp fotolarına bakmıştım hamileydim o zaman
O gece sabaha kadar haykırarak böğürerek hıçkırıklarla ağlamıştım... eşim çok korkmustu
hala yazarken gözlerim doluyo bi annenin neredeyse ölecegi zamanı bilip çocuğuna mektubu çocuk ozamanlar 2 yada 3 tü sanırım nicki unuttum çoğu zaman iyiki unuttumda dedim ama suan keşke hatırlasaydım herkesi bi silkeleyip kendine getirecek bi konuydu

Sessiz melek neden öldü merak ettim.

Yanlış anlamayın ama nerden haberiniz oldu? Yani vefat eden kadının buraya üye olduğundan?

Bir de tacize uğrayan bi kız vardı ben de onu unutmam... bilmeden ne hayatlara ortak oluyoruz aynı sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…