Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Nasıl okudunuz yazdıklarınıÖlen birinin yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum. Gelecekte ki planları, oğlu için kurduğu hayaller hepsi yarım kaldı. Hayat işte biz plan yaparken başımıza gelenlerden ibaret. Rabbim mekanini cennet eylesin insallah.
Evet hatirliyorum o uyeyi. Ama nickini hatirlamiyorum.Eski arkadaşlar bi üye daha vardı. Çooook eski ben üye değildim o zamanlar, arada açıp bakınca görmüştüm.
Rahatsızlanmıştı. Doğuda 1 eve gidecekti yaşlı bir ailenin yanına. Eşi arabada yatacaktı. Telefon falan yasaktı böyle tedavi görecekti kimdi o ya..
Ancak epey eski arkadaşlar bilir.
O vefat etmisti.Evet hatirliyorum o uyeyi. Ama nickini hatirlamiyorum.Mune belki biliyordur.
Merak ettim simdi ben de
O vefat etti burda soylemislerdi.Eski arkadaşlar bi üye daha vardı. Çooook eski ben üye değildim o zamanlar, arada açıp bakınca görmüştüm.
Rahatsızlanmıştı. Doğuda 1 eve gidecekti yaşlı bir ailenin yanına. Eşi arabada yatacaktı. Telefon falan yasaktı böyle tedavi görecekti kimdi o ya..
Ancak epey eski arkadaşlar bilir.
Sessiz melek neden öldü merak ettim.@sessiz melegim canım o üyenin haberdeki kişiyle aynı kişi olduğunu @Kazen onayladı.
Mübarek gün yine alacak duası varmış Allah razı olsun hatırlatan arkadaşa. T tdilmec Allah rahmet eylesin mekanı
Cennet olsun.
Bu arada muhtemelen konu kapanacak çünkü uyelerle ilgili konu açmak yasak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?