Kadinlar kulubunun hayatini kaybeden uyesi icime dert oldu

evet bende çok merak ediyorum onu..esen di sanırım ismi..sık sık aklıma gelir nasıl diye..umarım iyidir..

esen9 hatırlıyorum ama etiketleyince bulamadım, pasif mi acaba.
Her bu tür konuda anılırdı.
Ben öldüğünü değil de haber alınamadığını hatırlıyorum yalnız.

muhteşem yüzyıl yorumlarından kalmıştı ismi aklımda..vefat haberini okuyumca şok olmuştum..off yine konduramadım aklıma gelince.çok gençti değil mi?..mekanı cennet olsun inşallah..

Çok gençti evet
Çok üzülmüştüm haberini aldığımda, hanım abla haber getiriyordu ondan, sanırım 2010 da vefat etti Mayısta
Dünya işte hepimiz geldik geçiyoruz
Allah mekanlarını cennet etsin

eee öldügünü nerden biliyosunuz kii

Konu 10 kusur sayfa olmus neden olmus acaba okumak zor geliyor tabi anca hazira konayim anca ayninseyi 17383. Kez yazdirayim.

tabiki her erkeğin yaptığı gibi kocası evlendi kızınada babaannesi bakıyor çoğunlukla

elizzsa nın arkadaşıymış böyle cvp vermiş yıllar önce bi konuda
24 yasında gencecik damar kanserinden ölen,bi arkadasında dediği gibi yeni evinin fotolarını buraya yükleyen ama sonra vefat eden arkadaş elizzsa

Tüm mesajları okuyamadım belki cevabı vardır,nereden bildiniz o üye olduğunu
Çok üzücü ,mekanı cennet olsun.
Not:Burası da karışmış,ölmüş ,ölmemiş diyenlerle.
sustum.

Elizzsa'nın profilinide sizin sayenizde buldum okudum çok üzüldüm oda mı vefat etmiş? nasıl kesinleşti çocuğu falan noldu peki bilen varmı?

Olen diger uyelere de cok uzuldum.hepsi gencecik ya.gerceklestiremedikleri ne hayalleri vardi kimbilir.birbirimizi tanimasakta burada hw
Rseyimizi paylasiyoruz konusuyoruz ve sonra oldugunu duyuyirsun of ne aci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…