- Konu Sahibi izmirimizmir
-
evet bende çok merak ediyorum onu..esen di sanırım ismi..sık sık aklıma gelir nasıl diye..umarım iyidir..Eski arkadaşlar bi üye daha vardı. Çooook eski ben üye değildim o zamanlar, arada açıp bakınca görmüştüm.
Rahatsızlanmıştı. Doğuda 1 eve gidecekti yaşlı bir ailenin yanına. Eşi arabada yatacaktı. Telefon falan yasaktı böyle tedavi görecekti kimdi o ya..
Ancak epey eski arkadaşlar bilir.
ciddi misiniz?..Allah rahmet eylesin..çok üzüldüm..O vefat etti burda soylemislerdi.
Arkadaslar ben misafirken bir uye vardi kansere yakalanmisti. Bilinen bi uyeydi burada. Nnickini hatirlamiyorum ama hayal tarzi bir nicki olan uye de ondan haberler getiriyordu .o uyeye ne oldu bilen var mi? umarim iyilesmistir.
Evettt oyduSanırım Zeboştan bahsediyorsun
O da vefat etti =(((
evet bende çok merak ediyorum onu..esen di sanırım ismi..sık sık aklıma gelir nasıl diye..umarım iyidir..
muhteşem yüzyıl yorumlarından kalmıştı ismi aklımda..vefat haberini okuyumca şok olmuştum..off yine konduramadım aklıma gelince.çok gençti değil mi?..mekanı cennet olsun inşallah..Sanırım Zeboştan bahsediyorsun
O da vefat etti =(((
Eski arkadaşlar bi üye daha vardı. Çooook eski ben üye değildim o zamanlar, arada açıp bakınca görmüştüm.
Rahatsızlanmıştı. Doğuda 1 eve gidecekti yaşlı bir ailenin yanına. Eşi arabada yatacaktı. Telefon falan yasaktı böyle tedavi görecekti kimdi o ya..
Ancak epey eski arkadaşlar bilir.
muhteşem yüzyıl yorumlarından kalmıştı ismi aklımda..vefat haberini okuyumca şok olmuştum..off yine konduramadım aklıma gelince.çok gençti değil mi?..mekanı cennet olsun inşallah..
Hanım keleşimi getir adlı bir üye ile çok samimiydi sanırım kendisi. Çoğu haberler ondaydı. Ama nickini hatırlamıyorum güzel biraz uzun nickti. Fakat yıllar önce vefat etmiş.Evet sanirim benim dedigim uye de bu uyeydi...
Evet nicki zebos musHanım keleşimi getir adlı bir üye ile çok samimiydi sanırım kendisi. Çoğu haberler ondaydı. Ama nickini hatırlamıyorum güzel biraz uzun nickti. Fakat yıllar önce vefat etmiş.
eee öldügünü nerden biliyosunuz kiiKizlar dun konulara bakarken tesadufen gordum.kk nin tdilmec adli uyesi olmus.ustelik 8 aylik hamileymis araba carpmis
Bebegini sezeryanla almislar ama onunda durumu iyi degilmis.olay Bursa'da olmus.haberlerde falan gostermis.of ogrendigimden beri icime dert oldu.cok etkilendim.kendisiyle herhangi bir konuda yazismisligimiz ya da denk gelmisligimiz falan da yoktu.sadece bir kez konusunu okumustum.bebeginin babasi bebegin kendisinden olduguna inanmiyordu.hic aklimdan cikmiyor ya.allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lusmak-unutulmadigimi-gormek-ne-guzel.556974/
Ağrı ya giden arkadaş Bu konuyu açmış ama başka yerde arkadaşlar eşinin tele çıkıp vefat ettiğini söylediğini yazmış
Konu 10 kusur sayfa olmus neden olmus acaba okumak zor geliyor tabi anca hazira konayim anca ayninseyi 17383. Kez yazdirayim.Bir iki üye de konuyu açan üyemize eeee nerden biliyon ki öldüğünü diye sormamış mı ay allah aşkına konunun devamını okusanıza diğer sayfaları filan ancak ilk mesajı okuyup karşı çıkın....
tabiki her erkeğin yaptığı gibi kocası evlendi kızınada babaannesi bakıyor çoğunlukla
elizzsa nın arkadaşıymış böyle cvp vermiş yıllar önce bi konuda
24 yasında gencecik damar kanserinden ölen,bi arkadasında dediği gibi yeni evinin fotolarını buraya yükleyen ama sonra vefat eden arkadaş elizzsa
Evet ben de baktim hastaligiyla mucadele etmis ama maalesef yenememisElizzsa'nın profilinide sizin sayenizde buldum okudum çok üzüldüm oda mı vefat etmiş? nasıl kesinleşti çocuğu falan noldu peki bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?