Kadinlar kulubunun hayatini kaybeden uyesi icime dert oldu

Kazen onaylamisti buraya üye olduğunu biz buraya üye olurken ad soyad yazıyoruz kimse görmüyor ama kazen ve mune görüyor ...Bu şekilde ogrenilmistir.

Evet nasil ogrenildi ben de merak etmistim dedigin gibi ad soyaddan olabilir.bir de bir konuda yazmis birisi tdildemi aahsen taniyormus o da yazmis.telefonu falan varmis onda gorosoyorlarmis

Arkadaslar ben misafirken bir uye vardi kansere yakalanmisti. Bilinen bi uyeydi burada. Nnickini hatirlamiyorum ama hayal tarzi bir nicki olan uye de ondan haberler getiriyordu .o uyeye ne oldu bilen var mi? umarim iyilesmistir.

I izmirimizmir ben de geçen gün görmüştüm "ölüm acısıyla nasıl başa çıkılır" konusunda bi üyenin vefat ettiğini, sanırım tanıdık biri haber vermiş ve site yönetimi de onaylamıştı.. bikaç gündür aklımda hep, hatta bu sabah sofrayı hazırlarken de aklımdaydı, bdv yi bi açtım siz konuyu açmışsınız bile.. insanın etkilenmemesi imkansız..
kimbilir daha kimler var haytaını kaybeden, üye olup da..
ama ölmüş birisinin önceden yaşadığı şeyleri yazdığı şeyleri okumak.. çok acı.. hele az önce de verilen linkten resmini gördüm, artık gözümün önünden gitmez.. ve ben ölüm acısını bilirim.. o yüzden gözümden şırıl şırıl akan yaşlara hakim bile olamadım, boğazımda bi yumru..
hele ki bu gün, onca şehidimiz varken..
Allahım rahmet eğlesin üyemize, şehitlerimize, tüm ölmüşlerimize.. Mekanları cennet olsun..
Bebeğinin de çok sağlıklı güzel bir hayatı olsun..
Kandilimiz mübarek, dualarımız kabul olsun..

Kaan Bebek 9 kasım da taburcu olmuş görme ve duyma yetileriyle ilgili sorun yokmuş ama babaya verilmesi kötü
http://m.milliyet.com.tr/annesi-otobus-altinda-kalan-kaan-bebek-bursa-yerelhaber-1637700/
Baba kendisinden olduguna bile inanmadigi istemedigi annesine hamileyken karnini sikmak dayak dahil her kotulugu yapmis birisi ve simdi o bebege mi bakacak?o babaya mi nasip oldu yani bu masum melek.hayat bazen cok acimasiz ve hic de adil degil

Kaan Bebek 9 kasım da taburcu olmuş görme ve duyma yetileriyle ilgili sorun yokmuş ama babaya verilmesi kötü
http://m.milliyet.com.tr/annesi-otobus-altinda-kalan-kaan-bebek-bursa-yerelhaber-1637700/
Baba kendisinden olduguna bile inanmadigi istemedigi annesine hamileyken karnini sikmak dayak dahil her kotulugu yapmis birisi ve simdi o bebege mi bakacak?o babaya mi nasip oldu yani bu masum melek.hayat bazen cok acimasiz ve hic de adil degil

Bende ilk üye olduğum zamanlar çok takılıyordum burda. Hatta baya konular okuyordum. Çok tanınmış, site tarafından sevilmiş bir üyeye denk geldim. Sitenin eskileri iyi bilir fakat kullanıcı adını hatırlamıyorum. Çok etkisinde kaldım sabaha kadar hüngür hüngür ağlamıştım.
Her bir yorumu, cevapları komik sevgi doluydu cevaplardan yola çıkarak çok sevilen biriymiş. Sonra onunla ilgili konu açmışlar nerelerde, ne yapıyor diye. Ne kazen ne arkadaşları kimse ulaşamıyor. Ama ulaşıldığında çok nadir durumunu söyleyip kapatıyormuş. Konuları okumaya devam ettim bu sefer gerçekten haber alınamıyor ve üyelerin sabırlı bekleyiş mesajları beni kötü yapmıştı. Sonra kardeşi bir üyeyi arıyor ve vefat ettiğini söylüyor. Çok kötü ağlamıştım.

Evet sanirim benim dedigim uye de bu uyeydi...

Kim peki bu üye

uyenin ismi neydi ben hatirliyoeum sanki konusunu allah rahmet eglesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…