- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Adresine tıkladım gönderdiğinizden ama onun yazıları çıkmadı nasıl ulaşabilirim
üye ismine tıkladığınızda mesajlar kısmından bakabilirsin yazdıklarına.. .Adresine tıkladım gönderdiğinizden ama onun yazıları çıkmadı nasıl ulaşabilirim
Canim forumlar.yazisinin yaninda bir isaret var.oraya tikladiginda uyeler diye cikiyor.uyelere tikla uye bul kismina tdilmec yaz cikarAdresine tıkladım gönderdiğinizden ama onun yazıları çıkmadı nasıl ulaşabilirim
Ben de merak ettim simdi kimdi o uyeArkadaslar ben misafirken bir uye vardi kansere yakalanmisti. Bilinen bi uyeydi burada. Nnickini hatirlamiyorum ama hayal tarzi bir nicki olan uye de ondan haberler getiriyordu .o uyeye ne oldu bilen var mi? umarim iyilesmistir.
Evet hatirliyorum o uyeyi. Ama nickini hatirlamiyorum. @Mune belki biliyordur.
Merak ettim simdi ben de
O vefat etti burda soylemislerdi.
Baba kendisinden olduguna bile inanmadigi istemedigi annesine hamileyken karnini sikmak dayak dahil her kotulugu yapmis birisi ve simdi o bebege mi bakacak?o babaya mi nasip oldu yani bu masum melek.hayat bazen cok acimasiz ve hic de adil degilKaan Bebek 9 kasım da taburcu olmuş görme ve duyma yetileriyle ilgili sorun yokmuş ama babaya verilmesi kötü
http://m.milliyet.com.tr/annesi-otobus-altinda-kalan-kaan-bebek-bursa-yerelhaber-1637700/
Baba kendisinden olduguna bile inanmadigi istemedigi annesine hamileyken karnini sikmak dayak dahil her kotulugu yapmis birisi ve simdi o bebege mi bakacak?o babaya mi nasip oldu yani bu masum melek.hayat bazen cok acimasiz ve hic de adil degilKaan Bebek 9 kasım da taburcu olmuş görme ve duyma yetileriyle ilgili sorun yokmuş ama babaya verilmesi kötü
http://m.milliyet.com.tr/annesi-otobus-altinda-kalan-kaan-bebek-bursa-yerelhaber-1637700/
Evet sanirim benim dedigim uye de bu uyeydi...Bende ilk üye olduğum zamanlar çok takılıyordum burda. Hatta baya konular okuyordum. Çok tanınmış, site tarafından sevilmiş bir üyeye denk geldim. Sitenin eskileri iyi bilir fakat kullanıcı adını hatırlamıyorum. Çok etkisinde kaldım sabaha kadar hüngür hüngür ağlamıştım.
Her bir yorumu, cevapları komik sevgi doluydu cevaplardan yola çıkarak çok sevilen biriymiş. Sonra onunla ilgili konu açmışlar nerelerde, ne yapıyor diye. Ne kazen ne arkadaşları kimse ulaşamıyor. Ama ulaşıldığında çok nadir durumunu söyleyip kapatıyormuş. Konuları okumaya devam ettim bu sefer gerçekten haber alınamıyor ve üyelerin sabırlı bekleyiş mesajları beni kötü yapmıştı. Sonra kardeşi bir üyeyi arıyor ve vefat ettiğini söylüyor. Çok kötü ağlamıştım.
Bende ilk üye olduğum zamanlar çok takılıyordum burda. Hatta baya konular okuyordum. Çok tanınmış, site tarafından sevilmiş bir üyeye denk geldim. Sitenin eskileri iyi bilir fakat kullanıcı adını hatırlamıyorum. Çok etkisinde kaldım sabaha kadar hüngür hüngür ağlamıştım.
Her bir yorumu, cevapları komik sevgi doluydu cevaplardan yola çıkarak çok sevilen biriymiş. Sonra onunla ilgili konu açmışlar nerelerde, ne yapıyor diye. Ne kazen ne arkadaşları kimse ulaşamıyor. Ama ulaşıldığında çok nadir durumunu söyleyip kapatıyormuş. Konuları okumaya devam ettim bu sefer gerçekten haber alınamıyor ve üyelerin sabırlı bekleyiş mesajları beni kötü yapmıştı. Sonra kardeşi bir üyeyi arıyor ve vefat ettiğini söylüyor. Çok kötü ağlamıştım.
Vefat etti o üye.Arkadaslar ben misafirken bir uye vardi kansere yakalanmisti. Bilinen bi uyeydi burada. Nnickini hatirlamiyorum ama hayal tarzi bir nicki olan uye de ondan haberler getiriyordu .o uyeye ne oldu bilen var mi? umarim iyilesmistir.
uyenin ismi neydi ben hatirliyoeum sanki konusunu allah rahmet eglesinKizlar dun konulara bakarken tesadufen gordum.kk nin tdilmec adli uyesi olmus.ustelik 8 aylik hamileymis araba carpmis
Bebegini sezeryanla almislar ama onunda durumu iyi degilmis.olay Bursa'da olmus.haberlerde falan gostermis.of ogrendigimden beri icime dert oldu.cok etkilendim.kendisiyle herhangi bir konuda yazismisligimiz ya da denk gelmisligimiz falan da yoktu.sadece bir kez konusunu okumustum.bebeginin babasi bebegin kendisinden olduguna inanmiyordu.hic aklimdan cikmiyor ya.allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?