Kadınlar kulübünün yöneticisi kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben haddimi bilirim sen bilebilir misin bilmiyorum . Buraya bir konu açtım . Gelip meşgul ediyorsun rahatsız oluyorum. Sana rahatsız olduğumu bildiriyorum . Sen buny bildiğin halde bana yazmaya devam edersen sen haddini bilmiyorsundur
Üyeler hakkında konu açmak yasak.Yöneticiler hakkında açmak duble yasak olsa gerek😅

Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce almadınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm

Üstüne şimdi bi de ban yersin bu konudan dolayı...
Sanırım site kurallarıyla ilgili konu açmak ta yasaktı

Ayy benimde en gicik oldugum şu begenmedim butonu.hadi yorum yapsa aciklarim ama begenmedim butonunu tikliyor ve cevapta vermiyor.bakiyorum gayet normal bisey yazmisim.bence o butonun olmamasi lazim
Ayy bugün bayağı bi patronluk taslamış gibi oldum
Mune ve kazen beni affetsin 🙈

Beğenme butonu ne kadar normalde beğenmeme butonu da aynısı
Herkes herkesin yorumunu beğenmek zorunda değil sonuçta
Hepimiz öznel şeyler yazıyoruz burada
Siz güneş doğudan doğar dediniz de beğenmedime basılmamıştır herhalde
Ben de her bi beğenmeme için hesap sorulmasına çok gıcık oluyorum mesela

Ayy benimde en gicik oldugum şu begenmedim butonu.hadi yorum yapsa aciklarim ama begenmedim butonunu tikliyor ve cevapta vermiyor.bakiyorum gayet normal bisey yazmisim.bence o butonun olmamasi lazim
Beğen kadar medeni oda beğenmeme bugün 3 tane kadar yedim vitamin niyetine:))

Bu mesaja da beğenmedim yapoyorlarmış 😀😀

2018 yılından beri üyeyim genelde kadın hastalıkları doğum vs.konularinda takılıyorum. kazen in foruma giripte ne gereksiz bir yorum yaptiğını ,ne bir bayana sınırını aşan bir konuşma yaptığını, ne de mahremiyeti bozacak davranişta bulunduğunu görmedim. (Arada biz birbirimizi yiyince kırmizi kart göstermeye geliyor tabi :duduk:). birde alıstık sanki kendimizden biri gibi görüyorum artik.
Evet kadınlara özel bir forum ama feministler derneği değilki.
Buraya konu disi bir el atmak istiyorum.
Feminizm dernekleri ve gruplarinda bile erkekler vardir.
Feminizm erkegi yok saymaz , dislamaz aksine kadinin da bir hakki ve adi oldugunu hatirlatma kavramidir.
Esitlikten yanadir.

Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce almadınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm
İnşallah gerçek hayatta da bu kadar alıngan değilsinizdir yoksa bu hayat gerçekten çekilmez olur. Evdeyiz bir yere gidemiyoruz diye hep aynı konuları mı açacaksınız? Burda her çeşit insan var o yüzden her çeşit yorum da var. Görmek istemezseniz engelleyin geçin. Ne yani sizinle aynı fikirde olmayan insanlar hiç konuşmasın mı? Belki size farklı bakış açısı katacak neden kızıyorsunuz?

Buraya konu disi bir el atmak istiyorum.
Feminizm dernekleri ve gruplarinda bile erkekler vardir.
Feminizm erkegi yok saymaz , dislamaz aksine kadinin da bir hakki ve adi oldugunu hatirlatma kavramidir.
Esitlikten yanadir.

Aydınlatma için teşekkürler :KK19:

Tam olarak neden bahsediyorsunuz anlayamadım açıkçası.. Sizi bilmiyorum gerçi burada kimseyi özel olarak hatırlayamıyorum 🙈Ama aynı kişinin aynı konuyu farklı konu başlıkları ile açması insanı sıkıyor hem de gereksiz..

Bi konu vardı mesela konu açan arkadaşı yine hatırlamıyorum ama sürekli aynı konuyu açıyordu o arkadaş.. Yani bir kere açılıyor bütün arkadaşlar yorumunu yapıyor, bu arkadaş söylenenleri dikkate almıyor tabi söyleneni yapmak zorunda da değil ama bir kere o konuyu açıp nabız yokladın, kim ne düşünüyor öğrendin daha aynı konuyu açmaya ne gerek var?? Belki bu yüzden tepki veriyorlardır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X