• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar neden böylesiniz ?

Kadınların birbirine karşı bu kadar yargılayıcı ve patavatsız olmasını siz neye bağlıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba herkese yüksek çoğunluğu kadınlar olan bir forumda kadınlara sitem etmek için açtığım bi konu bu arkadaşlar . Bugün bir iş görüşmesine gittim karşımda erkekli kadınlı bir komisyon halinde mülakat gerçekleştirirken aradan bir tanesi çıkıp ki bunu diyen bir kadın çocuk düşünüyormusunuz diye sordu bana . Yanındaki 40 50 i geçmiş gerizekalılarda niyeyse sorusu çok komikmiş gibi güldü. Zaten hazırda bi bebem var fakat o an okadar garip hissettimki ne cevap vereceğimi şaşırdım . Yine çevremden tanıdığım tanımadığım ayak üstü tanışıp konuştuğum kadınların çoğu yine çocuk yapıp yapmayacağımı neden çalışmadığımı çalışmıyorsam evde boş boş oturduğumu ima edecek şekilde patavatsız patavatsız konuştuğu için artık bıkmış durumdayım . Birine cevap versem biriyle kavga etsem ertesi gün bir diğeri çıkıyor . Seneler çnce burada bir konu açmıştım çocuğum varken sınava hazırlanıyorum diye . Aranızdan bir tane kendini bilmez kocaya evde ders çalışmak içinmi gidiyosun minvalinde bir şey yazmıştı . Bunlar artık biriktikçe fark ettimki illallah ettim . Zaten erkekleri görünce içimde bir nefret uyanıyordu artık kadınlar içinde aynısını hissediyorum maalesef . Niçin böyle bir millet olduk biz anlayamıyorum .
Boşversene kaynana da o bizim kızımız,kendi kızlarımdan farkı yok derdi. Oğlu 2 kez boğazımı sıktı acaba kızın napti da sıktı oğlum diyordu babama. Ben son şansı düşüneyim derken neyi düşünecek çocukları var vs diyordu.
Kendi köle gibi yaşamış bende öyle olacaktım sanırım. Görümcesi aldatılmış dövülmüş sövülmüş hala o çocuklarının başında durdu diye anlatıyordu. Sanki ben ben boşanacak olunca annelikten boşanıyorum

O zaman henuz 30 yaşındaydım. Neden yaşa takıldınız onu da anlamadım. Lisans+yukseklisans ustune doktora yapan birisi yerine genç erkek alan ve sözde çocukları seven bir vakıf benim çocuk yapmama takilmisti
Konu bu.
Bu mesajınız tam da konu sahibinin sıkıntısına örnek oldu aslında. Ne kadar yargılayıcı ve agresifiz değil mi... Yaşınızı sorma sebebim acaba benim yaşımda hayata yeni atılanlar, yeni iş bulanlar olabiliyor mu onu anlamaktı.

Back