H
Bu arada konuda bahsettiğiniz gibi ben ise girerken evlenme sürecindeydim bana hiç çocuk istiyor musun diye sormadılar. İşim de öyle sen gelme yerine başkasını buluruz bir iş değil vip musterilerim var seanslarım saatli o.gun kim gelecek belli gelen benim adıma geliyor yani biri geldi hadi sen alıver tarzında değil . 2 3 ay çalışıyorsunuz zaten sonra eski musterilerniz sizden memnun olan sizle devam etmek isteyen sizinle devam ediyor o sekilde . Ama hiç sormadılar. Hep İzin isteyeceğini zaman bize en azından erken söyleyin biz De ona göre sizin seanslarinizi ileri çekelim kimse mağdur olmasın şeklinde kibar kibar uyardı patronum hep . Allah razı olsun gebeligimi öğrenince de kendimi kötü hissettigm zaman direk söyledim kendimi iyi hissetmiyorum diye hastaneye gittim daha hastaneden donmemi beklemeden 1 haftalık seanslarimi ileri çekmiş. Şimdi zaten böyle bir işverene ben istesem de yüz üstü bırakıp gitmem kotulugunu istemem, baştan çizdikleri imaj.sayesinde kendi iş yerin gibi sahipleniyorsun . Bazıları da sizin ki gibi ilk baştan soğutuyor kendini, hamile olsa bile.dogruyu söylemiyor.