site benim değil yahu kimseye burada konu açmayın ağlanmayın da demiyorum, ha 2 goygoy yapar stres atar belki ama onun dışında burası iş kültürü konusunda ekol oluşturan, farkındalık kazandıran bir yer de değil.
bu sorudan rahatsız olmuştur gelir konu da açar buna da OK bence
ama bu konuyu kadınlar diye açmak çok çözüm odaklı gibi değil sanki? yani hem mecra hem tarz olarak konuda bir çatacak yer arıyorum kadınları buldum tavrı seziliyor sanki? bazı noktalarda da biraz abartıyor konu sahibi.
canım kadınlar biz birbirimize daha mı duyarlı olsak? bu soruları sormadan nasıl olabilir, nasıl olmalı? gibi bir duruş var mı sizce?
bunu da çok kere yazdık , İK'cı tek erkek olsa o da soracaktı, sormayacak mıydı? patronlar erkek değil mi? bir de bir yerde de patron ne yapsın devlet politikası bu, toplum ortalaması bu.
kreş bile yok çoğu yerde
kadınlar bebekle gerçekten de çalışamayabiliyor bu da bir gerçek, bunları deyince de işvereni koruyorsun deniyor

kraldan çok kralcılığımız eksikti bir tek.
ama evet, genelde bu konuları açan soran kadınlardır, işe alımda değil çalışırken de öyle. buna da yok demiyorum.
erkek bir müdür gelip gidip gebe misin, ne zaman doğurcan, bak doğurma korun, yok emzircen mi sorsa tacize girebilir çünkü, bir de bunu düşünün. türkiye ya burası akşam kadın kocasına gidip Ahmet bey böyle böyle dedi dese sabaha adam gelip ağzını burnunu dağıtabilir yani...