Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Sizce Biz Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Son düzenleme:
hizli yemek yemegi anlayamadim, temiz yedikten sonra ister hizli yesin ister yavas...

Ter kokusu kufur ve asiri degilde yanlis makyaj sanirim cekicigili yok eder bir kadinda..

hepsi
ama sıralamak gerekirse
1- küfür- ben de çok samimi arkadaşlarımla konuşurken edebiliyorum bazen, ama toplum içinde, şakasına şekilde değil de ciddi ciddi küfreden kadınlar acayip itici geliyor bana.
2-ter kokusu
3-aşırı + yanlış makyaj (heidi yanağı, taşmış kırmızı ruj, upuzun alt kirpik özellikle :bbo:)
4- hızlı yemek yeme, bide kendi yemeğini bitirip şak diye yanındakinin yemeğine dalma, çok çok gıcık birşey )
5-tırnak yeme değil de, kirli tırnak içleri :1ninca:
sigarayı da çok itici bulurum, ama özellikle kadınlarda diye bir düşüncem yok. erkeklerde ne kadar iticiyse kadınlarda da öyle...

ne bıleyım sıklarda sankı eksık var gıbı...
ter kokusu evet ıtıcı,kufur evet ıtıcı..ama lagbalı olmak yada pıs gorunmek...asırı makyaj,dagınık olamabakımsız olma yanı..bunlarda cok ıtıcı olabılır..erkek gıbı tavırları olan kadınlardanda hıç haz etmem dogrusu...

Ter kokusu, bakımsız dişler, yarısı çıkmış ojeli bakımsız tırnaklar, aşırı kilo, yemek yerken ağız şapırdatması............

Bunlar hem kadınlarda hem erkeklerde hoş olmayan davranışlar bence. Ama yapmacık tavırlar, konuşmalar, hareketler içinde olması çok itici gelio kızlar bana

Küfür ve temiz olunmaması..
Herkes bakımlı olmayabilir..
Maddi durumu elvermez,bakım,süs işlerinden hiç anlamaz,bunları kabul edebilirim..fisfisfis
Ancak her insanın evinde su ve sabun vardır herhalde..
Küfüre ve kaba konuşmaya hiç tahammülüm yok zaten

ter kesinLikLe..
yarısı çıkmış oje iLe dışarLarda oLmaLar..
kirLi tırnakLar..
yapmacık tavırLar ve küfürr..

Valla bilmiyorum ama bazı araştırmalarda erkeklerin ter kokusundan tahrik olup karşısındakini çekici bulduğunu filan yazıyorlar nasıl oluyorsa:roflol::roflol:

Şöyle bir diyalog olabilir ;
Leş gibi koksanda çok çekicisin güzelim.

Bana göre iğrenç yanlış anlaşılmasın.

toplum içinde çok yüksek sesle gülmek...
nasıl unuttuysam :lepi: çok uyuz oluyorum

yakışmadıgı halde aptalca giyilen aşırı dekolteler ,her yerden yağ fırlamasına ragmen dar giyinilmekte inat edilmesi ,yürümeyi beceremedigi halde aşırı topuklu giyip paytak paytak yürümeler.bunlar beni deli ediyorrrrrrrr

küfür etmek
yanındaki arkadaşıyla bagıra bagıra konuşan kızlarda çok itici geliyor
argo konuşmak
pis kokmak; ter,yanlış parfüm seçimi vs..
abartılı makyaj
vucuduna yakışmayan şeyleri giyinmek

kadında erkekte tahammül edemediğim tek şey ter kokusuu.böööğğğğğ-tatlicadiarzu-hıı birde kirli tırnaklarrrrr:mymeka:

kültabağı gibi kokmaları,
kirli vücut,
düşük bel pantolonu bellerine kadar çekmeye çalışmaları çok itici bence...

bu soruyu aslında erkeklere sormak lazımdı...
Çünkü beni hiç bir kadın çekmiyor -tatlicadiarzu-

Bir keresinde işyerindeki bay arkadaşlar aralarında böyle bir sohbet ediyorlardı.
Çamaşır suyu dökülmüş pijamalar o an gözümde bitirir o kadını demişti birisırnaşık şeysırnaşık şey

Bir de erkeksi tavırlar, yüksek sesle konuşmalar, sakız çiğneme ve de çok arkadaşı varmış gibi davranan, sürekli gezme-bakınma modundaki kızlar demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…