Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690
Şıkların hepsi ve artı Tüylü bacaklar, Yarısı olmayan ojeler, üstündekileri emanet gibi taşımasını beceremyenler, ayakta sigara içenler, çok havalı gibi durmasına rağmen yağ içindeki saçlar ıyyyyy..

şıklarn hepsi,kirli trnaklar(erkekte ble tahammül edemem),yaglı saçlar iyyyy düşünnce ble itici geliyo.her kadn temzlgne önem wermeli bnce yani........

şıkların hepsi + laubali ,toplum içinde sesli konuşan ,iğrenç kahkahalar atan,sürekli diğer bayanları aşalayarak bakıp inceleyip burnu kaf dağında olanlar , ha bide süpürge gibi saçla dolaşanlar iğrenç ötesi makyajlar ..birde eşorfman altı ile çarşıda , kalabalığın yoğun olduğu yerlerde dolaşan bayanlardan ...hiç hoş bulmuyorum..anlat anlat bitmez ooo..

öncelikle ter kokusu...:)

küfür etmleri temizliğe dikkat etmmeleri ve uluorta gaz çıkarmalarıı

Şıkların hepsi aslında ama birini seçmem gerekirse küfür etmek en kötüsü bence.
Ne kadına, ne erkeğe hiç yakıştıramıyorum çünkü.

sapsarı dişler ve kokan bir ağız....
epilasyondan nasibini almamış bi beden....
bakımsız tırnaklar...
uzaktan duyulan çöpün yakın versiyonu vucüt kokusu...:1ninca:
ve küfür....
bi kadın olarak bu beş şeyden ben bile tiksinebiliyorum............:bbo:
]

ter kokusu basta olmak uzere dıger tum sıklar :dilcikar:

bence konuşma tarzı, hocam babam abi gibi laflarla konuşmaya başlayan kadınlardan nefret ediyorum.dünyanın en güzeli olsa da o an bitiyo.çok hoş olmayıp, güzel bi telaffuza sahip, türkçeyi doğru kullanan bayanlara da bayılıyorum

bence hepsii.....küfür edenler konuşma tarzı argo olanlarve hızlı yemek yiyenler çok kaba duruyor
ter kokan ve tırnak yiyen çok pis görünüyor
sigara bir bayana hiç yakışmıyor.hoş erkeğede yakışmıyor
aşırı makyaj da güzelleştirmekten çok çirkinleştiriyor..makyajsız olsa daha makbul

1-"erkek gibi" konuşma tarzı olan bayanlar çok itici argo kelimeler kullanarak abicim ben adamı şöyle yaparım böyle yaparım aga,lan,hacı şu an aklıma gelmeyen kelimeler kullanarak erkek gibi konuşan kadınlar (hoş ben erkeklerde de argodan hoşlanmam ya...
2-"küfür etmek" çok kötü duruyor zaten küfürler genelde kadın bedenini aşağılayan küçülten kelimeler içeriyor ve kadınlar nasıl birbirlerine bu küfürleri kullanıyor hiç algılayamıyorum.
3-şu yeni nesilde çok görülen ağzı yayarak konuşma hastalığı. özellikle tikky olarak adlandırabilceğimiz grupta var bu hastalık işi gücü gezmek ve para harcamak üstünü başını göstermek olan tiptedirler bunlar ve alışveriş merkezlerinde kulaklarınız sağlamsa rahatlıkla farkedebilirsiniz ayyyyyyy napıoğğğsuuunn bebeeeeeeeğem ya da ay innnaanmııoruuuuum falan gibi.

aşırı dekolte giyinmesi

bayağı, yılışık hareketleri

yüksek sesle konuşması, gülmesi

yağlı saçlar

pis koku

kıl, tüy sorunu

özensiz giyinmesi

aşırı makyaj

çıkmış ojeler

Cvplar için tşkler kızlar.. yalnız hepsi demek yok.. hepsi şıkkını bu yüzden eklemedim amaç kötünün kötünü bulmak :)

erkeksi tavırlar. küfür bunun içine girer.ter kokusu.şıklarda yok ama benim çok dikkat ettiğim bişey: kulak kirinin dışarıdan belli olması :1no2:

küfürden nefret ederim erkeğe bile yakıştıramazken bayana hiç yakıştıramam klava:

ter kokusu,
küfür etmeleri,
aşırı makyaj...

bunların hepsi bi kadını itici kılmaya yeter..ıyy:bbo:kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…