Oluyor canım. Ben yaşamadım ama arkadaşım yaşamıştıMerhaba
Yaklaşık 15 ay önce 4 aylık hamileyken kuyruk sokumunda ağrı şişlik nedeniyle genel cerrahiye gitmiştim.Uzun süre sert zeminde oturmaktan oldu sandım ama doktor kıl dönmesi demişti.Apse boşaltıldı.Antibiyotik tedavisi uygulandı.
İki gündür yine ağrı var şişmeye de başladı.
Hiçbir kadın da kıl dönmesi duymadım şimdiye kadar.İşin tuhafı belimde sırtımda falan kıl yok.Kalçamda olanları da lazerle bitireli 10 sene oldu.
Var mı içinizde hiç yaşayan bunu
Ameliyat mı olucam şimdi ben
Çocuklarımda küçük
Toparlanması uzun sürer mi bu ameliyatların sonrası
Ağliycam
Teee lisedeyken kız arkadaşlarımdan birinde çıkmıştı. Ameliyat oldu o da.
BenMerhaba
Yaklaşık 15 ay önce 4 aylık hamileyken kuyruk sokumunda ağrı şişlik nedeniyle genel cerrahiye gitmiştim.Uzun süre sert zeminde oturmaktan oldu sandım ama doktor kıl dönmesi demişti.Apse boşaltıldı.Antibiyotik tedavisi uygulandı.
İki gündür yine ağrı var şişmeye de başladı.
Hiçbir kadın da kıl dönmesi duymadım şimdiye kadar.İşin tuhafı belimde sırtımda falan kıl yok.Kalçamda olanları da lazerle bitireli 10 sene oldu.
Var mı içinizde hiç yaşayan bunu
Ameliyat mı olucam şimdi ben
Çocuklarımda küçük
Toparlanması uzun sürer mi bu ameliyatların sonrası
Ağliycam
Aldım kremi sabah sürdümAnneniz esiniz biri baksın .Iltihap sokturücü kremler var .
Lisede arkadasimin koltuk altinda gormüstum mosmor top gibiydi .
Bende de yok gözenekbende de vardı 12 yıl önce..apse boşaltıldı..sonra tekrarlamadı bir daha..bana da ameliyat olacaksın dediler ...antibiyotik krem vermişti doktor...tekrar apse yaptığını hissettiğimde hemen sürdüm ilerlemeden.. belki 1 sene böyle devam ettim...sonra tekrarlamadı...ama bende dışarıdan görünen açık gözenek falan yoktu. bazılarında akıntı falanda oluyor sanırım o zaman kesin ameliyat
İstanbuldayımMaalesef bizlerde de oluyor ben de yaklaşık 8 sene önce ameliyat oldum. Ameliyatının da bir çok çeşidi var. Ona göre günlük hayata dönme sureniz değişiyor. Ve patladıktan sonra aslında iyileşmiyor sadece oradaki enfeksiyon boşaldığı için bir rahatlama oluyor ve bir süre sonra yine başlıyor. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama Bursa ve yakinlarindaysaniz genel cerrah Servet Yetgini kesinlikle tavsiye ederim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?