- 7 Kasım 2018
- 209
- 211
- 53
Bizde şaşırdık ablam hala der bana oradan nasıl o kadar büyük parça çıkmış diye ameliyat sonrası Dr vermişti bize suyun içinde .bnm kapalıydı ameliyat içine ne doldurup diktiler bilmiyorum
Başıma gelen
Bacım oranın cürmü neki yumruk kadar parça çıksın
Korktum şimdi
Çukur olmadı mı orda o kadar doku alınınca
Ertelemeye sakin basit geliyor bize ama ciddi sonuçları olabiliyor . yanlışım yoksa iki çeşit ameliyat var açık ve kapalı açık ameliyatta günlük hayata çabuk dönüyorsun ama her gün pansuman gerektiriyor ve tekrar riski daha fazla kapalı ameliyatta tekrar riski daha az ama iyileşme süreci uzun. Ben yaklaşık 15gun yüzüstü yattım wc disinda. Sonra da 15gun biraz yamuk oturdumİstanbuldayım
Tanıdık doktora da gidemem şimdi ben ya
Nerden çıktıysa bu tı
Yaaa sizde mı benim de hala sert zeminde uyuşuyor diyorum eyvah yeniden mıBizde şaşırdık ablam hala der bana oradan nasıl o kadar büyük parça çıkmış diye ameliyat sonrası Dr vermişti bize suyun içinde .bnm kapalıydı ameliyat içine ne doldurup diktiler bilmiyorumama o günden beri mindersiz sert bı zamine oturayım uyuşup açımaya başlıyor. Tabi ben onunla 3 4 sene yaşadım ondan büyük olabilir
Yeniden değilde bence içi boş kaldı kemik batıyoYaaa sizde mı benim de hala sert zeminde uyuşuyor diyorum eyvah yeniden mı
Aynen zaten netten arastırdıgında cıkacak karsına bu tarz ameliyat yapanlar...İstanbul da mı oldu acaba?
Merhaba
Yaklaşık 15 ay önce 4 aylık hamileyken kuyruk sokumunda ağrı şişlik nedeniyle genel cerrahiye gitmiştim.Uzun süre sert zeminde oturmaktan oldu sandım ama doktor kıl dönmesi demişti.Apse boşaltıldı.Antibiyotik tedavisi uygulandı.
İki gündür yine ağrı var şişmeye de başladı.
Hiçbir kadın da kıl dönmesi duymadım şimdiye kadar.İşin tuhafı belimde sırtımda falan kıl yok.Kalçamda olanları da lazerle bitireli 10 sene oldu.
Var mı içinizde hiç yaşayan bunu
Ameliyat mı olucam şimdi ben
Çocuklarımda küçük
Toparlanması uzun sürer mi bu ameliyatların sonrası
Ağliycam
Lazerden önce kesi yapılıyor değil miSakın ameliyat olayım deme, kaç gün ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun. Ben geçen sene Yasir Gözü'ye göründüm, sağolsun kendisi lazerle kıl dönmesini çekti aldı. Aynı gün içerisinde de taburcu oldum, daha önce ameliyat olan biri olarak sana Yasir hocayı tavsiye ederim. Bakırköyde Avrupa Cerrahi hastahanesinden ulaşabilirsin.
Bana da aynısını dedi bir de beyaz tenliyim nasıl başardın diye. İçi boş değil ama yana doğru kesip içini doldurdular benim ama çok hassasYeniden değilde bence içi boş kaldı kemik batıyoacıdığı zaman yüzümden anlaşılıyo yine kuyruk mevzusu diye dalga geciyorlar bide Dr bide bize bu hep erkeklerde olur sen nasıl başardın olmayı demişti nasıl denk gelmediyse hiç ögünden beri dalga konusuyum
Ne doldurdu içineBana da aynısını dedi bir de beyaz tenliyim nasıl başardın diye. İçi boş değil ama yana doğru kesip içini doldurdular benim ama çok hassas
Komik bı durum ya daha önce bı operasyon geçirdiniz mi sorusuna evet kıl dönmesi deyince hep bı tuhaf bakiyolar bı guluyolar hep bununla yasiycazBana da aynısını dedi bir de beyaz tenliyim nasıl başardın diye. İçi boş değil ama yana doğru kesip içini doldurdular benim ama çok hassas
Bende burdan aldığım tavsiyeler üzerine lazerle tedavi oldumYıllar önce oldum ameliyat.Lokal anestezi oldum.Yarım saat ancak sürmüştür.Aynı gün işe gittim.Beş yıl boşuna çekmişim dedimİnanın hergün çektiğiniz acının yarısı bile acımıyor.
Bende burdan aldığım tavsiyeler üzerine lazerle tedavi oldum
İnşallah tekrarlamaz
Benim hamileyken de lokal yapmışlardı ama apse uyuşmuyor kiMerhaba ben de sizin gibi hamileyken yaşadım bu sorunu. 3 aylık hamileydim ve kesi yaparak apseyi boşalttılar. Tekrar ameliyat olman gerekiyor filan demediler ama ara ara o bölgede ağrı hissediyorum ve korkuyorum. Lazerle işlem yaptırırken acı duydunuz mu çok?
Hamilelikten dolayı uyuşturamadılar bir de resmen travma yaşadım
Anlaşılan kimse konuyla ilgilenmiyor ve yardımcı olacak kimse yok
Canım esımdede oldu ne yaprsan yap onu aldırmadıgın surece yıne hortluyo...
Esım amelyattan cok korktugu ıcın lazerle oldu. Oldugu gun yuryerek cıktı yatmadı bıle evde... Yalnız bıraz dıger ameliyata gore tuzlu ama 10dk surup normal hayatına devam edıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?