Kadınları genelleyen erkek

Bence psikologla görüsmesi lazım ciddi bir destek almalı bu güvensizliği başkasını üzmesi doğru değil. Nasıl ikna edersiniz inanin bilemiyorum. Tavır falan mı koysanız kaç yillik aekadasiniz kıymetiniz vardır elbet

Kimseyi kullandığı yok ayol onun. Kızlarda onu kullanıyordur, terk etsin bi de ozguvenını biz zedelemeyelim diye ona kapı açıyorlardır o da yazık terk ettim sanıyodur.

Saglıklı ılıskı kuramamıs kadına obje gozyle baktıgını söyleyen her tıpıtıp soylu bir kadının ezik eseridir.

Siz kızları dert etmeyin.
Öyle düşünmeyin bu tiplerin ağzı çok iyi laf yapıyor istediğini alıncaya kadar her role girerler çok sevdiklerine inandırabilirler hemcinslerimizi aşağılamayalım

Bence psikologla görüsmesi lazım ciddi bir destek almalı bu güvensizliği başkasını üzmesi doğru değil. Nasıl ikna edersiniz inanin bilemiyorum. Tavır falan mı koysanız kaç yillik aekadasiniz kıymetiniz vardır elbet
Bence de uzman destek almalı ama iyi bir psikolog olmalı. Onu o halde gördükçe ben üzülüyorum

Öyle düşünmeyin bu tiplerin ağzı çok iyi laf yapıyor istediğini alıncaya kadar her role girerler çok sevdiklerine inandırabilirler hemcinslerimizi aşağılamayalım
Hıc sevısmedıgını hernedense kalıbımı basarım bırak ıstedıgını almayı.
Agzıyla kadın objedır diyen erkek ergendır yanı. Cool olmayı boyle konusmak sanan tıp cok.

valla gerçekse aldığı ahlar ile ileriki yaşlarını çok mutlu geçiremez :) veya kadınları kullandığını düşünüp kullanılıyor da olabilir. Bir kuzenim var eli yüzü düzgün çocuğun ama salak olduğunu anlayan kaçıyor , o da kendince ben tekmeyi vurdum sanıyor. Amaaan canmmm dert ettiğin şeye bak diyesim geldi , arkadaşında olsa bir uyarırsın iki uyarırsın üçüncüde ne halin varsa gör dersin ne uğraşacaksın.

Agzıyla kadın objedır diyen erkek ergendır yanı. Cool olmayı boyle konusmak sanan tıp cok.
Evet bak bu konuya katılıyorum sürekli kendini anlatan tipler hiç sevismemistir. En fazla öpüsüp koklasmistir sevismek demiştir. Abartmaya meyilliler çünkü. Ergenler kesinlikle. Ama kadınlari duygusal anlamda kullanıyorlar

Evet bak bu konuya katılıyorum sürekli kendini anlatan tipler hiç sevismemistir. En fazla öpüsüp koklasmistir sevismek demiştir. Abartmaya meyilliler çünkü. Ergenler kesinlikle. Ama kadınlari duygusal anlamda kullanıyorlar

Bilmiyorum ama 21 yıllık arkadasım. Yalanına şahit olmadım. Tam bir doğrucu davut. O yüzden bası belaya cokgirmiştir . Yalan söyleyecegini düsünmüyorum

İnsanlar iyi ve kötü diye 2 ayrılır
Bunu da uyanık kadınlar keşfedecek
Ki kötülerin hepsi psikoloğa gitmiyor
Ama erkek arkadaşın bu kafa yapısıyla ömür boyu mutlu olamıyacak :işsiz:

Bilmiyorum ama 21 yıllık arkadasım. Yalanına şahit olmadım. Tam bir doğrucu davut. O yüzden bası belaya cokgirmiştir . Yalan söyleyecegini düsünmüyorum
Mevzu seksse ve zedelenen egoysa herkes yalan söyler. Ne diyecek size, onune gelen terk etti veya ılıskı baslamadı yıllarca bekledıgım halde asırı mutsuz ve uzgunum mu? Hıc sanmam.
Bunun yerine saglıksız ılıskılerını (sayet varsa gercekten) ört bas etmek ıcın kızlar obje ve ben isim bitince terk ediyorum diyecek.
Yoksa siz acıyacaksınız ona.
Bence tabii, bencesi bu.

Mevzu seksse ve zedelenen egoysa herkes yalan söyler. Ne diyecek size, onune gelen terk etti veya ılıskı baslamadı yıllarca bekledıgım halde asırı mutsuz ve uzgunum mu? Hıc sanmam.
Bunun yerine saglıksız ılıskılerını (sayet varsa gercekten) ört bas etmek ıcın kızlar obje ve ben isim bitince terk ediyorum diyecek.
Yoksa siz acıyacaksınız ona.
Bence tabii, bencesi bu.
Dediğim gibi 21 yıllık arkadaşım, red yedigi zaman da söyler , yalanına şahit olmadım. Sosyal medyada bu son 3 yıldır kızların yogun ilgisi var. Fotolara atılan yorumlardan görüyorum

İnsanlar iyi ve kötü diye 2 ayrılır
Bunu da uyanık kadınlar keşfedecek
Ki kötülerin hepsi psikoloğa gitmiyor
Ama erkek arkadaşın bu kafa yapısıyla ömür boyu mutlu olamıyacak :işsiz:
Kesinlikle haklısınız. Karşsısına cıkaniyi kadınları da kaybeder böyle

Herkese selamlar,

Ben 30 yaşındayım çok sevdiğim bir erkek dostum var. O ise 29 yaşında, Çocukluk arkadaşım kendisi. Kardeş gibi büyüdük.
Ama 25 yaşından sonra karakteri değişmeye başladı. Kendisi de üniversite mezunu. 25 yaşında askerliğini bitirdi. O zamanlar iş sorunu vardı ve psikolojisi çok iyi değildi .
25 yaşına kadar iki kıza aşık oldu. İlişkilerini biliyorum anlatırdı bana.
20 yaşından 24 yaşına kadar bir kızın peşinden koştu ve tüm kızları reddetti ve sonra 24 yaşında o kızla olamayacağını anladı ve başka bir kızla
ilişkisi başladı. Sonra askerliği bitirdi 25 yaşındayken bir dönem iş aradı ve bulamadı ve bunalıma depresyona girdi. Görüntüsüne dikkat edemedi Kendine bakmadı Özgüvenini yitirdi ve sonra bu kız , arkadaşımı terk etti .

Ha işte o günden sonra arkadaşımda değişiklik fark ettim. Kadın düşmanı oldu resmen, kadınlara inancı kalmadı. Herkes aynı değil diyorum dinlemiyor. Şimdi kendine bakıyor 3 yıldır düzenli spor yapıyor, Kardeşim olsun yakışıklı bir tip yalan yok

Size olanları anlatayım, 26 yaşında iş buldu iyi de bir iş, çok çalıştı 2 yıl. Hiç zamanı yoktu . Bu son 1.5 yılda boş zamanı yarattı kendine ama kızları kullanıyor , kalplerini kırıyor ve terk ediyor , ciddi ilişki düşünmüyor , her kadına cinsel obje gözüyle bakıyor, evlilik vadi ediyor sonra terk ediyor.

Her kadını genelleme diyorum bak bana bende mi kötüyüm diyorum ? Sen başkasın, dostumsun diyor Onlar ayrı sen ayrısın diyor.

Tüm kadınları paragöz çıkarcı olarak niteliyor ve çok inatçı .

Psikolaga gitmesini tavsiye etmeyi düşünüyorum ama nasıl ikna ederim ?

Bu bakış açısıyla tüm toplum psikolog kapısında yatmalı
Biz değil miyiz erkekler şöyledir böyledir diyen
Yüzyıllardır kadınlara da neler söyleniyor
Sonra gün geliyor insan doğru kişiyle karşılaşıyor ve rayına oturuyor her şey
Madem arkadaşsınız arkadaş kalın özel hayatına müdahale etmeyin adamın

Back
X