Kadınların Arkadaşlığı Neden Böyle?

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Merhabalar herkese, ben zor bir dönem geçirdim, o dönemde etrafımdaki kız arkadaşlar(!) zor durumda olmamdan keyif duyuyordu, daha sonrasında hayatımda biraz durumlar düzelince moralleri bozulmaya başladı, ve ben arkadaşlığın böyle hırpalayıcı olmasına çok üzülüyorum, ben mi doğru insanlarla karşılaşmıyorum ya da kadın arkadaşlıkları mı böyle? Çok iyi iki tane kız arkadaşım var onları da zaten 5 yaşından beri tanıyorum, onlarda olmasa çok yalnızdım :(

Bende ayni gorusteyim.Yuzune gülüp arkadandan cekistirmeler,mutlu oldugunda fesatliklar,üzgün oldugunda sen ortamdan gidince oh cekmeler..Hepsini bizzat yasadim ve kimseye guvenim kalmadi tek bir arkadasim var simdi kimseye de gerek duymuyorum.Erkeklerin arkadas ortamini kiskaniyorum bazen gercekten.

Bende ayni gorusteyim.Yuzune gülüp arkadandan cekistirmeler,mutlu oldugunda fesatliklar,üzgün oldugunda sen ortamdan gidince oh cekmeler..Hepsini bizzat yasadim ve kimseye guvenim kalmadi tek bir arkadasim var simdi kimseye de gerek duymuyorum.Erkeklerin arkadas ortamini kiskaniyorum bazen gercekten.
Aynen kızlar gerçekten çok fesat

İyi de sizin ki arkadaşlık değilmiş başka bir şeymiş.

Genel olarak kadınlar arasında çekişmeler v.s daha fazla olur erkeklere göre, fakat çok sağlam dostluk kuranlar da var.

Seçimlerinizi doğru yapın.

İyi de sizin ki arkadaşlık değilmiş başka bir şeymiş.

Genel olarak kadınlar arasında çekişmeler v.s daha fazla olur erkeklere göre, fakat çok sağlam dostluk kuranlar da var.

Seçimlerinizi doğru yapın.
Ben dost olarak görüyordum ama onlar öyle değilmiş demekki,

Ben de kadın arkadaşlarımla anlaşamam.kadınlarda kiskanclik duygusu daha fazla erkeklere göre
Ben azıcık bişi kazandım siz görmeniz lazım canıma okudular, canıma, dışından senin için mutlu olduk diyip içlerinden bela beddua okuyorlar bunu geç anladım.

Benden de o kadar.

Ben de erkeklerin hani şu hiçbirşey umurlarında olmadan, gırla mutluluk -eğlence- boşvermişlil dolu arkadaş ortamlarını kıskanıyorum bazen

Banada denk gelmedi gelse herhalde arkadasin hası bu derdi benim icin:)o derece arkadasliga dostluga açim yahu nerede bizide bulsa samimisi aciksozlusu guvenilir olani kadin arkadasliktan yana şansim yok sanirim evliyim ama insan bir sohbet etmeyi bir paylasmayi bir dertlesmeyi bir eglenmeyi gezmeyi ariyor yani

Back
X