Kadinlarin bu dertleri neyden meydana geliyor?

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Kizlar, cok merak ediyorum. O kadar cok dertli olan Turk kadini var ki. O kadar cok konu aciliyor ki, coguda evlilikteki mutsuzluk... Bunlar hepsi bir imtihan mi yoksa iman zayifligindan mi? Yoksa nedir?

Kizlar, cok merak ediyorum. O kadar cok dertli olan Turk kadini var ki. O kadar cok konu aciliyor ki, coguda evlilikteki mutsuzluk... Bunlar hepsi bir imtihan mi yoksa iman zayifligindan mi? Yoksa nedir?

imtihan dersen kaderine boyun eğersin iman dersen dinsize dil uzatmış olursun.
bakış açını değiştirip ülkede kadına bakışın nasıl olduğunu algılarsan sorularına cevap bulursun..
önce erkeklerin eğitilmesi gerekiyor ama buna kadınların boyun eğmemesi gerekiyor.
bilmem anlatabildim mi?

Kişilik bozuklukları
Hem kadının hem adamın

Anneler babalar erkek çocuklarını düzgün yetiştirecek, kadına saygı duymayı öpe öpe öğretecek.

Kız çocuklarına da aman kızım açma kapa aman kızım öyle çıkma aman kızım sen prensessin değil , kendisinin eşya olmadığını çekip gidebilmeyi kendine saygı duydurtmayı öğretecek.

Bu kadar.

Hayır erkeklerin empati eksikliği yüzünden iman eksikliği ne alaka?

Allah kafire diş ağrısı bile vermezmiş derler.
dert çeken derdinden memnun olmalı.
Allah tan gelene sorgusuz sualsiz tamahız.
bu dünya imtihan dünyasıdır.
Allah tan geldikçe derdimiz de sıkıntımız da hoş gelmiş.
Allah ahiret rahatlığı nasip etsin.

Kişilik bozuklukları
Hem kadının hem adamın

evet kişilik bozuklukları ama direk erkek müsveddelerinin. kadınlara yaşam hakkı vermeyen kanı bozukların. buna boyun eğen kadınların. boyun eğmediğinde öldüren erkeklerin..
öff ne konu açmış konu sahibi be. sabaha kadar yazabilirim.

Peki senin bir fikrin var mı bu konuda ki illaki vardır
bizimle paylaşır mısın ?
ona göre yorumlar yapalım bizler de :)

Back
X