• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların çekici buldukları tam 7 erkek türü varmış. İşte o erkek türleri

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
KARL23.gif

Bazı erkekler, aşkta daha şanslıdır...

Fox News internet sitesi, bu erkek tiplerini ve kadınların bu erkekleri neden çekici bulduğunu 7 dalda kategorize etti. Romantik, sanatçı ruhlu erkekler aşkta çok daha başarılı...

1- ROMANTİK ERKEK: Takdir etme ve değer verdiğini belli etme duygusu gelişmiş olan erkek tipidir. Çiçek, çikolata ve mum ışında akşam yemeği gibi klasikleşmiş bir romantizm anlayışı vardır. Bu nedenle kadınlar tarafından ilgi görür.

2- RAHAT ERKEK: Kendinden emin ve özgüveni tamdır. Diğer erkekleri kıskanmaz ve kendine rakip olarak görmez. Bu tarz erkeklerin, bir kadın tarafından onaylanma ihtiyacı hissetmemesi, onu karşı cins için daha çekici kılar.

3- SANATSAL ERKEK: Yaratıcı ve spontanedir. Kadınların kendilerini özel ve eşsiz hissetme arzusunu tatmin eder.

4- YABANCI ERKEK: Özellikle egzotik bir ülkeden gelen erkek, bir kadın için son derece etkileyicidir. Aksan, dünyayı gezip görme arzusu ve karizma, karşı cinsi mıknatıs gibi çeker.

5- ÖZGÜR RUHLU ERKEK: Hemen her kadının içinde az da olsa bulunan isyan tutkusunu ateşleyen erkek tipidir. Rüzgâr nereye götürürse oradadır, genelde motosiklet kullanır ve bir son dakika gezisi için tüm programlarını bir anda iptal edebilir.

6- ZEKİ ERKEK: Espri anlayışı ve politikayı bile ilgi çekici hale getiren zekâsı ile aşkta şansı yüksektir.

7- DÜŞÜNCELİ ERKEK: Genelde özgür ruhlu erkeklerden istediğini alamayan kadınların tercihidir. Önceliklerini gözden geçiren kadınların çoğu, sonunda paltosunu tutan ve kapısını açan erkeklerle birlikte olur.

Ben bunu çekici buluyorum opuyorumnanaktan
2- RAHAT ERKEK: Kendinden emin ve özgüveni tamdır. Diğer erkekleri kıskanmaz ve kendine rakip olarak görmez. Bu tarz erkeklerin, bir kadın tarafından onaylanma ihtiyacı hissetmemesi, onu karşı cins için daha çekici kılar.

:hooray:

Bende rahat erkekten yanayım daha doğrusu kendine güvenen ve güçlü( yaptığı her işi hakkıyla yapan) erkeklere hayranlık duyuyorum. Güç aşığıyım demek doğru olur sanırım .

5- ÖZGÜR RUHLU ERKEK: Hemen her kadının içinde az da olsa bulunan isyan tutkusunu ateşleyen erkek tipidir. Rüzgâr nereye götürürse oradadır, genelde motosiklet kullanır ve bir son dakika gezisi için tüm programlarını bir anda iptal edebilir.

Bana çekici gelen erkek tipi bu.. :)

- ZEKı ERKEK: Espri anlayışı ve politikayı bile ilgi çekici hale getiren zekâsı ile aşkta şansı yüksektir.

benim sevgilim aptal olamazz,
ayrıca ona danışabiliyorsam, bilmediklerimi o biliyorsa;bu onu bende yüceltir..

- ZEKİ ERKEK: Espri anlayışı ve politikayı bile ilgi çekici hale getiren zekâsı ile aşkta şansı yüksektir.

benim sevgilim aptal olamazz,
ayrıca ona danışabiliyorsam, bilmediklerimi o biliyorsa;bu onu bende yüceltir..

Aynen öyle. Zekasina hayran kalmaliyim. :)

rahat erkek :Kendinden emin ve özgüveni tamdır. Diğer erkekleri kıskanmaz ve kendine rakip olarak görmez. Bu tarz erkeklerin, bir kadın tarafından onaylanma ihtiyacı hissetmemesi, onu karşı cins için daha çekici kılar

en yaygın tür "hayvan erkek" yok burda. onun da alıcısı çok.

1- ROMANTıK ERKEK: Takdir etme ve değer verdiğini belli etme duygusu gelişmiş olan erkek tipidir. Çiçek, çikolata ve mum ışında akşam yemeği gibi klasikleşmiş bir romantizm anlayışı vardır. Bu nedenle kadınlar tarafından ilgi görür.

6- ZEKı ERKEK: Espri anlayışı ve politikayı bile ilgi çekici hale getiren zekâsı ile aşkta şansı yüksektir.

zekı ama romantık olsun.. :delphin: ugrasamam ben oyle ne dedıgını bılmeyen karsına aldıgında konusulmayan lafı sozu dınlenmeyen höt höt adamlarla.. :dilcikar: karsımda ıkızler kadınına denk zekı bı erkek olmalı.. :asigim: zemuszemus

1- ROMANTıK ERKEK: Takdir etme ve değer verdiğini belli etme duygusu gelişmiş olan erkek tipidir. Çiçek, çikolata ve mum ışında akşam yemeği gibi klasikleşmiş bir romantizm anlayışı vardır. Bu nedenle kadınlar tarafından ilgi görür.

6- ZEKı ERKEK: Espri anlayışı ve politikayı bile ilgi çekici hale getiren zekâsı ile aşkta şansı yüksektir.

7- DÜŞÜNCELı ERKEK: Genelde özgür ruhlu erkeklerden istediğini alamayan kadınların tercihidir. Önceliklerini gözden geçiren kadınların çoğu, sonunda paltosunu tutan ve kapısını açan erkeklerle birlikte olur.

- RAHAT ERKEK: Kendinden emin ve özgüveni tamdır. Diğer erkekleri kıskanmaz ve kendine rakip olarak görmez. Bu tarz erkeklerin, bir kadın tarafından onaylanma ihtiyacı hissetmemesi, onu karşı cins için daha çekici kılar.

KARL23.gif

1- ROMANTİK ERKEK: Takdir etme ve değer verdiğini belli etme duygusu gelişmiş olan erkek tipidir. Çiçek, çikolata ve mum ışında akşam yemeği gibi klasikleşmiş bir romantizm anlayışı vardır. Bu nedenle kadınlar tarafından ilgi görür.

6- ZEKİ ERKEK: Espri anlayışı ve politikayı bile ilgi çekici hale getiren zekâsı ile aşkta şansı yüksektir.

7- DÜŞÜNCELİ ERKEK: Genelde özgür ruhlu erkeklerden istediğini alamayan kadınların tercihidir. Önceliklerini gözden geçiren kadınların çoğu, sonunda paltosunu tutan ve kapısını açan erkeklerle birlikte olur.

benimki bu dördünden biraz ortaya karışık olmuş sanki.kaydirigubbakcemile3

Back
X