Kadınların Kitap Mekanı

2.el olanlar da var sıfır olanlar da
Benimkiler 2.el sanırım daha önce de gg'den ikinci el kitap almıştım sorun olmamıştı
Umarım temizdir

bulamadıgım için okuyamadıgım bir sürü kitap buldum..beni al diye çekiyorlar kendilerine kulitta online olsa aydınlatırdı bizi.ciltleri falan temiz geliyorsa süper fiyatları

Son düzenleme:
bulamadıgım için okuyamadıgım bir sürü kitap buldum..beni al diye çekiyorlar kendilerine kulitta online olsa aydınlatırdı bizi.ciltleri falan temiz geliyorsa süper fiyatları

Çok çeşit var değil mi ben de almak istediğim bir sürü kitap buldum şimdilik 3 kitap aldım
Evet keşke online olsaydı sorardık :/

Tek şişman beyniniz .. Yasemin Soysalın kitabı.
İnsan beyninin neleri nasıl değiştirebileceğini güzel ama basit bir şekilde anlatmış.

eski_bir_masal : 2

bende baktım kitaplara.2. el yazıyor ya temiz mi geliyor acaba :44:

2.el olanlar da var sıfır olanlar da
Benimkiler 2.el sanırım daha önce de gg'den ikinci el kitap almıştım sorun olmamıştı
Umarım temizdir

Siteyi keşfettiğimde fayatlar daha aşağıdaydı ve kapıda ödeme seçeneği çok cazip gelmişti.
Sizlerle palaşabilmek için, sitenin güvenirliğini test etmek amaçlı 8 - 10 kitap siparişi verdim.
2. eller dahi gıcır gıcır, sorunsuz elime geçince, bu topikte ve (internette hangi site) adlı
topikte siteyi ve güvenirliğini palaştım canlarım.
Bir arkadaş daha sipariş verdiğini ve kitapların gayet temiz olduğunu paylaşmış.
Kısa bir süre önce siteyi tekrar ziyaret ettiğimde, sitenin yenilendiğini ve fiyatların
bir miktar artmış olduğunu gördüm. Tamamı 2. ellerden bir kaç kitap aldım ve bu kez
bazılarının bir kaç el değiştirmiş, içlerinde hediye kitap notları da bulunduğunu gördüm.
Buna rağmen gerektiğinde, sipariş verebileceğim bir site.
LadyEvilcim kitaplarınla buluştuğunda, yorumunu bekliyor olacağım.
Keyifli okumalar dilerim.

şuan sepette 8 kitap var daha da kendimi tutmasam olacak

Ben de şimdi baktım siteye gerçekten çok güzel kitaplar var ve ben de alacağım sanırım

--Negatif Limanlardan Pozitif Sulara
-- Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak
-- Şizofren Aşka Mektup
-- Ferrari'sini Satan Bilge
-- Dünyanın İlk Günü
-- Her Şey Seninle Başlar/Kişisel Kurtuluş Savaşınızı Başlatın!
-- Yeniay
-- Bir Hürrem Masalı

çogu kişisel gelisim olmak üzere bu kitapları aldım.hürrem masalınıda aldım.kitaplıgıma koyacagım.tek temennim temiz gelmeleri

elif şafak- aşk

ilk defa elif şafak okuyorum diğer kitaplarını bilmem ama aşk gerçekten okunası kitaplar arasında. ben beğendim =)

masal26=1

Stephenie Meyer 4 kitaplık bir seri canım. (Şafak Vakti, Alacakaranlık, Tutulma, Yeniay) Diğerlerini okumuş muydun?
Fantastik konular ilgi alanıma girmediği için, serinin 2 kitabını okudum. Fantastik sevenler için oldukça iyi bir seri.

Negatif Limanlardan Pozitif Sulara, Ferrari'sini Satan Bilge, Her Şey Seninle Başlar, Etkilendiğim kitaplardır, zevkle okuyacaksın PrensesPericim.

aa süpermiş sevdim ben bu siteyi 8 kitap 35 tl kargoda 6 daha ne olsun teşekkürler tavsiyen için
İnsaallah umduğun gibi olur canısı.

Siparişi göndermeden önce telefon açıyorlar. Sanırım kafanızdaki soru işaretlerine cevap alabilirsiniz. :44:
Denemekte yarar var. Umarım memnun kalırsınız.

Peki hangi kargoyla geliyor kitaplar takip edebiliyo muyuz internetten? Bir de kaç günde geliyor?

Peki hangi kargoyla geliyor kitaplar takip edebiliyo muyuz internetten? Bir de kaç günde geliyor?

PTT kargoyla geliyor canım. Barkot no.sunu mesajla bildiriyorlar, takip edebiliyoruz.
Yurt içi ulaşım, azami süre 5 günmüş. 3, 4 günde gelebiliyor.

Teşekkür ederim bilgi için kulitta'cım
Geldiğinde hemen yazacağım kitapların durumu hakkında yorumu

Hayırlı olsun PrensesPeri'cimm
Şizofren Aşka Mektup ve Ferrarisini Satan Bilge'yi ben de almak istedim ama şimdilik diğerlerine öncelik verdim
Aldıklarımı okuyayım onları da alacağım

PTT kargoyla geliyor canım. Barkot no.sunu mesajla bildiriyorlar, takip edebiliyoruz.

Ben yurtta kalıyorum umarım yurttayken gelir kargo
Aşağıyla konuşayım olmadı parayı aşağı bırakırım onlar öder
Umarım yaparlar yani

Çok teşekkürler canım..
Alacağım karar verdim.Ayy sevindim yeni kitaplarım olacağı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…