- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.701
2.el olanlar da var sıfır olanlar da
Benimkiler 2.el sanırım daha önce de gg'den ikinci el kitap almıştım sorun olmamıştı
Umarım temizdir
bulamadıgım için okuyamadıgım bir sürü kitap buldum..beni al diye çekiyorlar kendilerinekulitta online olsa aydınlatırdı bizi.ciltleri falan temiz geliyorsa süper fiyatları
Önceki ayın sonlarında başlanan ve bu ayın başında biten kitaplar da var aralarında
İroniye gerek yok
bende baktım kitaplara.2. el yazıyor ya temiz mi geliyor acaba :44:
2.el olanlar da var sıfır olanlar da
Benimkiler 2.el sanırım daha önce de gg'den ikinci el kitap almıştım sorun olmamıştı
Umarım temizdir
Siteyi keşfettiğimde fayatlar daha aşağıdaydı ve kapıda ödeme seçeneği çok cazip gelmişti.
Sizlerle palaşabilmek için, sitenin güvenirliğini test etmek amaçlı 8 - 10 kitap siparişi verdim.
2. eller dahi gıcır gıcır, sorunsuz elime geçince, bu topikte ve (internette hangi site) adlı
topikte siteyi ve güvenirliğini palaştım canlarım.
Bir arkadaş daha sipariş verdiğini ve kitapların gayet temiz olduğunu paylaşmış.
Kısa bir süre önce siteyi tekrar ziyaret ettiğimde, sitenin yenilendiğini ve fiyatların
bir miktar artmış olduğunu gördüm. Tamamı 2. ellerden bir kaç kitap aldım ve bu kez
bazılarının bir kaç el değiştirmiş, içlerinde hediye kitap notları da bulunduğunu gördüm.
Buna rağmen gerektiğinde, sipariş verebileceğim bir site.
LadyEvilcim kitaplarınla buluştuğunda, yorumunu bekliyor olacağım.
Keyifli okumalar dilerim.
Siteyi keşfettiğimde fayatlar daha aşağıdaydı ve kapıda ödeme seçeneği çok cazip gelmişti.
Sizlerle palaşabilmek için, sitenin güvenirliğini test etmek amaçlı 8 - 10 kitap siparişi verdim.
2. eller dahi gıcır gıcır, sorunsuz elime geçince, bu topikte ve (internette hangi site) adlı
Bir arkadaş daha sipariş verdiğini ve kitapların gayet temiz olduğunu paylaşmış.
Kısa bir süre önce siteyi tekrar ziyaret ettiğimde, sitenin yenilendiğini ve fiyatların
bir miktar artmış olduğunu gördüm. Tamamı 2. ellerden bir kaç kitap aldım ve bu kez
bazılarının bir kaç el değiştirmiş, içlerinde hediye kitap notları da bulunduğunu gördüm.
Ben de şimdi baktım siteye gerçekten çok güzel kitaplar var ve ben de alacağım sanırım
şuan sepette 8 kitap var daha da kendimi tutmasam olacak
Ben de şimdi baktım siteye gerçekten çok güzel kitaplar var ve ben de alacağım sanırım
Siparişi göndermeden önce telefon açıyorlar. Sanırım kafanızdaki soru işaretlerine cevap alabilirsiniz. :44:
Denemekte yarar var. Umarım memnun kalırsınız.
hürrem masalıda var gördün mü aradıgın kitap
--Negatif Limanlardan Pozitif Sulara
-- Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak
-- Şizofren Aşka Mektup
-- Ferrari'sini Satan Bilge
-- Her Şey Seninle Başlar
-- Her Şey Seninle Başlar/Kişisel Kurtuluş Savaşınızı Başlatın!
-- Yeniay
-- Bir Hürrem Masalı
çogu kişisel gelisim olmak üzere bu kitapları aldım.hürrem masalınıda aldım.kitaplıgıma koyacagım.tek temennim temiz gelmeleri
İnsaallah umduğun gibi olur canısı.aa süpermişsevdim ben bu siteyi 8 kitap 35 tl kargoda 6 daha ne olsun teşekkürler tavsiyen için
Siparişi göndermeden önce telefon açıyorlar. Sanırım kafanızdaki soru işaretlerine cevap alabilirsiniz. :44:
Denemekte yarar var. Umarım memnun kalırsınız.
Peki hangi kargoyla geliyor kitaplar takip edebiliyo muyuz internetten? Bir de kaç günde geliyor?
--Negatif Limanlardan Pozitif Sulara
-- Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak
-- Şizofren Aşka Mektup
-- Ferrari'sini Satan Bilge
-- Dünyanın İlk Günü
-- Her Şey Seninle Başlar/Kişisel Kurtuluş Savaşınızı Başlatın!
-- Yeniay
-- Bir Hürrem Masalı
çogu kişisel gelisim olmak üzere bu kitapları aldım.hürrem masalınıda aldım.kitaplıgıma koyacagım.tek temennim temiz gelmeleri
PTT kargoyla geliyor canım. Barkot no.sunu mesajla bildiriyorlar, takip edebiliyoruz.
Yurt içi ulaşım, azami süre 5 günmüş. 3, 4 günde gelebiliyor.
PTT kargoyla geliyor canım. Barkot no.sunu mesajla bildiriyorlar, takip edebiliyoruz.
Yurt içi ulaşım, azami süre 5 günmüş. 3, 4 günde gelebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?