- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.101
TrakyaKızçesi ben keyifle okumuştum Dan Brown kitaplarını. Melekler ve Şeytanlar da beğendiklerimdendi.
Akıcı,sürükleyici bir kitap. Bilgilendiyor da
İhanet Noktasını da ayrıca tavsiye ederim.
hani Amerikan aksiyon filmleri olur ya, onun gibi işte..
Cevaplarınız için teşekkür ederim. =))
Ben kitabın içinde illuminati hakkında bilgiler veriyor diye merak etmiştim.
Sizce nasıl iyi bilgi veriyorlar mı?
Hem illuminati hem de Vatikanla ilgili doluuu doluuu bilgi veriyor. İlluminati(bu kelimeden daha zorunu bulamamışlar mı? söyleyemiyorum sanki:) hakkında çok derinlemesine ya da şöyle diyeyim şimdi konuşulanlar gibi şeyler anlatmıyor. Ama çok büyük keyif alıcagına inanıyorum. Azcık Vatikan caddeleri mahalleleri sıkıcı geliyor insana.
Yeni Yılınız kutlu olsun Kitap Kurtları
Okuyorum,araştırıyorum ama daha derin bilgiler arıyorum illuminati ile ilgili.Birde kitapta da gerçekler mi yansıtılıyor acaba kurgu değildir umarım.Teşekkür ediyorum canım en kısa zamanda kitabı okumaya başlayacağım. :))
Bu arada Nietzsche okuyorum şu ara. Ben felsefeye merakı olan ama felsefe okurken sıkılan biriyim sanırım.Yok yani fazla takılmayınca,derinlemesine düşünmeyince problem olmuyor da. Her cümleyi irdeledikçe ve fikir ayrılıkları olunca sinirim bozuluyor. Bazen diyorum ben mi anlamıyorum benim mi kapasitem yetersiz?(benim neden püskevitim yok haha) Ki belki de öyledir. Acaba okudugum çeviri mi yanlış diye de takılıyorum. Ama aksi gibi çeviren kişi her takıldıgım kelimeye parantez açmış ya da dipnot yazmış ....:)
kızlar aranızda Dünyanın İlk Günü ' nü okuyan varmı acaba ?
kızlar aranızda Dünyanın İlk Günü ' nü okuyan varmı acaba ?
ben aldım ama daha okuma fırsatım olmadı malesef
Ben de büyük bir heyecanla aldım lakin henüz okumadım.
Haydi birlikte başlayalım okumaya...
Elimde bugün yarın bitecek kitabımdan sonra 2012 nin ilk kitabı olarak
Dünyanın İlk Günü/Beyazıt Akman okumaya başlayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?