- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.081
listeye dahil olmak isterim...
geçen hafta Frida
cumartesi günüde İskenderi bitirdim
şimdi Aşıklar Korusunu okuyorum...
Gizli Anların Yolcusu,
Beğenmedim, gitmedi kitap.Eşcinsel bi ilişkiyi ele almış Ayşe Kulin.Birçok yazarın yazmaya çekindiği şeylerdi belki de yazdıkları ama bana hitap etmedi.Bir Ayşe Kulin hayranı olarak hüsrana uğradım. tavsiye etmiyorum.
nilayu 1
Eki Görüntüle 314084
İyi gecelerrrrr kızlarr gördüm beğendim sizler geldiniz aklıma paylaşıyım dedimmm :))
Evet sabahın körü vaktindeyiz tam da! Kitabı bitirecem diye inatlaşır mı insan kendisiyle? Hem de sıkıla sıkıla okudugu (yani bir kısmını) kitap için.
Okudum bitti direkt buraya gelip yazayım dedim, evet. Öyle de tuhafım ki.
Kitabımız Hedef Türkiye yazarı Profesör Oktay Sinanoğlu Hocamız. Evet kitabın konusu derin ve kesinlikle okunması gereken bir kitap. Ama kitapta benim yaşadıgım sıkıntılar var.Özellikle bol tekrar. Artık belli noktada tırnaklarımı yiye yiye okudum kitabı. Tamam konu çok mühim.Vatanını milletini seven bizler için hocanın gözlemleri,tecrübeleri kesinlikle fayda içeriyor. Ama artık otopsi yayınevinde bu kitabı düzenleyen arkadaşların mı sorunu yoksa hocamız mı ısrar edip böyle sürekli aynı şeyleri içeren makale/röportaj/konferans vs leri koymuşlar kitaba bilemiyorum. Ama o kitap 330 sayfa degil de 150 sayfa gibi bir şey olsaydı örnegin, şuan böyle yersiz belki de haddimi aşan eleştiriler yazmıyacaktım. Ya da ben fazla zorladım kendimi kitap 2-3 gün içinde okunması gereken ve büyük çogunlugu tek gecede okunacak türden degilmiş.Amma uzun yazdım :111:
pogopogo:7
Krıstın ın tum kıtapları harıka... ben cok begendım umarım sızde begenırsınız..
Arkadaşlar Dan Brown'un Melekler Ve Şeytanlar isimli kitabını okumayı düşünüyorum.
Sizler bu kitap hakkında neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?