- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.061
Prenses peri ucuz kitap dünyasında kitaplar 2.el nasıl oluyor peki?memnun musun?
Burayı yeni keşfettim ben...
Okumayı seven, okurken satırların içinde kaybolan ve huzur bulan biriyim ben de.
Beni de alırsınız aranıza değil mi?
Şu ara çok okuyamıyorum yoğunluktan ancak bugün bir sürü kitap aldım kendime, bitireyim bu hasreti dedim
Bakın neler aldıımm
1) Samiha Ayverdi- İbrahim Efendi Konağı
2) Charles Dickens- İki şehrin Hikayesi
3) Turgenyev - Babalar ve Oğullar
4) Antony Saınt Exupery - Küçük Prens
5) Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
6) Krıstın Hannah- Kış Bahçesi
Okumak için sabırsızlanıyorum
Hah kış geldi ve noldu her seneki grip salgınları. 1 haftaya yakın süredir evde öylece yatıyorum ne buraya gelebildim ne bir şey yapabildim. Ama o grip uyuklamalarından zaman buldukça kitap okudum. Bu arada kelebekle bir sorun yaşıyorum galiba içimden onu okumak gelmiyor hep yeni, şeylere başlıyorum
Okuduklarımı yazayım.
Kızlar aralık ayı 15 kitap hedeflemiştim.Aralık bitiyor 5 kitap bitmiş, bari toplamda 10 kitap yapsam. Elimde devasa bir kitaplık var ve kitaplarımı eritmek istiyorum
Keyifli Okumalar
pogopogo:5
2 aydır okuyup bitirdiğim kitaplar
canan tan- piraye
ahmet ümit- kar kokusu
ahmet ümit- şeytan ayrıntıda gizlidir
ayşe kulin-köprü
recaizade mahmut ekrem- araba sevdası
irfan orga- bir türk ailesinin öyküsü
okumakta olduğum kitap
elif şafak- aşk
sırada bekleyen kitap
kristin hannah- kış bahçesi
Kış Bahçesi ni tavsıye ederım. Kristin Hannah kesınlıkle bence yazar olmak ıcın gelmış bu dunyaya..
Prenses peri ucuz kitap dünyasında kitaplar 2.el nasıl oluyor peki?memnun musun?
canım bana gelen kitaplar pırıl pırıldı.hatta biri sıfır geldi.bir kitabımda 20 yllık bir kitap sondan birkaç sayfası çıkmıs.onun dışında oda temizbiraz şans işi sanırım.ama burda başka arkadaşlarda aldı onlarda memnun kaldılar
Anen öyle PrensesPericim şansına ne gelirse.
Fiyatlarıyla değerlendirdiğimizde çok iyi durumdalar.
Tatlım 2011 enlerinde en şair ruhlu adaylar arasındaki sen miydin? P harfleri küçük olunca gözümden kaçmış.
bende geçen hafta sonu aynı yazarın gerçek renkler romanını aldım.ama kafam çok dalgın bu aralar.hiç birşeye konsantre olamıyorum
Yapboz . . . Jodi Picoult Yazarın, okuduğum ikinci kitabı. Ben olsaydım ne yapardım? Sorusuna yanıt aranarak okunan bir tarz. Etkileyici...
Şu an, Jodi Picoult"un diğer kitaplarını da okuma isteği ile doluyum.
kulitta . . 4
pogopogo Henri Charrierre 'nin Kelebeği'ni mi okuyorsun?
Biraz uzun bir kitap, içeriği de biraz kısırdöngü gibi gelmişti bana ama güzel, tavsiye ederim.
Ben yazın tatildeyken okumuştum, zihnim boşken daha kolay ilerledi, olaylara kaptırabilmiştim kendimi.
İçerisinde çok beğendiğim bir paragraf vardı, bu paragraf için yazılmış sanki bu kitap dedim.
Ama şimdi bulamıyorum tabi.
Hazır yeri gelmişken sorayım, okurken kitaplarınıza işaretler koyar mısınız, beğendiğiniz yerleri çizer misiniz?
Ben kıyıp çizemiyorum. Ama sonra bu tarz tekrar okunulası satırları da bulamıyorum:44::26:
Hazır yeri gelmişken sorayım, okurken kitaplarınıza işaretler koyar mısınız, beğendiğiniz yerleri çizer misiniz?
Ben kıyıp çizemiyorum. Ama sonra bu tarz tekrar okunulası satırları da bulamıyorum:44::26:
[/COLOR][/B]
perıcım, yazarın Kış Bahcesı ve Atesbocegı Yolu nu cok begenerek ve severek okudum. elimdeki stok bıraz azalınca Gercek Renkler ı alacagım :) kafanın dagılamsını ıstıosan kesınlıkle okumaya basla derım :)
ladyevilciğim umarım sonuçların gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?