- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.301
Hanımlar nasılsınız? Okuyamıyorum uzun zamandır, misafir var zaman bulamadım. İçim çok huzursuz oluyor böyle zamanlarda. Elimde şuan Olasılıksız var ama konsantre olamadım bir türlü. Çok da beğenilen bir kitap ama neden sarmadı anlamadım.
canım allah gönlüne göre versin ederiz tabiki
Hangi konuda kritik günler geçiriyorsan, Rabbim yolunu hayırlı ve açık etsin tatlım.
İnşaAllah her şey gönlünce olsun... Amin...
Kızlar bende bu ay kitap okuyamadımHem hamileliğin son dönemleri olmasından dolayı ağrılarım arttı; hemde aöf sınavım vardı. işallah meleğim geldikten sonra bol bol okurum.
Kızlar bende bu ay kitap okuyamadımHem hamileliğin son dönemleri olmasından dolayı ağrılarım arttı; hemde aöf sınavım vardı. işallah meleğim geldikten sonra bol bol okurum.
Hope Tarr : Sana Yürek Dayanmaz...
Judiht Ivory :Teklif...
Nora Robert : Yüzleşme...
Lauren Kate : Azap.. Tekrar.
Lauren Kate : Düşüş...Tekrar
Lauren Kate : Tutku
Monica McCarty : Asi
Tweetypinar: 7
Son zamanlarda okuduğum kitapları yazmayı hep unutuyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Bu arada bir arkadaş sormuştu. Umutsuz aşkın Gözyaşlarını daha önceden okumuştum çok hoş bir kitap. Hatta begendiğim için yazarın diğer kitabınıda almıştım ama malesef 2. kitap vasat..
Çok uzak kaldım çok kitaplardan ..
FYabancı dizilere bir başlayınca bırakılmıyor.
Filmdir, kitaptır hak getire bu sıralarda.
bende yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum.helede 3-4 sezon olmus dizileri.bir solukta bitiriyorum.ama her ay 1 kitap okumayıda zorunlu yaptım neredeyse kendime
Aynen ben de dexter'a başladım 6 sezon bırakıp kitaba geçemiyorum bir türlü ama önümüzdeki ay biraz da kitaba ağırlık vermek istiyorum. Bir sürü cici kitap aldım.
bende ay başında kişisel gelişim alıcağım.şimdiden heyecanlıyım
dexteri bitirdim ben.6. sezonu çok sıkıcıydı ama en son bölümü güzel.büyük sürpriz var
Biraz daha gayret edeyim de bitireyim madem dexterı ..
Kişisel gelişim kitaplarından neyi düşünüyorsun?
Benim hayatımı etkilemese de okurken çok etkileniyorum kişisel gelişim kitaplarından.
Ben de kuantum düşünce yöntemiyle ilgili bir kitaba başlayacağım en kısa zamanda.
bu adamı çok sevdim.tüm kitaplarını alıp serisini tamamlayacagım.maaşımın yatmasını bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/496967-dale-carnegie-kisisel-gelisim-kitaplari.html
kuantumu son günlerde çok duyuyorum sen oku tavsiye edersen öyle başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?