- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.321
Ohh ne güzel ..
Okuyayım da güzelse söyleyeyim sen de güzelse söylersin ben diğerlerinden okurum ..
eveett, piraye'yi bitirmenin huzuruyla uyuyabilirim bu gece :)
gerçekten güzel bi kitaptı, sıkılmadan okudum.
Şuan 3 tane kitap var okunmayı bekleyen Kuklacı , Leyleklerin Uçusu ve Umutsuz Aşkın Gözyaşları ve ben hangisini okuyacağıma henüz karar veremedim :44::44:
Bol okumalar, iyi geceler....
Bal10 = 4
başladım bileee
hoşgeldin konumuzaokuduklarının arasında okuduklarım var kitap zevklerimiz benziyor diyebilirim.tavsiyelerini dikkate alacagım
cnm sende bana öneride bulunabilir misin?ne okusam bilmiyorum şu an..
Dünyanın İlk Günü . . .Beyazıt Akman "Mükemmel... Özellikle son 200 sayfası nefes kesici."
kulitta . . 1
ya bu kitabı okumayı bende çok istiyorum ama çok farklı yorumlar okudum hakkında. Senin fikrin önemli benim için kitap seçimlerini beğeniyorum. O yüzden seni referans alarak okunacaklar listesine yazıyorumbunuda
Dünyanın İlk Günü . . .Beyazıt Akman "Mükemmel... Özellikle son 200 sayfası nefes kesici."
kulitta . . 1
kulittam sözde yılbaşında beraber başlayacaktık bu kitaba.elimede aldım 10-15 sayfa okudum ama kafam götürmeyince bırakmak zorunda kaldım.sen bitirmişsin bile
Düş/Görüş - Ayşe Kaygusuz
Bedenim Tetikte -Tekgül Arı
Sevdalinka - Ayşe Kulin
Kayıp Gül 2 - Serdar Özkan
İlk iki kitap kısa hikayelerden oluşuyordu, Sevdalinka yı çok beğendim, Ayşe Kulin farkı... Kayıp Gül 2, birincisi daha sıkıcıydı sanki ama sanırım ben pek hoşlanmıyorum bu tarz kitaplardan... Hediyeydi yine de severek okudum...
H_İ_S 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?