Kadınların Kitap Mekanı

eveett, piraye'yi bitirmenin huzuruyla uyuyabilirim bu gece :)

gerçekten güzel bi kitaptı, sıkılmadan okudum.
Şuan 3 tane kitap var okunmayı bekleyen Kuklacı , Leyleklerin Uçusu ve Umutsuz Aşkın Gözyaşları ve ben hangisini okuyacağıma henüz karar veremedim :44::44:

Bol okumalar, iyi geceler....

Bal10 = 4

bence leyleklerin uçusu

sergüzeşt-sami paşazade sezai: açıkcası eski türk filmleri gibi acıklı, yüzleri güldürmeyen,mutlu sonla bitmeyen bir hikaye.kimi tasvirler güzeldi ama bence okunsa da olur okunmasa da. zaten kısa bir öykü.

şuan aşknameyi okuyorum iskender palanın eseri.içindeki hikayeler çok etkileyici.
keyifli okumalar.

pogopogo:2

Son düzenleme:
yarım kalan kitaplarımı bitirmek istiyorum.insan elindeki kitabın son 20-30 sayfası kala yeni kitaba başlar mı ya? şu ayın son günlerinde toparlayayım istiyorum bakalım

mutfak cadısı yaz için okunabilir bir kitap
kanım pek ısınmadı
ama yarım bırakmak yok ocak sonuna kadar bitiricem inş

Dünyanın İlk Günü . . .Beyazıt Akman "Mükemmel... Özellikle son 200 sayfası nefes kesici."

kulitta . . 1

Dünyanın İlk Günü . . .Beyazıt Akman "Mükemmel... Özellikle son 200 sayfası nefes kesici."

kulitta . . 1

ya bu kitabı okumayı bende çok istiyorum ama çok farklı yorumlar okudum hakkında. Senin fikrin önemli benim için kitap seçimlerini beğeniyorum. O yüzden seni referans alarak okunacaklar listesine yazıyorum bunuda

Hepinize iyi akşamlar,okuduğum kitaplarım bitti
İSKENDER ELİF ŞAfAk
EVLİLİK DANİELLE STEEL
İskender fena değildi,daha çok şey beklemişim sanırım,mektuplar ,gereksiz detaylar sıktı beni...
Evlilik Allegra üvey babasını öz babasının yerine koymuş ve herkesten gizlemiştir,babasının onu terk etmesi onda büyük hayal kırıklığı yaşatmış ve hep yanlış erkekleri seçmiştir...
SAMANYOLU 4

Son düzenleme:
ya bu kitabı okumayı bende çok istiyorum ama çok farklı yorumlar okudum hakkında. Senin fikrin önemli benim için kitap seçimlerini beğeniyorum. O yüzden seni referans alarak okunacaklar listesine yazıyorum bunuda

Tarihi romanlar ilgi alanındaysa mutlaka okumalısın tatlım. İnanç, azim ve disiplin olunca??? Çok etkilendim çoook...
Beyazıt Akman"ı yürekten alkışlıyorum.

Ben ocak ayı bitmeden zarganayı da bitirdim ilginç bi konusu var..
Şu an elif şafağın siyah süt kitabını okuyorum..iki güne de onu bitirmeyi planlıyorum sonra da kinyas ve kayraya başlayacam kısmetse...Hakan günday ilginç bi yazar eminim kinyas ve kayra da güzeldir...

julıa garwood-düğün kitabını bitirdim...

gulshenidil: 5

tarihi aşk romanları serisine devam
julıa Quınn-son söz aşkın okuyacağım....

Son düzenleme:
Düş/Görüş - Ayşe Kaygusuz
Bedenim Tetikte -Tekgül Arı
Sevdalinka - Ayşe Kulin
Kayıp Gül 2 - Serdar Özkan

İlk iki kitap kısa hikayelerden oluşuyordu, Sevdalinka yı çok beğendim, Ayşe Kulin farkı... Kayıp Gül 2, birincisi daha sıkıcıydı sanki ama sanırım ben pek hoşlanmıyorum bu tarz kitaplardan... Hediyeydi yine de severek okudum...

H_İ_S 4

kulittam sözde yılbaşında beraber başlayacaktık bu kitaba.elimede aldım 10-15 sayfa okudum ama kafam götürmeyince bırakmak zorunda kaldım.sen bitirmişsin bile

Rahat kafayla okunması gereken bir kitap canımım. Okumayı bırakmakla doğru yapmışsın.
Keyifli zamanında okumak üzerinde elinin altında, güzel bir kitap olarak beklesin PrensesPericim.

Canıııııım...seni görmek çok hoş. Özlemiştim, çok mutlu oldum.
Umarım her şey yolundadır. Hoş geldin, sefalar getirdin.
Yeniden bol okumalı, keyifli palaşımlarda bulunmak üzere öpüyorum H_İ_Scim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…