- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.341
Canıııııım...seni görmek çok hoş. Özlemiştim, çok mutlu oldum.
Umarım her şey yolundadır. Hoş geldin, sefalar getirdin.
Yeniden bol okumalı, keyifli palaşımlarda bulunmak üzere öpüyorum H_İ_Scim.
Her şey yolunda canım sorun yok ama ekstra bir ders daha verdiler girmem için, çok yoğun çalışıyorum, doğru düzgün kitap okuyamadım, çok da yoruldum bu dönem, şimdi sömester tatilinde okuyabildim kitap ama ikinci dönem ayda bir tane bile olsa okumayı planlıyorum böyle uzak kalınca olmadı çok özlemişim.... Ben de öptüm canım benim...
Şubat ayı ilk kitabım İskender Pala - Aşkname. İçinde 5 hikaye var hepsi de aşk konulu adından anlaşılacagı üzere.Ben severek okudum tavsiye ederim
Bunun çogunu ocak ayında okudum ama bugün bittiginden bu ayın ilk kitabı sayabiliriz sanırım
pogopogo :1
******Ocak ayı derecelerimiz ******
1. miz tweetypinar
2.lerimiz LadyEvil,kays34,gulshenidil,samanyolu :81::129:
3.lemiz bal10,H_İ_S :81::128:
bu ayki hediyelermiz biraz farklı
1. miz tweetypinar a huzur hediye ediyorum.yaşamı boyunca hep huzurla yaşasın diye
Eki Görüntüle 337443
2.lerimiz LadyEvil,kays34,gulshenidil,samanyolu canlarım sizlede mutluluk armagan ediyorum.hep mutlu kalın diye
Eki Görüntüle 337444
3.lemiz bal10,H_İ_S sizlede neşe armagan ediyorum.hayatınızın her anı keyifli geçsin(neşeli çocuklar diye aradım tarkan çıktı umarım sizde benim kadar seviyorsunuzdur )
Eki Görüntüle 337445
Ocak ayında iki kitap okuyabildim yalnızca.
Oscar Wilde - Dorian Gray'in Portresi
Gençlik, güzellik üzerine yazılmış akıcı başarılı bir kitap. Kadın erkek ilişkisine dair yaptığı yorumları birçok kez alıntı olarak okumuştum. Tavsiye ederim.
Stefan Zweig - Satranç
Yazarı Macellan kitabı ile tanıdım diline hayran kaldığımdan bu uzun öyküyü okumak istedim. Satranç şampiyonu Mirko Czentovic ve Dr. B'nin oyunundan yola çıkarak ikinci dünya savaşı dönemine ışık tutan kısacık dopdolu bir kitap
macellan 2
listeyi yapmışsınız zaten benim için tekrardan düzenlemeye hiç gerek yok, kendime not olsun diye yazmak istedim:)
çokkk teşekkür ederim kendi adıma...hepimiz mutlu olalım inşallah...şubat dahada verimli olur umarım ....tekrar teşekkür ederim..
merhabaa...
ben de katılabilirmiyim aranıza?
ben de çok kitap okurdum bi ara bırakmıştım. şimdi tekrar başlıyorum.
ben daha çok psikolojik, roman tarzını seviyorum.
şubat ayında okuduğum kitap seda diker- aslında giden erkek yoktur.
yarıladım sayılır. ilginç bilgiler var kadınların tarihçesiyle ilgili.
şimdiki davranışlarımızın kökenlerinden bahsetmiş. gerçek kişilerin başından geçen olaylardan da bahsetmiş.
değişik şeyler öğrendim ve kendimi de sorguluyorum arada okurken.
1. miz tweetypinar
1. miz tweetypinar a huzur hediye ediyorum.yaşamı boyunca hep huzurla yaşasın diye
Eki Görüntüle 337443
2.lerimiz LadyEvil,kays34,gulshenidil,samanyolu canlarım sizlede mutluluk armagan ediyorum.hep mutlu kalın diye
Eki Görüntüle 337444
3.lemiz bal10,H_İ_S sizlede neşe armagan ediyorum.hayatınızın her anı keyifli geçsin(neşeli çocuklar diye aradım tarkan çıktı umarım sizde benim kadar seviyorsunuzdur )
Eki Görüntüle 337445
1. miz tweetypinar
Eki Görüntüle 337443
Eki Görüntüle 337444
Eki Görüntüle 337445
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?