- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.481
şimdi listeye baktım da yarına kadar bir atak yapan olmazsa 4 kitap okuyanlar 1., 3 kitap okuyanlar 2. olacaklistenin en başındaki şubat ayı derece listesini gözüme getirdim bir anda
Herkese SelamlarYoğunluğum ama sürekli açıyorum siteyi fakat buraya gelip yazmayı unutuyorum. Bazende giremiyorum. Malum çeyiz hazırlıkları, onları daha çok takip ediyorum artık :) Ama kitaplarımın papuçu dama atılmadı, kimsede atamaz İsterseniz çıkartın beni listeden hep böyle son dakikada yazıyorum, ve bu yüzden bir kısım kitaplarımı yazmayı unutuyorum. Son duruma bakıyorum da birinciyim eger yazarsam Ama yazmayayım ve ben aranızdan çekileyim diyorum. Bilmem siz ne dersiniz?
Herkese SelamlarYoğunluğum ama sürekli açıyorum siteyi fakat buraya gelip yazmayı unutuyorum. Bazende giremiyorum. Malum çeyiz hazırlıkları, onları daha çok takip ediyorum artık :) Ama kitaplarımın papuçu dama atılmadı, kimsede atamaz İsterseniz çıkartın beni listeden hep böyle son dakikada yazıyorum, ve bu yüzden bir kısım kitaplarımı yazmayı unutuyorum. Son duruma bakıyorum da birinciyim eger yazarsam Ama yazmayayım ve ben aranızdan çekileyim diyorum. Bilmem siz ne dersiniz?
bi yarış var ama içeriğini tam anlamıdm. zahmet olmazssa biri bana anlatabilir mi:26:
Şöyle ki,
Üyeler her ay okudukları kitapları değerlendirip burada paylaşıyor
Ay sonunda en çok kitap okuyan ilk 3'ü seçiyoruz
Yarışma tarzında ama genel olarak kitaplar hakkında fikir alışverişi amaçlı mekanımız
Rekabet yok yani
anladım. o zaman başlıyom.
kaos . . leonard rosen
"Matematik farklı şeylere aynı adı verme sanatıdır"
limon ağacı. . sandy tolan
aklından bir sayı tut. . john verdon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?