Kadınların Kitap Mekanı

günaydınlarr. Bu ara iş güçten pek vakit bulup uğrayamıyorum ne yazık ki Çok seri olamasamda kitap okumaya devam. Bu sefer romanların arasına bir şiir kitabı sıkıştırdım. iyi de oldu. Cemal Süreya - Sevda Sözleri.

dün de Günay GAFUR - KUKLACI'ya başladım. Kitap enterasan başladı bakalım sonu nasıl gelecek.

hepinize iyi okumalar...

BAL10 - 3

Aşk-ı Sükun - Nuriye Çeleğen
Yazarın oldukça akıcı bir üslubu var. Tasvirler vs oldukça etkileyici. Hz. İbrahim, Hz İsmail'in kurban edilme kıssası ve daha fazlası Hz. Hacer ve Hz. Sâre validemizin gözüyle anlatılmış. İnternette 6TL gibi bir fiyata satılıyor bence okunması gereken bir eser.

cyd86 : 3

Son düzenleme:
Kızılderili Çığlığı & Bir Amerikan İsyanının Kalbi . . . Michael Blake (Vahşet... katliam... İnsanlık dramı. Yüreğim burkularak okudum.)

kulitta . . 3

dale carnegie dost kazanma ve insanları etkileme sanatı

yine örneklerle ilerleyen altın değerinde tavsiyeler olan bir kitap.uygulamaya çalışacagım birsürü nokta var.bakalım ne kadarında başarılı olabileceğim :44:

bende 3 oldum

******Ocak ayı derecelerimiz ******

1. miz tweetypinar

2.lerimiz LadyEvil,kays34,gulshenidil,samanyolu :81: :129:

3.lemiz bal10,H_İ_S :81: :128:​

1 Şubat - 29 Şubat 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. gulshenidil .........4.......
  2. Lyre .......4.........
  3. neenone ......4........
  4. bal10 .......3.........
  5. kulitta ........3.......
  6. H_İ_S ......3........
  7. eski_bir_masal ......3..........
  8. cyd86 .......3.........
  9. PrensesPeri ........3.......
  10. samanyolu .....3.........
  11. pogopogo ......2..........
  12. masal26 ......1........
  13. LadyEvil ......1........
  14. Slania .......1.........
  15. tugcecan ........1........
  16. tweetypinar ..............
  17. kays34 ..............
  18. soft85 ................
  19. prenses_84 ................
  20. AskInihan ...............
  21. pinaran ...............
  22. DisTurBia ................
  23. pembelii ................
  24. oyaebrar ..............
  25. hande85 ................
  26. december90 ................
  27. fermi ................
  28. aydasu ................
  29. piolin ................
  30. nilayu ................
  31. ameli ................
  32. cemre25 ................
  33. hasretim34 ................
  34. PIRILLL ...............
  35. elclone ................
  36. Duygu.C ................
  37. ilkalp ................
  38. ozzy06 ...............
  39. AsiNaz ................
  40. sebebsizim ................
  41. Senkolik ................
  42. umutsuzasik ................
  43. sedefnaz ................
  44. frm ................
  45. herseyduzelirmi ................
  46. assumption ................
  47. suprensesi ................
  48. dilbaz ................
  49. nurdangonca ................

şimdi listeye baktım da yarına kadar bir atak yapan olmazsa 4 kitap okuyanlar 1., 3 kitap okuyanlar 2. olacak listenin en başındaki şubat ayı derece listesini gözüme getirdim bir anda

Son düzenleme:
merhaba kızlar

okuduklarımı yazayım tek tek

iki dirhem bir çekirdek-iskender pala: 100ü aşkın deyimin öyküsünü içeren keyifli bir kitap.edebiyatımız adına önemli bir eser oldugunu düşünüyorum.

kızıl nehirler-jean-christophe grange: kesinlikle şahane bir polisiye.son sayfaya kadar gerilerek ve büyük bir merakla okudum.tavsiye ediyorum

çıkmaz sokak- ugur mumcu : belgesel tadında bir eser.1972 yılında mahir çayanların yaşadıgı o ünlü olayı tanıklarıyla ve belgeleriyle anlatıyor.

pogopogo: 5

Son düzenleme:
şimdi listeye baktım da yarına kadar bir atak yapan olmazsa 4 kitap okuyanlar 1., 3 kitap okuyanlar 2. olacak listenin en başındaki şubat ayı derece listesini gözüme getirdim bir anda

tweetypinar düğün hazırlığı nedeniyle yoğunluk yaşamıyorsa, her ay olduğu gibi son anda atak yapabilir.
Tüm arkadaşların sağlığı, keyfi yerinde olsun İnşaallah. Son saniye atakları da hoş heyecanlar yaşatıyor.
Sen şimdiden ödülleri hazırlamış, patlatacağın anı bekliyorsundur canımcım.
He he! pogopogo'dan dereceleri değiştirecek açıklama geldi bile...

Nasıl Öldürüldüler? - Ahmet Efe : Kitapta tarihten 156 kişinin biyografisi ve nasıl öldürüldükleri anlatılıyordu. Çok aşırı derecede yanlı bir kitaptı o yüzden pek hoşuma gitmedi...

Ayaşlı ve Kiracıları - Memduh Şevket Esendal : Ayaşlı lakaplı bir adamın kiraladığı bir oteli ve içindeki kiracıları anlatan bir romandı, yazarın anlatım tarzı hoşuma gitmedi, bana hitap etmiyordu...

H_İ_S 5

Son düzenleme:
Kristin Hannah-Ateşböceği Yolu şimdi bitti gece bitirilecek roman değilmiş anladım çok üzücü
verimli bir şubattı kendi açımdan
dahada güzel mart dilerim...

gulshenidil: 5

Herkese Selamlar Yoğunluğum ama sürekli açıyorum siteyi fakat buraya gelip yazmayı unutuyorum. Bazende giremiyorum. Malum çeyiz hazırlıkları, onları daha çok takip ediyorum artık :) Ama kitaplarımın papuçu dama atılmadı, kimsede atamaz İsterseniz çıkartın beni listeden hep böyle son dakikada yazıyorum, ve bu yüzden bir kısım kitaplarımı yazmayı unutuyorum. Son duruma bakıyorum da birinciyim eger yazarsam Ama yazmayayım ve ben aranızdan çekileyim diyorum. Bilmem siz ne dersiniz?

Hoşgeldin
Yok yahu neden çekileceksin,
önemli olan yarışma değil ki kitap tanıtımı,son dakika yazmanın bir sakıncası olacağını düşünmüyorum
okuduğun kitapları ve yorumlarını da kısaca yazarsan yarışmadan daha çok katkı sağlar topik müdavimlerine :)

Oy oooyy!!! canımcım... Yoksa benim latifeme mi alındın? Maksadımı aşmış isem özür dilerim tweetypinarcım.
Bu ay okuduğun kitapların hepsini, unuttuklarını da hatırlayarak hemen yaz lütfen. Heyecan ve gıpta ile takip ediyorum seni.
Sayımızın her geçen gün artmasını dilerken, bazı kitap kurdu arkadaşlarımızın uğramaz olmasına gerçekten üzülüyorum.
Aramızda çok hoş bir rekabet oluşuyor ve bu rekabettin amacı sadece kendimizi aşma ve bizi takip edenleri aramıza çekme amaçlı
tatlım. Seni yürekten kutluyorum ve mutlu çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

selam ben burayı yeni keşfettim. kitap kurtları burda toplaşıyo galiba . bende küçük çaplı bi kurtçuk olarak yerimi alabilirim. müsade varsa

bi yarış var ama içeriğini tam anlamıdm. zahmet olmazssa biri bana anlatabilir mi:26:

bi yarış var ama içeriğini tam anlamıdm. zahmet olmazssa biri bana anlatabilir mi:26:

Şöyle ki,
Üyeler her ay okudukları kitapları değerlendirip burada paylaşıyor
Ay sonunda en çok kitap okuyan ilk 3'ü seçiyoruz
Yarışma tarzında ama genel olarak kitaplar hakkında fikir alışverişi amaçlı mekanımız
Rekabet yok yani

anladım. o zaman başlıyom.

kaos

leonard rosen

hayat içerisinde karmaşık gibi duran ama aslında basit bir temele dayanan gerçekleri keşfediş. bir matematik profösörünün dahice buluşları. ve bir cinayet.
bosna da soykırım yapan sırp komutan Banovichi yakalayarak üne kavuşan ama bunun bedelini ailesinin parçalanışını seyretmek zorunda kalarak ödeyen müfettiş Poincare in ilginç yaklaşımları ile çözülen bir dava

"Matematik farklı şeylere aynı adı verme sanatıdır"
kesinlikle tavsiye ederim

limon ağacı

sandy tolan

kurgusal olmayan bir hikaye. daha çok belgesel bilgiye sahip olan kitapta biraz sıkıldığımı itiraf edeyim. ama azmedip bitirdim. israil ile filistinin hazinli öyküsü. bir limon ağacı ve onun etrafında şekillenen bir dostluk hikayesi.

aklından bir sayı tut. john verdon

biraz amerikan filmi seyreder gibi oldum. yer yer yazarın beni aptal yerine koyduğunu düşündüm zira bazı şeyler benim aklıma gelmesine rağmen kahramanımız müfettiş Gurney'in dahi alına gelmedi. ha o kadar zekimiyim derseniz , değilimdir fazla ama nedense müfettişin aklına zank diye gelen şeyleri ben daha önceden farkettiğim için böyle hissettim. ayrıca garip bir cinayet çözme taktikleri var. soluksuz 50 sayfa gidersiniz ikinci bi solukla da 100 ü bulursunuz ama sonrası için aynı garantiyi verimem. tabiki zevkler ve renkler tartışılmadığı gibi kitap kültürüde tartışılmaz.

şubat ayı listesi

Son düzenleme:
mevcut kitaplarım bitti (kitapları genelde ilden alıyorum) bende kütüphanemdeki kitapalara takılayım bir müddet dedim. ve şimdi Jacqes ELLul un Sözün düşüş kitabına başladım. çok karışık bi anlatımı var ama garip bir biçimde çekici. gözün önünde olan ama farketmediğimiz şeyleri aniden farketmek gibi

anladım. o zaman başlıyom.

kaos . . leonard rosen

"Matematik farklı şeylere aynı adı verme sanatıdır"

limon ağacı. . sandy tolan

aklından bir sayı tut. . john verdon

Hoş geldin canım. Aramıza katıldığın için mutlu oldum.
Burada aylık performanslarımızı değerlendiriyoruz tatlım.
Saat 24.oo ten itibaren Mart Ayı okumalarımıza başlıyoruz.
Yazdığın kitapları Şubat Ayı içersinde okudu isen,
mesajının alt kısmına (Örnek: DatluCadu.. 4) şeklinde
belirtirsen, Konu sahibi arkadaşımızın listeye eklemesi kolaylaşır.
Hepimiz için Bol okumalı, keyifli bir Mart ayı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…