- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.501
Hoş geldin canım. Aramıza katıldığın için mutlu oldum.
Burada aylık performanslarımızı değerlendiriyoruz tatlım.
Saat 24.oo ten itibaren Mart Ayı okumalarımıza başlıyoruz.
Yazdığın kitapları Şubat Ayı içersinde okudu isen,
mesajının alt kısmına (Örnek: DatluCadu.. 4) şeklinde
belirtirsen, Konu sahibi arkadaşımızın listeye eklemesi kolaylaşır.
Hepimiz için Bol okumalı, keyifli bir Mart ayı diliyorum.
Oy oooyy!!! canımcım... Yoksa benim latifeme mi alındın? Maksadımı aşmış isem özür dilerim tweetypinarcım.
Bu ay okuduğun kitapların hepsini, unuttuklarını da hatırlayarak hemen yaz lütfen. Heyecan ve gıpta ile takip ediyorum seni.
Sayımızın her geçen gün artmasını dilerken, bazı kitap kurdu arkadaşlarımızın uğramaz olmasına gerçekten üzülüyorum.
Aramızda çok hoş bir rekabet oluşuyor ve bu rekabettin amacı sadece kendimizi aşma ve bizi takip edenleri aramıza çekme amaçlı
tatlım. Seni yürekten kutluyorum ve mutlu çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
******Şubat ayı derecelerimiz ******
1. miz tweetypinar
2.lerimiz gulshenidil,neenone,H_İ_S,pogopogo :81::129:
3.lemiz Lyre,DatluCadu :81::128:
1 Şubat - 29 Şubat 2012
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- tweetypinar ......12........
- gulshenidil .........5.......
- neenone ......5........
- H_İ_S ......5........
- pogopogo ......5..........
- Lyre .......4.........
- DatluCadu .......4.........
- bal10 .......3.........
- kulitta ........3.......
- eski_bir_masal ......3..........
- cyd86 .......3.........
- PrensesPeri ........3.......
- samanyolu .....3.........
- masal26 ......1........
- LadyEvil ......1........
- Slania .......1.........
- tugcecan ........1........
- kays34 ..............
- soft85 ................
- prenses_84 ................
- AskInihan ...............
- pinaran ...............
- DisTurBia ................
- pembelii ................
- oyaebrar ..............
- hande85 ................
- december90 ................
- fermi ................
- aydasu ................
- piolin ................
- nilayu ................
- ameli ................
- cemre25 ................
- hasretim34 ................
- PIRILLL ...............
- elclone ................
- Duygu.C ................
- ilkalp ................
- ozzy06 ...............
- AsiNaz ................
- sebebsizim ................
- Senkolik ................
- umutsuzasik ................
- sedefnaz ................
- frm ................
- herseyduzelirmi ................
- assumption ................
- suprensesi ................
- dilbaz ................
- nurdangonca ................
******Şubat ayı derecelerimiz ******
1. miz tweetypinar
2.lerimiz gulshenidil,neenone,H_İ_S,pogopogo :81::129:
3.lemiz Lyre,DatluCadu :81::128:
1. miz tweetypinar a özel çeyiz sandıgıçeyiz deyince sandıksız olmaz dedim şu an yaşadıgın o tatlı heyecanın mutlulugun tüm ömrün boyunca sürmesini dilerim
Eki Görüntüle 358178
2.lerimize özel gulshenidil,neenone,H_İ_S,pogopogo yazı özlediğimiz şu günlerde deniz kum güneş hediye ediyorumgözlerinizi kapatın bu hamakta keyif yaptıgınızı düşünün
Eki Görüntüle 358179
3.lemiz Lyre,DatluCadu a da yeşillikler içinde huzurlu bir ortam hediye ediyorumsizde burada olduğunuzu hayal edin
Eki Görüntüle 358191
tweetypinar düğün hazırlığı nedeniyle yoğunluk yaşamıyorsa, her ay olduğu gibi son anda atak yapabilir.
Tüm arkadaşların sağlığı, keyfi yerinde olsun İnşaallah. Son saniye atakları da hoş heyecanlar yaşatıyor.
Sen şimdiden ödülleri hazırlamış, patlatacağın anı bekliyorsundur canımcım.
He he! pogopogo'dan dereceleri değiştirecek açıklama geldi bile...
Herkese SelamlarYoğunluğum ama sürekli açıyorum siteyi fakat buraya gelip yazmayı unutuyorum. Bazende giremiyorum. Malum çeyiz hazırlıkları, onları daha çok takip ediyorum artık :) Ama kitaplarımın papuçu dama atılmadı, kimsede atamaz İsterseniz çıkartın beni listeden hep böyle son dakikada yazıyorum, ve bu yüzden bir kısım kitaplarımı yazmayı unutuyorum. Son duruma bakıyorum da birinciyim eger yazarsam Ama yazmayayım ve ben aranızdan çekileyim diyorum. Bilmem siz ne dersiniz?
selam ben burayı yeni keşfettim. kitap kurtları burda toplaşıyo galiba . bende küçük çaplı bi kurtçuk olarak yerimi alabilirim. müsade varsa
bi yarış var ama içeriğini tam anlamıdm. zahmet olmazssa biri bana anlatabilir mi:26:
canım ben şubatta 3 tane okudum. birine yeni başladım o yüzden onu şubattan çıkartalım.
hay allah hediyede çok güzelmiş ne yapsakki:26:
hediyeme bayıldıımmmmm
paylaşım yaptığımız tüm arkadaşlarımıda kutlarım....
Kitap okuyabilen tüm üyelerimizi tebrik ediyorum, prensespericim tam ihtiyacım olan bir hediyeydi, sıcağın memelektinden gelen bir insan olarak, şu an da karın en fazla olduğu memleketlerden birinde olarak yazı ne kadar özledim bilemezsin, offf offf bu kış ne zaman gidecek, tatil ne zaman gelecek?
Tekrar teşekkürler... Mart ayında bol kitap okumalar....
hoşbulduk canım.hazırlamıştım tabiki1 günde liste ne kadar değişti :44: twety i andın bak son anda geldi yine birinciliği kaptı dediğin gibi Tüm arkadaşların sağlığı, keyfi yerinde olsun gerisi önemli değil
hoşgeldin canımpabucun dama nasıl atılsın hala ay birincimizsin sen okuyamasanda arada ugra.özletme kendini düğün ne zaman bide?
hoşgeldin aramıza canım
canımcım arkadaşlar yardımcı olmuslar zaten sanadereceden çıkmak bile olsa sonunda doğruyu bildirdiğin için teşekkürler
yazdıklarından 4 gibi anlamıştım
kısmet bir dahaki aya
çok güzel çok beğendim uzun zamandır okuyamıyorum keşke en çok okunan kitapları belirtseniz.
Olur mu hiç öyle bişey canım neden alınayım. Sadece girip yazamıyorum o yüzden söyledim. Sakın yanlış anlama eğer benim sözlerimi asıl sen yanlış anladıysan ben üzülürüm canım. Ama sen illaki yok gitme her ay gene birinci ol benim olmamı engelle diyorsan sen bilirsin.Günah benden gitti. Ahanda yazıyorum kitapları
Danielle Trussoni : Asi Melekler .... Pek Sevemedim diğer melek kitaplarındaki tad yoktu
Mürvet Sarıyıldız : İki Cami Arasında Aşk
Mary Balogh : İyi Günde Kötü Günde ... Süper...
Kahraman Tazeoğlu: Bambaşka ... Bence diğer kitaplarından daha çok begendim bu kitabı.
Jenny Colgan : Nereye Kayboldu Bu Erkekler? ... Eh işte
Julie Garwood: Güllere Sor .... Süperrrr
Sabrina Jeffries: Yatağımdaki Serseri .... Süperrr
Mary Jo Putney: Asil bir Kadın .... Süperrrr
Stephanie Laurens : Uygun Bir Eş ... Diğer okuduğum historical Romanslar kadar değildi açıkçası..
Rachel Gibson : Lanetli Tarih ... Eh iştee
Debbie Macober :Bir Yumak Mutluluk
Kemal Çakmaklı : Anne Baba ve Eş Olmak
Tweetypinar: 12 Aklıma gelenleride ekledim =) Şimdilik bu kadar
canım listede olan kişiler konuyu zaten sürekli takipte oluyor.şubatta 61 kitap okundu.61 kitapla ilgili yorumlar yapıldı okunduen çok okunan kitaplar için ayrı bir liste yapmamız zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?