Kadınların Kitap Mekanı

Hanımlar, bir duyuru yapmak istiyorum müsaadenizle...

Hergün pek çok online kitap satışı yapan sitelerde kitap indirimleri oluyor. Ben genelde bu şekilde alıyorum kitaplarımı. Bir topik açmıştım ve bu topicte her gün hangi kitap sitesinde, hangi kitapların indirimde olduğunu yayınlıyorum. Ben en son Elif Şafak-Aşk kitabını ve Debbie Macomber-Bir Yumak Mutluluk kitabını D&R Günün Fırsatı'ndan 5TL'ye aldım. Size de tavsiye ederim

Dereceye giren herkesi tebrik ederim vee bize kocaman bi maaşallah

Mart ayında okunacak kitaplarım hazır bile

Datlucadu hoşgeldin canım

hoş bulduk ceyda. off ya. şubat ayında anca ders kitaplarını okurum ben. artık onları yazarım buraya
maaliyet muhasebesi: çok karmaşık olmakla birlikte ........................

Son düzenleme:

Dereceye giren arkadaşlarımı ve tüm kitap kurtlarını yürekten kutluyorum.
PrensesPericiğime pozitif duygular enjekte eden güzel ödülleri ve emekleri için teşekkür ediyorum.

Kitap tadında, keyifli bir Mart ayı geçirmek dileği ile...

Hediye için çok teşekkürler. Yorumlarınız içinde arkadaşlar. Gerçekten kitapsız bir hayat düşünemiyorum. Herkesede anlatıyorum, tavsiyelerde bulunuyorum, böyle böyle gençlerimize aşılıcaz kitap okumanın önemini inşallah. Hepimiz çevremizdekilere örnek oluyoruzdur inşallah.. Yeni ayımız hayırlı olsun. Diğer bütün kitap okuyan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum...

teşekkürler canım gördüklerini sürekli paylaşırsan sevinirim

hoş bulduk ceyda. off ya. şubat ayında anca ders kitaplarını okurum ben. artık onları yazarım buraya
maaliyet muhasebesi: çok karmaşık olmakla birlikte ........................

maiyet muhasebesi benimde kabusum :18::18: alttan kaldı bu yıl veririm inşallah.sendemi işletmesin?

senin bu harika giflerinde bana pozitif enerji veriyor teşekkürler ablacıgım

evet. Benimde alttan 4. Sınıftayım.

Hediyem harikaa
Çok hastayım bugün, ilaç gibi geldi o hamak bana. Yeni ayımızda herkese bol okumalar diliyorum. :)

evet günün fırsatı çok iyi oluyor cidden...
bugünde Aklından Bir Sayı Tut var...
teşekkür ederiz ayrıca arkadaşım..

MERHABA arkadaşlar benide alın aranıza bende katılmak istiyorum:)her ay olamayabilir belki ama katılabildiğim kadar katılcam..zaten bel fıtığıda olmuşum evde dinleniorum kitap okumak için güzel fırsat:)
Bu arada şuan evrenden torpilim var ı okuyorum. Sizin bana önerebilceğiniz kişisel gelişim hayata bakış açısnı değiştirmeye yönelk kitaplar varmı acaba?
Şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi öptüm:)

tweety kurt bizde kurtçuklarııı
hediyem için çok tşk ederim aslında daha cok kitap okurumda int başında takılı kalıyorum
eşimde ışığı kapa die tutruyo bazen
yani bahanem cokkk

alamut kalesine halen davam ediyorum ağır giden benim ama güzel kitap tarih meraklılarına tavsiye ederim

Tüm dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum!
Hediyeme bayıldım, o hamakta kitap okumak vardı
Mart ayında herkesin performansını daha da artırmasını diliyorum !!!

Safiye Sultan - Turhan TAN : Çok beğenerek okuduğum bir kitaptı, seviyorum zaten padişahların eşlerinin hayatını okumayı, Osmanlının nasıl yavaş yavaş güçsüzleştiğini o kadar net anlatıyor ki tavsiye ederim herkese ..

eski_bir_masal : 1

Devrim Psikolojisi - Gustave Le Bon

Fransız devriminden yola çıkarak toplumların devrimlerinin kaynaklarını ele alan bir kitap

LadyEvil - 1

Geçen ay ilk defa katılımım az oldu bu ay eski performansıma dönmek istiyorum
Sınavlarım için okumam gereken kitaplar var tabii önce almam gerekecek :)

Merhaba arkadaşlar,dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim...
Ben Agatha Christie Sessiz Gelen Ölüm
MÜKEMMEL ERKEK YOK, VALERIE FRANKEL, ,
Mükemmel Erkek Yok - Valerie Frankel - okudum ,dul kalan kadına ablasının erkek arkadaş arayışının anlatıldığı bir kitaptı ,güzeldi...
SAMANYOLU 2

Frans Kafka - Milena'ya Mektuplar : çok uzun zamandan beri okumak istediğim bir kitaptı, açıkçası etkileyici bir kitap değildi ama yine de aklımdan çıkması iyi oldu.

Bu arada kendimi iyi kitaplara vermiş durumdayım.

Eski_bir_masal : 2

Buraya uğramayalı ne kadar çok olmuş...
Özlemişim herkesi, kitapları...
Malesef aylardır kitap okuyamıyorum
Çok özledim...burda öyle uygun fiyata kitap da alamıyorum.
İnternet için de kredi kartım yok:26::26:
Elimde şu an Aşk-ı Ala Şemsi Tebrizi var...
Umarım bol okumalı günler geçiririz

selam canlarım
hala alamut kalesine devam ediyorum
bugun 2 kitap daha aldım
puccanın 2. kitabı ve kedi hikayesi olan bir kitap adını unuttum şimdi başlamak için sabırsızlanıyorum alamut'u bir an önce bitirmeliyim
dereceye girmeliyim
kendimi rencide ettirmem

Nietzsche-Tarih Üzerine: daha önce başladıgım ama bitiremedigim bir kitaptı.Bitirdigim için çok mutluyum Bana biraz agır geldi

pogopogo:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…