- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.561
ceydacıgım alıntlar uzun oldugu için yapmadım.ellerine kollarına emeklerine sağlıkhemen incelemeye başlıyorum
Bu arada; İskender-Elif Şafak netkitap.com'da 24TL'den 19.20TL'ye düşmüş. Aslında almak istediğim bir kitap ama biraz daha bekleyeceğim
Araştıracaksan sana bir kaynak önerebilirim... istersen Semerkant' ı (Amin Maalouf) bir oku derim
iskenderi sevmiştim ben..farklı bir hikayesi var..farklı bir bakış açısından bakmanı sağlıyor
Kızlar Kişisel gelişim kitabı önerebilirmisiniz sıkıcı olmayan? Kendimi geliştirmek istiyorum
ahmet şerif izgören
şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır
avunuzdaki kelebek
süperman türk olsaydı pelerinini annesi baglardı
canım bu kitapları bir oturuşta okursun vaktin varsaakıcı.. ben çok begendim
Bu arada; İskender-Elif Şafak netkitap.com'da 24TL'den 19.20TL'ye düşmüş. Aslında almak istediğim bir kitap ama biraz daha bekleyeceğim
2-3 kitap önce okudum ve hiç bir zerresi aklımda yok sanırım erken yaşta alzaymır oldum :44:
he google dan baktım evet ben çok beğenmiştim 1 olaya bir çok açıdan bakmayı sağlıyor tavsiye ederim
ben pucca'nın 2. kitabını bitirdim çok eğlenceli ve bazen hüzünlü tüm kadınların toplamı pucca olmuş bana bayağı benziyor diebilirim
şimdide gwen cooper'ın sevgi bağı(sıradışı bir kedi hikayesi) kitabına başlıyorum
yani;
Lyre:2
benimde çok ilgimi çekti süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı
doğru ama
süperman türk olsaydı pelerinini annesi baglardı
Çok güldüm bu kitabın adına yaaa
ben üniversite yıllarındad psikoloğa gitmiştim. bana bu kitabı vermişti. erkekler marstan kadınlar venüsten. :)
ahmet şerif izgören kitapları biz de de var bahsettiğiniz kitap da var eşim okumuştu hepsini çok beğenio ben de okumak istiyorum ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?