Kadınların Kitap Mekanı

Gelelim indirimli kitap listesi hakkındaki yorumlarıma;

D&R - Aşk ve Gurur isimli kitabı almayı çok istiyorum aslında ama son zamanlarda hep roman türü kitaplar okuduğumdan elim pe gitmiyor. Fikri kitaplara yönelmeyi istiyorum. Kitap hakında güzel yorumlar var. Elinizden düşüremeyeceğiniz bir aşk hikayesi okumak isterseniz kaçırmayın.

Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan bu kitabı okumuştum daha öncesinde ama bana ait değil bir kitap değildi yani itaplığımda bulunsun diye alabilirim.

Kitapyurdu'ndan Histeri'yi almak isterseniz kaçırmayın...

Küçük Mucizeler Dükkanı - Debbie Macomber hala 10TL gibi rakamlarda satılıyor... BU kitabı almak isteyenler D&R indirimini beklesin derim 5TL'ye düşüyor

ilknokta.com'dan geçtiğimiz ay kitap satın aldığımda ZUlU' nun tanıtım kitapçığını göndermişlerdi. Benim ilgimi çekti, şuan indirimdeymiş.

Bilginize...

Bu arada; İskender-Elif Şafak netkitap.com'da 24TL'den 19.20TL'ye düşmüş. Aslında almak istediğim bir kitap ama biraz daha bekleyeceğim

Kızlar Kişisel gelişim kitabı önerebilirmisiniz sıkıcı olmayan? Kendimi geliştirmek istiyorum

Korkunç Bir Gece - Anton Çehov

Çehov un kısa ve anlamlı öykülerinden oluşuyor bu kitap... İlk defa Çehov okudum ve gerçekten beğendim... Tavsiye ederim...

H_İ_S 1

Kızlar Kişisel gelişim kitabı önerebilirmisiniz sıkıcı olmayan? Kendimi geliştirmek istiyorum

ahmet şerif izgören

şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır
avunuzdaki kelebek
süperman türk olsaydı pelerinini annesi baglardı

canım bu kitapları bir oturuşta okursun vaktin varsa akıcı.. ben çok begendim

Çok güldüm bu kitabın adına yaaa

Nazan Bekiroğlu - La sonsuzluk hecesi :
İnsanlığın varoğlunu, ademin cennetten kovulmasını ve dünyada yaşadıklarını anlatan bir kitap.
Çok hoş bir dil ile yazılmış, beğenerek okudum.

eski_bir_masal : 3

Bu arada; İskender-Elif Şafak netkitap.com'da 24TL'den 19.20TL'ye düşmüş. Aslında almak istediğim bir kitap ama biraz daha bekleyeceğim

2-3 kitap önce okudum ve hiç bir zerresi aklımda yok sanırım erken yaşta alzaymır oldum :44:

he google dan baktım evet ben çok beğenmiştim 1 olaya bir çok açıdan bakmayı sağlıyor tavsiye ederim

ben pucca'nın 2. kitabını bitirdim çok eğlenceli ve bazen hüzünlü tüm kadınların toplamı pucca olmuş bana bayağı benziyor diebilirim

şimdide gwen cooper'ın sevgi bağı(sıradışı bir kedi hikayesi) kitabına başlıyorum
yani;

Lyre:2

oo hızlısın tuğçecim

elimde ahmet şerif izgören avucunuzdaki kelebek vardı.dün buraya yazınca son 40 sayfamı da tamamladım.kitaptaki en begendim cümleleri paylaşmak isterim

"Mücadele ruhu, hayatınızın zor anlarında en ihtiyaç duyacağınız güçtür. Ona sahipseniz korkmayın"

"İnsan vardır, dokunduğu şeye değer katar, insan vardır dokunduğu şeye değer kaybettirir"

ve kitabın adının hikayesi harika

Zamanın birinde iki tane kız kardeş varmış, nasıl akıllılarmış anlatamam. Etraflarındaki ve okuldaki tüm bilgi onlara yetmez olmuş. Bir gün, anneleri onları dağdaki bilge adama götürmeye karar vermiş :

Kızlar, bilge adamla karşılaşınca ona sorular sormaya başlamışlar. Bilge adam bütün soruları doğru cevaplamış; kızlar çok sevinmişler ve annelerinden eğitimleri için bir süreliğine izin isteyerek bilge adamın yanında kalmışlar.
Sordukları soruların hepsinin cevabı doğruymuş. Bir süre çok mutlu olmuşlar; ama sonra sıkılmaya başlamışlar. “Bilgenin bilemeyeceği bir soru bulmamız lazım” diye düşünmüşler. Kızlardan biri bir gün “Buldum!” diye sevinmiş. “İki elimin arasına bir kelebek koyacağım ve bilge adama soracağım, “Avucumun içinde bir kelebek var. Canlı mı, ölü mü? “Ölü” derse kelebeği bırakacağım. “Canlı” derse avucumu hafifçe bastıracağım. Her ne derse cevabı bilemeyecek.” Kızlardan birisi kapalı tuttuğu ellerini bilge doğru uzatmış. (Şimdi lütfen siz de yapın. Avuçlarınız birbirine bakacak şekilde ellerinizi birleştirin ve uzatın. Ben açın deyinceye kadar da açmayın.)

Ve sormuş:

“Avucumun içinde bir kelebek var; canlı mı, ölü mü?”

Bilge adam cevap vermeden önce uzun süre kızın gözlerine bakmış ve cevaplamış :

“Senin ellerinde kızım. Senin ellerinde…”

Şimdi bakın hayatınıza ve mutluluğunuza…
Nerede mi?
Açın avucunuzu…
Sizin ellerinizde; tam avucunuzun içinde.

Bir Portekiz atasözü der ki “Yaşadıkça yaşlanmazsınız, yaşamadıkça yaşlanırsınız.”

Son düzenleme:
benimde çok ilgimi çekti süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı
doğru ama

Çok güldüm bu kitabın adına yaaa

burdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım bende.beklemede şu an.haftaya yolculuk var yolda okumayı düşünüyorum.eminim oda güzeldir samimi yazılmıs kitaplar.sanki karşınızda konusuyor bir çok yerinde kahkahayla güldüm

ahmet şerif izgören kitapları biz de de var bahsettiğiniz kitap da var eşim okumuştu hepsini çok beğenio ben de okumak istiyorum ilk fırsatta

******Şubat ayı derecelerimiz ******

1. miz tweetypinar

2.lerimiz gulshenidil,neenone,H_İ_S,pogopogo :81: :129:

3.müz Lyre :81: :128:​

1 Mart - 31 Mart 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .........3.......
  2. samanyolu .......2.......
  3. Lyre ........2........
  4. tweetypinar .......1.......
  5. gulshenidil ........1........
  6. pogopogo .......1........
  7. DatluCadu ........1........
  8. LadyEvil .......1......
  9. PrensesPeri ........1.......
  10. H_İ_S ......1........
  11. neenone ..............
  12. bal10 ................
  13. kulitta ...............
  14. cyd86 ................
  15. masal26 .............
  16. Slania ................
  17. tugcecan ................
  18. kays34 ..............
  19. soft85 ................
  20. prenses_84 ................
  21. AskInihan ...............
  22. pinaran ...............
  23. DisTurBia ................
  24. pembelii ................
  25. oyaebrar ..............
  26. hande85 ................
  27. december90 ................
  28. fermi ................
  29. aydasu ................
  30. piolin ................
  31. nilayu ................
  32. ameli ................
  33. cemre25 ................
  34. hasretim34 ................
  35. PIRILLL ...............
  36. elclone ................
  37. Duygu.C ................
  38. ilkalp ................
  39. ozzy06 ...............
  40. AsiNaz ................
  41. sebebsizim ................
  42. Senkolik ................
  43. umutsuzasik ................
  44. sedefnaz ................
  45. frm ................
  46. herseyduzelirmi ................
  47. assumption ................
  48. suprensesi ................
  49. dilbaz ................
  50. nurdangonca ................
  51. ddemir10 ................

Son düzenleme:
ahmet şerif izgören kitapları biz de de var bahsettiğiniz kitap da var eşim okumuştu hepsini çok beğenio ben de okumak istiyorum ilk fırsatta

bencede canım okumalısın zaten eline aldın mı bırakamıyorsun bu yazarın da tüm kitaplarını almak istiyorum en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…