- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 681
- 41
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.541
bu akşam alamut kalesini bitiririm
hemende puca'nın 2.kitabına başlarım
kızlar pucca bir blog yazarı kitabı varşimdi 2 tane şidetle tavsiye ederim çok eğlenceli ağır kitaplardan sonra iyi geliyor
son okuduğum kitap asi biras erotik gibi grldi ama bilemeiyorum henüz 100 lerdeyim
ondan sonrada elimde erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı var
bende almayı düşünüyorum canım. biraz neşeleniriz en azından. bende hiç ağır kitap okucak modda değilim. :)
şuan elimde küçük mucizeler dükkanı var.
alırım canım. sana iyi okumalarr :)en kısa zamanda al cnm
puca'ya başladım
Lyre:1
evet günün fırsatı çok iyi oluyor cidden...
bugünde Aklından Bir Sayı Tut var...
teşekkür ederiz ayrıca arkadaşım..
teşekkürler canımgördüklerini sürekli paylaşırsan sevinirim
selam canlarım
hala alamut kalesine devam ediyorum
bugun 2 kitap daha aldım
puccanın 2. kitabı ve kedi hikayesi olan bir kitap adını unuttum şimdi başlamak için sabırsızlanıyorum alamut'u bir an önce bitirmeliyim
dereceye girmeliyim
kendimi rencide ettirmem
Rica ederim, elbette elimden geldiğince burada paylaşacağım günün fırsatlarını
Alamut'u okuduğum dönemde çalışıyordum. İş çıkışı kitabı okuyabileyim diye Tünel'den Taksim'e yürümek yerine nostaljik tramvaya binerdim. Taksim'den Levent'e kadar metroda da okumadan duramazdımsen kitap hakkında neler düşünüyorsun merak ettim arkadaşım :26:
Saat biraz geç oldu ama belki akşam alış veriş yapanlardasınızdırişte günün kitap fırsatları
www.dr.com.tr:
Şahane Hatalar - Heather McElhatton %69 indirimle 24,00 TL 7,50 TL Kitapyurdu Fiyatı: 20,28 TL.
okuoku.com
Geçmişin Karanlık Yüzü - Stuart Woods %71 17,00 TL indirimle 5.00 TL Kitapyurdu Fiyatı: 10,25 TL.
NTV Yayınları %25 indirimli
NetKitap Internet kitap alışveriş sitesi netkitap.com, Türkiye'nin tercihi.
Zifir - Burak Turan - Orkun Uçar %45 indirimle 17,00 TL 9.35 TL Kitapyurdu Fiyatı: 13,60 TL.
PANDORA - Türkiye'nin En Büyük Türkçe-İngilizce Kitap Satış Sitesi
Tommy'nin Mezarı - Alain Blottiere %30 indirimle 15,00 TL 10,50 TL Kitapyurdu Fiyatı: 10,56 TL.
www.kitapyurdu.com
Hayat Yayınları %35 indirimli
Bisikletle Dünya Turu - Thomas Stevens %85 indirimle 23.00 TL 3,50 TL
Bir Sevgili Gibi Yaşamak - Leyla İpekçi %50 indirimle 11,50 TL 5,73 TL
Histeri - Laura Lippman %56 indirimle 16,00 TL 7,00 TL
Hepsiburada.com | Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi
Şah Mat - Maria Mazzanti %40 indirimle 24,99 TL 14,90 TL Kitapyurdu Fiyatı: 17,55 TL.
Paranoya - Tami Hoag %73 indirimle 4,90 TL Kitapyurdu Fiyatı: 7,00 TL.
Küçük Mucizeler Dükkanı - Debbie Macomber %40 indirimle 17,00 TL 10.17 TL Kitapyurdu Fiyatı: 10,25 TL.
www.idefix.com:
Eczacıbaşı Sanat Ansiklopedisi - Kolektif %50 indirimle 320,00 TL 144,00 TL Kitapyurdu Fiyatı: 270,40 TL.
Untitled Page
Aykırı Yayınları %30 indirimli
Ölüme Beş Kala - Karil Magill %40 indirimle 9,00 TL 5.40 TL Kitapyurdu Fiyatı: 5,04 TL.
Dünyanın Uğultusu - Behçet Çelik %75 indirimle 16,00 TL 4.00 TL Kitapyurdu Fiyatı: 4,00 TL.
www.kitapindirim.com:
Aşk'a Yolculuk - Sinan Yağmur %32 indirimle 15,00 TL 10.20 TL Kitapyurdu Fiyatı: 9,75 TL.
Anasayfa :: Çocuk Kitapçısı: Kipitap.com - Çocuk Kitapları, Çocuk Kitabı, Her Yaş Çocuk Kitaplar
İlk İngilizce Kelimelerim - ABC Yayın Grubu %40 indirimle 17,50 TL 10.50 TL Kitapyurdu Fiyatı: 16,66 TL.
ilknokta.com -- kitap dnyas
Hazel - Tayfun Şahin %50 indirimle 24,00 TL 12.00 TL Kitapyurdu Fiyatı: 18,48 TL.
Zulu - Carly Ferey %40 indirimle 25,00 TL 15.00 TL Kitapyurdu Fiyatı: 17,55 TL.
Rüzgarın Adı - Patrick Rothfuss %50 indirimle 35,00 TL 17.50 TL Kitapyurdu Fiyatı: 24,56 TL.
www.maxkitap.com:
Can Boğazdan Çıkar - Mehmet Ali Bulut %36 indirimle 13,00 TL 8,32 TL Kitapyurdu Fiyatı: 8,48 TL.
cnm ben daha mitolojik bir hikaye bekliyordum günümüze yakın bir dönemde yapılmış arkeolojik bir araştırma kitabıymış ömer hayyam la ilgili bir kitap okumuştum orada hasan el sabah ile çok yakın olmadığı yazıyordu burda ise daha farklı..açıkçası araştırcam daha yakın bir zamanda yazılmış alamut vadisi ile ilgili bu tarz bir arkeolojik çalışma kitabı var mı 1962 den bu yana farklı sonuçlar alınabilmiş mi
Ellerine, Yüreğine sağlık canım. Kitap sitelerini keyifle didikleyen biri olarak, özenle hazırladığın listeleri ilgiyle takip ediyorum.
Farklı sitelerde indirime giren kitapları tek tek mi sipariş veriyorsun tatlım? Her kitap için kargo ücreti ödeme şeklini nedense pek ekonomik bulamıyorum.
İndirimli kitapları başka sitelerde de araştırarak (Genellikle KitapYurdu) İndirimli bir birkaç kitap oluşturarak kargo ödeyenlerden de bir ürün seçerek
siparişimi ekonomik hale getirmeye çalışıyorum.
Listedeki kitapların yanına iliştirdiğim KitapYurdu fiyatlarında göreceğin gibi, bazı kitapların fiyatı çakışabiliyor. Bunlar bir grup sipariş oluşturabilir.
Çoğunda da azımsanamayacak farklılıklar var elbette,Teşekkür ederim cyd86cım.
Öncelikle çok çok teşekkür ederim... :)
Genelde D&R'dan saın alıyorum kitalarımı. Popüler kitaplar bile 5TL gibi rakamlara inebiliyor. Kargo ücreti ile birlikte 8TL'ye gelmiş olıuyor. Örneğin ben geçtiğimiz hafta Bir Yumak Mutluluk (Debbie Macomber)'u satın aldım. Farklı sitelerde indirimli fiyatı hep 10TL civarındaydı. Yani kargo ücreti ile birlikte 8TL ödemiş olmam karlı oldu :)
Diğer tercihim ise ilknokta.com... özellikle Kış Kitap İndirimleri adı altında epeyce uzun süren indirim süresi oldu ve gerçekten epeyce düşük fiyata sattılar.
Benim tercihim de elbette okumak istediğim kitapların indirimlerini takip etmek. Eğer 2-3 kitap birden satın alacaksam hepsini aynı siteden almak. Ayrı ayrı ödenen kargo ücretleri de 1-2 kitap parası tutuyor :)
Sevgiler...
Anladım canım. Bu bilgiler, kitap kurtları için çok değerli gerçekten. Ekleyeceğin tüm listeleri heyecanla takip edeceğim İnşaAllah.
Sağol, Varol cyd86cım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?