- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.741
Canım ama sınav haftam başladı malesef bu ara kitap okuyamıyorum.
zindan adasını film olarak izlemiş ve çok çok sevmiştim...sanki filim asılı kalmıştı ama kitabın sonunu sormıyım okumak isteyenler olur diye ama çok beğendiğim bir filmdi...
daha iyiya canım bende sana yetişirim ben çalışıyorum akşamlarıda kursa gidiyorumsenın sınav haftanda bende bir yumak mutluluğu bitiririm
eveeet önerileri alayım :)
şöyle rahat okunan ama insana birşeyler katan bir kitap istiyorum :) ama nolur şu bahçemde yeşeren umutları falan söylemeyin..yani farklı kitaplar olsun yeni çıkanlar da olabilir..
onun dışında da fazla erotiğe kaçmayan hoş bir aşk kitabı :) Judith McNaught kitaplarından hangisi olabilir?
birde bu düşünce sistemiyle ilgili 10 sayfa aynı şeyi söylemek yerine nasıl uygulanacağını anlatan bir kitap..secret gibi..evrenden torpilim var da var bende...rıdvan şanal kitapları hariç
çok kitap okumanın ne dezavantajı var biliyor musunuz? artık zor beğeniyorum kitapları :) millete bir harika edebi(!) eser gibi gelen kitaplar bende aynı etkiyi yaratmıyor artık daha da kaliteli kitaplar okumak istiyorum.tabi en başta klasikler gelir :)
okuduğum kitapları yazayım bu ay ki
moliere-kadınlar mektebi(oyun)
shakespeare -bir yaz gecesi rüyası (oyun)
koku-patrick süskind
cemre25: 3
Görünmez Kadınlar Ülkesinde . . Qanta Ahmed
“Bu kitap, okuyucunun büyüleyici, zaman zaman ise itici bulacağı girift bir ülkeye yolculuktur…
Çoğu okuyucunun tanıma fırsatı bulamayacağı bir dünya üzerine içtenlikle kaleme alınmış bir girizgâhtır.”
Publishers Weekly (Alıntı)
Tatlım son okuduklarım arasında çok kaliteli bulduğum ve tüm kitap kurtlarına tavsiye edebileceğim bir kitap.
pazar gecesi başladığım ama kısıtlı okuma sürelerinde yarıladığım,neredeyse yolda yürürken çıkarıp okusam düşer miyim acaba diye düşündüğüm bir romanı tavsiye ediyorum sizlere
bitirmeden tavsiye olur mu demeyin sakın:))
Harlen Coben-Orman bir harikaaa...sanırım bu adamın müptelası olurum
Her zaman olduğu gibi karşılaştığım kitap kurtları ile topiğimizi süslemeye bayılıyorum.
slm kızlar
mart ayında 3 kitapta kaldım taşındığımız için pek okuyamadım aklım burdaydı sürekli bugun net bağlandı işte geldim burdayım
zenginler kulubunu nisan ayında bitirdim suan paulo ceolho nun zahir kitabını okuyorum
yani;
Lyre:1
dereceye giren arkidişleri tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?