Kadınların Kitap Mekanı

zindan adasını film olarak izlemiş ve çok çok sevmiştim...sanki filim asılı kalmıştı ama kitabın sonunu sormıyım okumak isteyenler olur diye ama çok beğendiğim bir filmdi...

harlan coben-orman bitti....çok çarpıcı ve güzeldi herkese tavsiye ederim...sırada ne okurum bilmem ama çok etkilendim..

gulshenidil:1

zindan adasını film olarak izlemiş ve çok çok sevmiştim...sanki filim asılı kalmıştı ama kitabın sonunu sormıyım okumak isteyenler olur diye ama çok beğendiğim bir filmdi...

ben de filmini izlemeyi düşünüyorum kitaptaki olaylar biraz garip gelişiyor, sonuna dogru bütün gizem ortaya çıkıyor daha anlatmak istiyorum ama kitabın içerigi hakkında çok geniş bilgi vermek de kötü olur diye düşünüyorum

eveeet önerileri alayım :)

şöyle rahat okunan ama insana birşeyler katan bir kitap istiyorum :) ama nolur şu bahçemde yeşeren umutları falan söylemeyin..yani farklı kitaplar olsun yeni çıkanlar da olabilir..

onun dışında da fazla erotiğe kaçmayan hoş bir aşk kitabı :) Judith McNaught kitaplarından hangisi olabilir?

birde bu düşünce sistemiyle ilgili 10 sayfa aynı şeyi söylemek yerine nasıl uygulanacağını anlatan bir kitap..secret gibi..evrenden torpilim var da var bende...rıdvan şanal kitapları hariç

çok kitap okumanın ne dezavantajı var biliyor musunuz? artık zor beğeniyorum kitapları :) millete bir harika edebi(!) eser gibi gelen kitaplar bende aynı etkiyi yaratmıyor artık daha da kaliteli kitaplar okumak istiyorum.tabi en başta klasikler gelir :)

okuduğum kitapları yazayım bu ay ki

moliere-kadınlar mektebi(oyun)
shakespeare -bir yaz gecesi rüyası (oyun)

koku-patrick süskind

cemre25: 3

Görünmez Kadınlar Ülkesinde . . Qanta Ahmed
“Bu kitap, okuyucunun büyüleyici, zaman zaman ise itici bulacağı girift bir ülkeye yolculuktur…
Çoğu okuyucunun tanıma fırsatı bulamayacağı bir dünya üzerine içtenlikle kaleme alınmış bir girizgâhtır.”
Publishers Weekly (Alıntı)

Tatlım son okuduklarım arasında çok kaliteli bulduğum ve tüm kitap kurtlarına tavsiye edebileceğim bir kitap.

Evett, Kürk Mantolu Madonna bitti... Raif Efendi ve Marianın aşkını anlatan güzel bir kitap.

Şimdi LA - Nazan Bekiroğluna başladım.

Hepinize iyi okumalar kızlar, sevgiler..

BAL10 - 1

teşekkürler :)

kitapların arkasında önünde bir sürü övgü yazar ya medyanın reklamı..soğuyorum o an da kitaptan..ama bütün kitaplarda artık öyle

bu arada antonius ve kleopatra bitti
cemre25: 4

Adam akıllı okuyamadım bir türlü kitap bu günlerde, sonunda bitirdim.

İnsan insana - Doğan Cüceloğlu : Çok güzel ve faydalı bir kitaptı benim için, hayatımızda büyük yer alan iletişimle ilgili bir kitaptı kesinliklikle tavsiye ederim.

eski_bir_masal : 1

kelebek kaldı yine bir kenarda bu kitapla bir sorunum var herhalde

neyse bu arada şunu okudum:

Şarlatanlar, Deliler, Cimriler, Asalaklar Kitabı- İbn Abdirrabbih : Bu kitap tuhaf, komik, eglenceli ve biraz şu smileye benziyor >>> :)))) kısa hikayeler ve komik şiirlerin yanı sıra pek güzel sözler de var içinde.iran edebiyatından okudugum ilk kitaptı.biraz küfürlü olması dışında zaman zaman kahkahalarımla okumaya eşlik ettim. güzeldi

bunun hemen ardından monte kristoya başladım, 606 sayfa okumam uzun sürebilir, görecegiz

pogopogo:3

Her zaman olduğu gibi karşılaştığım kitap kurtları ile topiğimizi süslemeye bayılıyorum.

İyi akşamlar kitap kurtları,bu ara fazla kitap okuyamadım...En son okuduğum kitaplar
Ateşböceği Yolu - Kristin Hannah tek kelimeyle muhteşemdi...Gözyaşlarıma hakim olamadım,keşke böyle gerçek bir dostum arkadaşım olsaydı dedim...

Üç Yusuf Üç Rüya Üç Gömlek-Senai Demirci Yusuf peygamberin hayatı anlatılmış, bu kıssadan alınacak ibretler üstünde durulmuş..

SAMANYOLU 2

Son düzenleme:
Kızlar Bahçemde Yeşeren Umutlar'ın Küçük Mucizeler Dükkanı ve Bir Yumak Mutluluk'la ne alakası olduğunu hala anlayamadım :S neden bu serinin 3. kitabı

Bin Muhteşem Güneş . . Khaled Hosseini (Kanımı donduran bir hikaye, derinden etkilendim. )

kulitta . . 1

******Mart ayı derecelerimiz ******

1. miz tweetypinar

2.miz eski_bir_masal :81: :129:

3.müz kulitta :81: :128:​

1 Mart - 31 Mart 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. pogopogo .......3........
  2. cemre25 .......3.........
  3. samanyolu .......2.......
  4. pembelii .........2.......
  5. eski_bir_masal .........1.......
  6. EsmerKralice .........1.......
  7. kulitta .......1.......
  8. gulshenidil .........1.......
  9. bal10 .........1.......
  10. tweetypinar ..............
  11. H_İ_S ..............
  12. LadyEvil .............
  13. Lyre ................
  14. cyd86 ................
  15. DatluCadu ................
  16. PrensesPeri ..............
  17. tugcecan ................
  18. suprensesi ...............
  19. masal26 .............
  20. neenone ..............
  21. Slania ................
  22. kays34 ..............
  23. soft85 ................
  24. prenses_84 ................
  25. AskInihan ...............
  26. pinaran ...............
  27. DisTurBia ................
  28. oyaebrar ..............
  29. hande85 ................
  30. december90 ................
  31. fermi ................
  32. aydasu ................
  33. piolin ................
  34. nilayu ................
  35. ameli ................
  36. hasretim34 ................
  37. PIRILLL ...............
  38. elclone ................
  39. Duygu.C ................
  40. ilkalp ................
  41. ozzy06 ...............
  42. AsiNaz ................
  43. sebebsizim ................
  44. Senkolik ................
  45. umutsuzasik ................
  46. sedefnaz ................
  47. frm ................
  48. herseyduzelirmi ................
  49. assumption ................
  50. dilbaz ................
  51. nurdangonca ................
  52. ddemir10 ................
  53. sessizhayat ................

sınavlarım bitti derin bir ohh çektim..burayada ugrayamadım ders çalışmaktan

harlan coben bende seviyorum ormanı da görmüştüm ama almamıştım.gidip alayım hemen

Her zaman olduğu gibi karşılaştığım kitap kurtları ile topiğimizi süslemeye bayılıyorum.

harikaymıs kulittam sen burayı süslüyorsun bende burdakini alıp ilk sayfadaki listemizin altına ekliyorum emeklerine sağlık

Son düzenleme:
slm kızlar
mart ayında 3 kitapta kaldım taşındığımız için pek okuyamadım aklım burdaydı sürekli bugun net bağlandı işte geldim burdayım
zenginler kulubunu nisan ayında bitirdim suan paulo ceolho nun zahir kitabını okuyorum

yani;
Lyre:1

dereceye giren arkidişleri tebrik ederim

Teşekkürler Lyrecim. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun İnşaallah. Sağlıkla, huzur içinde oturmanızı dilerim.

Kitap okuyamıyorum ama ben hazırlıklar yüzünden. Takip ediyorum ama arada. Herkese bolll okumalar. Ben de haziran ayında anca aranıza katılırım. Hepinize selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…