Kadınların Kitap Mekanı

nisan ayı: kız kardeşim için. yok artık dedim kitabın sonunda

Jodi Picoult kitabı değil mi canım? Etkisinde kaldığım, unutamadığım bir kaç kitaptan biridir.
''Ben ne yapardım?'' düşüncesiyle okunan bir tarz, sanırım yazarın tüm kitapları böyle.
Aynı yazarın Yapboz da çarpıcı konusuyla empati kurmaya yönelten bir kitap.

evet canım. hep ben ne yapardım diye okdum kitabı. hele evli ve çocuklu iseniz mutlaka okumanız gereken bir kitap. tavsiye ediyorum.

Zahir- Paulo Coelho : Paulo Coelho nun en sevdigim kitabı 11 dakikadır, okuduklarımın arasında digerlerinden farklı olan kitaptır 11 dakika. Fakat tanımlara, terimlere ve oldukça tuhaf belki bu bakış açım ama yine de söyleyecegim, her kelimeye takılmadan okumayı sevdigim bir yazardır kendisi.Onun yazdıklarının hepsi anlamlı gelmiyor bana.İçlerinde iyi şeyler barındırdıgından seviyorum. Bu kitabında sevgiyi dagıtma yöntemi hoşuma gitti, dünyada sadece bir kişiyi bile mutlu ederek degişime sebep olma fikrini sevdim.Kitap rahat okunabilir, bogmayan ama aynı istikrarda çok fazla da baglanılmayan cinsten.

Şu ara okunacaklar ve yarım kalmışlar listem kabarıyor, bununla beraber Mike Hammer adlı bir karakterin varlıgından bihaber oldugumu kanıtlayan -Öp beni öldüresiye adlı kitaba başladım, Mike'ın cümleleri hoşuma gidiyor, hikayenin akışı da hoşuma gidiyor, yakın tarihte bitirebilirim diye düşünüyorum....

pogopogo:5

Düşünce gücüyle tedavi - Louise hay : Hastalıkların duygularımızla ilgili olduğunu anlatan bir kitaptı ilginç gelense genelde şikayet ettiğim sorunların aynı hastalıklardan kaynatlandığını görmem.

Tavşan faktörü - Leslie Householder : Düşünce gücünü farklı bir şekilde bir hikayeyle anlatmışlar bu sefer. Çok beğenerek okudum tavsiye ederim bu kitabı.

eski_bir_masal : 7

******Mart ayı derecelerimiz ******

1. miz tweetypinar

2.miz eski_bir_masal :81: :129:

3.müz kulitta :81: :128:​

1 Mart - 31 Mart 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .........7.......
  2. pogopogo .......5........
  3. cemre25 .......3.........
  4. kulitta .......3.......
  5. samanyolu .......2.......
  6. pembelii .........2.......
  7. EsmerKralice .........2.......
  8. gulshenidil .........2.......
  9. bal10 .........1.......
  10. masal26 ......1.......
  11. Lyre .......1.........
  12. DatluCadu .........1.......
  13. Slania .......1.........
  14. tweetypinar ..............
  15. H_İ_S ..............
  16. LadyEvil .............
  17. cyd86 ................
  18. PrensesPeri ..............
  19. tugcecan ................
  20. suprensesi ...............
  21. neenone ..............
  22. kays34 ..............
  23. soft85 ................
  24. prenses_84 ................
  25. AskInihan ...............
  26. pinaran ...............
  27. DisTurBia ................
  28. oyaebrar ..............
  29. hande85 ................
  30. december90 ................
  31. fermi ................
  32. aydasu ................
  33. piolin ................
  34. nilayu ................
  35. ameli ................
  36. hasretim34 ................
  37. PIRILLL ...............
  38. elclone ................
  39. Duygu.C ................
  40. ilkalp ................
  41. ozzy06 ...............
  42. AsiNaz ................
  43. sebebsizim ................
  44. Senkolik ................
  45. umutsuzasik ................
  46. sedefnaz ................
  47. frm ................
  48. herseyduzelirmi ................
  49. assumption ................
  50. dilbaz ................
  51. nurdangonca ................
  52. ddemir10 ................
  53. sessizhayat ................

Bahçemde Yeşeren Umutlar da bitti . Sıkıldım artık Küçük Mucizeler Dükkanı serisinden. Bi tane daha çıkarsa almam

Bacon-Yeni Atlantis'i de okudum felsefi bi kitap o da sıkıcıydı

Okumaktan soğucam artık bu sıkıcı kitaplar yüzünden

Hansel ile Gretel'in Gerçek Öyküsü . . Louise Murphy (Savaşın iğrenç pençeleri çocuklara da uzandığında... Anladınız siz... Yürek dayanmıyor... )

kulitta . . 4

Selam arkadaşlar
Ne zamandır uğrayamıyordum şükür artık okuyabiliyorum kitap..
Bi kitap var elimde şu an onla başladım tekrardan hadi bakalım maratona devam

Cemil Tokpınar - Sabah namazına nasıl kalkılır.....

bahçemde yeşeren umutları beğendinmi canım

slm kızçeler

zahiri bitirdim beğendim herkesin okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum..
ben bu eve taşınalı pek kitap okuyamıyorum yahu..
neyse kuzenimden iskender pala'nın sah&sultan ve od kitabını aldım sah&sultan a başladım
diyeceğim odur ki;
Lyre;2 (kendime)

skender palanın od kitabını ben de çok merak edyorum açıkçası
Ama önce elimdeki diğert kitaplarını bitirmem lazım
Hiç okumadım yazarlığı hakkında bi bilgim yok

merhaba hanımlar,

İskender pala hakikaten de dili çok iyi kullanan bir yazar.

eğer hiç okumadıysanız Zülfü Livaneli'nin kitaplarını tavsiye ederim. o da dili çok iyi kullanıyor, çok akıcı, hiç sıkılmıyorsunuz..

özellikle de serenad'ı tavsiye ederim. emin olun teşekkür edeceksiniz:))))

bir de Orhan Pamuk'un masumiyet müzesi'ni öneririm.

sabahattin ali' nin kürk mantolu madonnası benim hayatımın kitabıdır. sabahattin ali okuyun ve okutturun. değirmeni kuyucaklı yusufu da güzeldir. oruç aruobanın tüm kitaplarını okudum, felsefe sevenlere müthiş kapılar açar, özellikle ile, hani, ve yürüme kitapları... onun harici orhan pamuk masumiyet müzesini okuyorum derin bir aşk hikayesi, kurgu ve akıcılık çok iyi,yine orhan pamuğun manzaradan parçalar adlı kitabı cok iyi, kısa kısa hikayelerden oluşuyor. hakan günday kinyas ve kayra muhtesem bir kitap, liseye giderken yazmıs oldugu akıl almaz betimlemeler var kitap da. şaşırıyorsunuz lise de bu kitap nasıl var olmuş diye... engin geçtan ın hayat, insan olmak, psikanaliz ve sonrası kitapları da okudugum ve cok begendiklerim arasında.... olasılıksız da cok iyi bir kitapdı, adam fewer ın...ve psikanalizin ustası freud hastasıyım.... sormak istediğiniz bir kitap olur ise seve seve cevaplarım, iyi bir kitap sever olarak... popüler kitap sevmiyorum pek, yeni çıkanları hep sonradan takip ediyorum. manyak derece de sahaf hastasıyım. cok merak etmedikçe yeni çıkan kitapları edindiğim yer sahaftır... o tozun için hapsura hapsura seçmek büyük bir zevk. tavsiye derim...

skender palanın od kitabını ben de çok merak edyorum açıkçası
Ama önce elimdeki diğert kitaplarını bitirmem lazım
Hiç okumadım yazarlığı hakkında bi bilgim yok

iskender palayı ben katrei matem ile tanıdım cok beğendim simdi 2.kitabını okuyorum nasıl bilmiyorum

zülfü livanelinin seranad harici diğer kitaplarını okudum çok beğendim seranadı arkadaşım aldı okumak için 6 ay oldu hala bitiremedi

orhan pamuk'u düşünce yapısı olarak beğenmediğim için kitaplarını okumayarak kendisini protesto ediyorum.

kürk mantonlu kitabı sürekli önüme cıkıyor aklımda olan bir kitap okuyacağım inş.

orhan pamuk ile ilgili ben de aynı düşüncede olduğum için hiç okumamıştım. sonra bir kitabını okuyunca o kadar beğendim ki bütün kitaplarını okudum...

çok iyi bir yazar gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…