- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.821
sinan akyüz-incir kuşları bitirdim bugün dün başladım hemen bitirdim...
gerçekten çok güseldi...
nisanda 3 kitap okumuş oldum..
pucca -küçük aptalın büyük dünyası , canan tan-en son yürekler ölür ve sinan akyüzün incir kuşları...
pucca nın diğer kitabına başladım bugün yarın bitmez ama olsun... daha çok okumalıyım az geldi gözüme...
selam arkadaşlar.
bendede cok kitap var
hem çalışıp hem ev hanımlıgı yaptıgım ve bütün gün pc başında olmam nedeniyle gözlerim cok yoruluyor ve yatıgım gibi uyumak istiyorum ama yinede
ayda 1-2 kitap okumaya calısıyorum.
Bu ay Buket Uzuner in Su kitabını okudum. harikaydı ve ordaki bir olayı kitabı bitirdiğimin ertesi günü yaşadım!!! inanılmazdı....
3 Sayısı ve pazartesi gününün yeni başlangıclar getirdiği inancıydı ve aynı şeyi yaşadım 23 nisanda ...
harika birseydi.
Serisi olacak bu kitabın Toprak yazılıyor suanda.
bu arada Elif şafak Bit palas yada baba ve piç i okucam sanıırm.
Katre-i matem vardı iskender Pala nın am onu henüz bitiremedim biraz agır geldi..
Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan (Vasattı, romanın kadın karakterini sevmedim)
Bir Aşk Masalı - Osman Aysu (Yazarın ilk okuduğum kitabı, güzeldi, Türkçe polisiye kitaplar görmek beni sevindiriyor)
Venüs Bağlantısı - Sibel Atasoy (Hem aşk hem polisiye, beğendim)
Açlık - Knut Hamsun (Yokluğun ne demek olduğunu bir kez daha hatırlatan bir kitaptı, bu konu ile ilgili Emile Zola'nın "Germinal" adlı kitabını da tavsiye ederim, bir dilim ekmeğin bile ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor)
Satranç - Stefan Zweig (Güzeldi, benim kitaptan çıkarttığım insan mecburi şartlarda ne yetenekler kazanabiliyor)
Mayıs ayı daha verimli geçer umarım hepimiz için, okumak istediğim öyle çok kitap var ki...
kevin guilfoile - klon
kitabın arka kapagını okudugumda çok ilgimi çekmişti.anlatımını çok begenmedim.klonlama hakkında daha fazla ayrıntı yer alsa daha güzel olurmus.birsürü gereksiz karakter var.şaşırtmalı bir anlatım.sonunu merak edip okumayı sürdürdüm.beklediğim kadar iyi çıkmadı ama yine de güzel.okunabilir
kendime ayda 1 kitap sözüm var diye nisana yetişsin diye durmadan okudumbitirdim şükür
dün izinli oldugum için ay sonuçları 1 gün geciktibu renkli ayakkabılara bayılıyorum.2-3 rengini aldım.sizlere bunlardan hediye etmek istedim
nisan ayında kadınların kitap mekanında okunan kitap sayısı taamm 55
******Nisan ayı derecelerimiz ******
1. miz eski_bir_masal
2.miz tweetypinar :81::129:
3.müz pogopogo :81::128:
1. miz eski_bir_masal a özel
Eki Görüntüle 404523
2. miz tweetypinar a özel
Eki Görüntüle 404524
3. müz pogopogo ya özel
Eki Görüntüle 404525
PrensesPericim nasılsın? Uzun süredir görememiştim, özledim seni.
KLON okunacaklarım arasında bekliyor.
Müthiş şölenin ve tam da yaz aylarına uygun hediyelerinle bir ay'ı daha geride bıraktık.
Ellerine yüreğine sağlık canım. Eki Görüntüle 404658
Dereceye giren arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Eki Görüntüle 404660
Hep birlikte, Gönlümüzce, keyifli, bol okumalı bir MAYIS ay'ı diliyorum. Eki Görüntüle 404663
canım kulittam iyi olmaya çalışıyorum.sen nasılsın?umarım keyfin yerindedirben kk dayım ama zayıflama topiclerinde geçiyor çogu zamanım ders çalışıyordum biraz ara vermiştim bugunlerde tekrar başlayacagım böyle geçip gidiyor günler
bu civil civil ayakkabılarımızı giyelim kendimizi güneşli günlere bırakalım kış çok uzun sürdü
bende herkese keyifli bol kitaplı bir mayıs ayı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?