Kadınların Kitap Mekanı

iyi pazarlarr herkese....

çok şükür LA' yı bitirebildim. Aslında daha önceki yorumlarımda sölediğim gibi beklediğim tadı alamadım. Ben böyle daha masalsı, efsane, hikaye tarzı bir anlatım bekliyordum ama aksine hiç öyle değildi. Yine de okunabilir diyorum.

Nisan ayını 1 kitapla bitiricem diye üzülüyordum, böylelikle 2 lemiş oldum

BAL10 - 2

Küçük Mucizeler Dükkanı'nı bitirdim.
Beklentilerimin altındaydı, duyguları güzel yansıtan sıcak bir romandı evet ama farklı kişilerin hayatını anlatması detayların tadını almaktan mahrum bırakmış bence.
Yine de okunabilir bir kitap. Bitirdiğinizde güzel hisler taşıyorsunuz, umudun hiç bitmemesi gerektiğini hatırlatıyor.

AskInihan: 1

sinan akyüz-incir kuşları bitirdim bugün dün başladım hemen bitirdim...
gerçekten çok güseldi ...

nisanda 3 kitap okumuş oldum..

pucca -küçük aptalın büyük dünyası , canan tan-en son yürekler ölür ve sinan akyüzün incir kuşları...

pucca nın diğer kitabına başladım bugün yarın bitmez ama olsun... daha çok okumalıyım az geldi gözüme...

selam arkadaşlar.
bendede cok kitap var
hem çalışıp hem ev hanımlıgı yaptıgım ve bütün gün pc başında olmam nedeniyle gözlerim cok yoruluyor ve yatıgım gibi uyumak istiyorum ama yinede
ayda 1-2 kitap okumaya calısıyorum.

Bu ay Buket Uzuner in Su kitabını okudum. harikaydı ve ordaki bir olayı kitabı bitirdiğimin ertesi günü yaşadım!!! inanılmazdı....

3 Sayısı ve pazartesi gününün yeni başlangıclar getirdiği inancıydı ve aynı şeyi yaşadım 23 nisanda ...
harika birseydi.

Serisi olacak bu kitabın Toprak yazılıyor suanda.

bu arada Elif şafak Bit palas yada baba ve piç i okucam sanıırm.

Katre-i matem vardı iskender Pala nın am onu henüz bitiremedim biraz agır geldi..

Salih Suruç : Hz. Fatima... Çok güzel bir eserdi.
Mine Sultan ünver : Nar-ı Aşk... Beyhan sultan ve şeyh Galipin aşkını anlatan bir kitap. Hikayelerini bilmiyordum iyiki okumuşum
Elizabeht Elliott : Ya hep Ya hiç...Gene vazgeçemediğim iskoç romanları.
Julie Garwood: Güller ve Gelinler. Bir kitapta 3 roman süperdi.
Julie London: Tehlikeli ilişkiler...Hep görüyordum bu kitabı ama tereddütlüydüm okumadığım bir yazar diye. İyiki almışım kitaplarını çok begendim..
Julie London: Zalim Cazibe..
Nora Robert: Düşlerin Ötesinde...
M.Barış Muslu: Yıka Beynini...

Tweetypinar: 8

Durun siz evlenemezsiniz! - Zeki Kayahan Coşkun : İçi çok dolu kitaplar değil belki ama kafa dağıtan kitapları var Zeki Kayahan'ın bu da onlardan birisiydi canınız sıkıldığında okuyabilirsiniz.

İki dirhem bir çekirdek - İskender Pala : Şimdiye kadar neden okumamışım bu kitabı anlatamadım, bazı deyimlerin hikayeleri var nereden geldiğini anlatıyor. Çok severek okudum, gerçekten ilginç bir kitaptı. Tavsiye ederim.

eski_bir_masal : 9

Lyre:2 ile bitirdi bu ayı gurur duydum kendimle
ama yinede siz bana onursal birincilik verebilirsiniz

Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan (Vasattı, romanın kadın karakterini sevmedim)

Bir Aşk Masalı - Osman Aysu (Yazarın ilk okuduğum kitabı, güzeldi, Türkçe polisiye kitaplar görmek beni sevindiriyor)

Venüs Bağlantısı - Sibel Atasoy (Hem aşk hem polisiye, beğendim)

Açlık - Knut Hamsun (Yokluğun ne demek olduğunu bir kez daha hatırlatan bir kitaptı, bu konu ile ilgili Emile Zola'nın "Germinal" adlı kitabını da tavsiye ederim, bir dilim ekmeğin bile ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor)

Satranç - Stefan Zweig (Güzeldi, benim kitaptan çıkarttığım insan mecburi şartlarda ne yetenekler kazanabiliyor)

Mayıs ayı daha verimli geçer umarım hepimiz için, okumak istediğim öyle çok kitap var ki...

öncelikle mekanımıza hoşgeldiniz keyifli okumalar dilerim

aylık liste tutuyoruz sizleri de eklememi istermisiniz

******Nisan ayı derecelerimiz ******

1. miz eski_bir_masal

2.miz tweetypinar :81: :129:

3.müz pogopogo :81: :128:​

1 nisan - 30 nisan 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .........9.......
  2. tweetypinar ........8......
  3. pogopogo .......5........
  4. kulitta .......4......
  5. gulshenidil .........4.......
  6. LadyEvil ......4.......
  7. cemre25 .......3..........
  8. samanyolu .......3.......
  9. pembelii .........3.......
  10. Lyre .......2.........
  11. EsmerKralice .........2.......
  12. DatluCadu .........2.......
  13. bal10 .........2.......
  14. masal26 ......1.......
  15. Slania .......1.........
  16. AskInihan ......1.........
  17. PrensesPeri .......1.......
  18. H_İ_S ..............
  19. cyd86 ................
  20. tugcecan ................
  21. suprensesi ...............
  22. neenone ..............
  23. kays34 ..............
  24. soft85 ................
  25. prenses_84 ................
  26. pinaran ...............
  27. DisTurBia ................
  28. oyaebrar ..............
  29. hande85 ................
  30. december90 ................
  31. fermi ................
  32. aydasu ................
  33. piolin ................
  34. nilayu ................
  35. ameli ................
  36. hasretim34 ................
  37. PIRILLL ...............
  38. elclone ................
  39. Duygu.C ................
  40. ilkalp ................
  41. ozzy06 ...............
  42. AsiNaz ................
  43. sebebsizim ................
  44. Senkolik ................
  45. umutsuzasik ................
  46. sedefnaz ................
  47. frm ................
  48. herseyduzelirmi ................
  49. assumption ................
  50. dilbaz ................
  51. nurdangonca ................
  52. ddemir10 ................
  53. sessizhayat ................

Son düzenleme:

nisan ayında kadınların kitap mekanında okunan kitap sayısı taamm 55

1. miz eski_bir_masal

3.müz pogopogo :81: :128:​

1. miz eski_bir_masal a özel

2. miz tweetypinar a özel

3. müz pogopogo ya özel

Son düzenleme:
kevin guilfoile - klon

arka kapak yazısı

Klonlama uzmanı Doktor Davis Moore’un on yedi yaşındaki kızı tecavüze uğrayıp acımasızca öldürülür. Olay hakkında soruşturma açılır; ancak bir sonuca varılamaz. Aylar sonra Moore kızının eşyalarını polisten geri alır ve bunların arasında kazayla unutulmuş, içinde katilin DNA’sı bulunan küçük bir şişeye rastlar. İşte o an Moore’un beynine korkunç bir düşünce saplanır: Belki kızını değil ama onu öldüren adamı klonlama olanağına sahiptir. Peki kızının katilinin gözlerinin içine bakmaya ne kadar dayanabilecektir?
Justin Finn, üç yaşına bastığında diğer çocuklardan farksızdır. Canlı, neşeli ve sevimli: Ondan zerre şüphe etmeyen anne ve babasının gözündeyse masum bir bebek. Ne var ki yüzü, bir gün mükemmel bir genetik kopya olarak soğukkanlı bir katilinkine tıpatıp benzeyecektir.

kitabın arka kapagını okudugumda çok ilgimi çekmişti.anlatımını çok begenmedim.klonlama hakkında daha fazla ayrıntı yer alsa daha güzel olurmus.birsürü gereksiz karakter var.şaşırtmalı bir anlatım.sonunu merak edip okumayı sürdürdüm.beklediğim kadar iyi çıkmadı ama yine de güzel.okunabilir

kendime ayda 1 kitap sözüm var diye nisana yetişsin diye durmadan okudum bitirdim şükür

dün izinli oldugum için ay sonuçları 1 gün gecikti bu renkli ayakkabılara bayılıyorum.2-3 rengini aldım.sizlere bunlardan hediye etmek istedim

PrensesPericim nasılsın? Uzun süredir görememiştim, özledim seni.
KLON okunacaklarım arasında bekliyor.

Müthiş şölenin ve tam da yaz aylarına uygun hediyelerinle bir ay'ı daha geride bıraktık.

Ellerine yüreğine sağlık canım.

1. miz eski_bir_masal

3.müz pogopogo :81: :128:

Dereceye giren arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.

Hep birlikte, Gönlümüzce, keyifli, bol okumalı bir MAYIS ay'ı diliyorum.

Teşekkür ederim prensesimmm
Ellerine sağlık çok beğendim ben bu ayakkabıları, pek de rahat duruyor bol bol gezmelikk ..

canım kulittam iyi olmaya çalışıyorum.sen nasılsın?umarım keyfin yerindedir ben kk dayım ama zayıflama topiclerinde geçiyor çogu zamanım ders çalışıyordum biraz ara vermiştim bugunlerde tekrar başlayacagım böyle geçip gidiyor günler

bu civil civil ayakkabılarımızı giyelim kendimizi güneşli günlere bırakalım kış çok uzun sürdü

bende herkese keyifli bol kitaplı bir mayıs ayı diliyorum

Dereceye giren giremeyen tüm kitap kurtçuklarımızı tebrik ediyorum, bu ay daha fazla okumak umuduyla diyorum....

Ben Nisan ayı yoğunluğuna daldım, maalesef okuyamadım aslında mayıs ayında da çok yoğunum ama en azından bir kitap bitirmeyi planlıyorum....

Tekrar tebrikler... Bol kitaplı günler....

Zayıflama topiclerinde heyecan, motivasyon süper. Sağlıkla hedefine ulaşmanı dilerim canım.
Oğlumun düğününe bir ay kaldı. Bizde bu tatlı yoğunluğun içindeyiz PrensesPericim.
Herşey gönlünce olsun.

Harlan Coben -Kapanı nihayet bitirdim. özetlemek gerekirse güzel kurgulanmış bir hikaye. yine şaşırdık kitabın sonunda . suçlular cezasını kendi kendilerine buldular. iyiler kurtuldu. ........ devamı kadınlar kulubü okuma grubunda .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…