- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.861
Şunu farkettim ki :
Kitap okurken yanıma mutlaka lip balm alıyorumve bunu farketmeden yapıyorum .. Okuyorum okuyorum lip balm sürüyorum
ben de katilmak istiyorumm
ben de katılabilir miyim?????
hoşgeldiniz kızlartabiki katılabilirsiniz keyifli okumalar dilerim
teşekkür ederimmmm
sanırım sinema günlüğümüz gibi aylık okuduğumuz kitap sayısına göre liste düzenleniyor???
evet canım aynen diğer konudaki şekilde
e hemen başlayayım o zaman:)
OD:İSKENDER PALA
Daha önce Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk, Katre-i Matem adlı kitaplarını okumuştum yazarın.
Od daha sade bir anlatıma sahip, daha kurgu temelli bir kitaptı bana göre.
Belki de öylesine sade bir insan olan Yunus Emre üstüne kurgulandığından, bilmiyorum.
Hakkında -utanarak söylüyorum- çok da bir şey bilmediğim Yunus Emre hakkında giriş bilgisi mahiyetinde çok şey öğrendim ve lezzet alarak okudum.
Orchidea:1
kızlar
yeni kitaba başladım
Ablam al bunu oku dedi sıkıştırdı elime dün akşam başladım
baya güzel gibi ..
Ayşe Kulin- Gizli Anların Yolcusu...
Arka Sayfa:
Çağdaş edebiyatımızın en sevilen yazarlarından Ayşe Kulin, Gizli Anların Yolcusu ile bir kez daha okurlarını şaşırtıcı gerçeklerle yüzleşmeye zorluyor. Bu kitap yerleşik ve düzenli hayatlarımızın nasıl da pamuk ipliğine bağlı olduğunu, bir anda yıkılıp gidebileceğini gösteriyor bize... Acı bir kaza... Bir anda ağızdan kaçan bir söz... Ansızın yayınevine gelen bir dosya... Birbirine dolanmış eşarplar... Bütün bunlar, aykırı bir aşkın başını ve sonunu belirlemeye yeter mi?
Gizli Anların Yolcusu, pek çoğumuzun anlamakta zorlandığı, yargılamakta ısrar ettiği bir aşkın romanı. Ayşe Kulin her zamanki ustalığıyla yaklaşmaya korkulan bir konunun üstüne giderek tabuları yıkmayı deniyor.
Bu romanda sadece aşkı değil, toplumun zorladığı hayatları, harcanmış çocuklukları, kendi içindeki sırlarla en yakınlarını yaralayan ailelerin öykülerini soluk kesen bir tempoyla okuyacaksınız.
bugün okula kitapçı geldi ve bende ayşe kulini çok sevdiğim için gizli anların yolcusunu aldım. ancak okuyan (yarıda bırakmış tamamen okuyamamış) arkadaşlardan bir tanesi konudan biraz bahsetti ben de değiştirdim. kitabın kahramanı İlhami eşcinselmiş ailesinde türlü felaketler oluyor sonrasında kuran kursunda tecavüze uğrayan Boraya aşık oluyor falan... çok bnm tarzım değil diye bende onu almadım yerine İskender Paladan od'u aldım ama tabi kitap biraz zevk işi beğeniler herkese göre farlklı olabiliyor.
Ayşe Kûllin'den iki kitap okudum şimdiye kadar.ama kesinlikle benim tarzıma uygun bir yazar olmadığını anladım.
edebi gücü zayıf, kurgusal yeteneği de bence vasat.
nasıl böyle çok satıldığını anlamış değilim. gerçi film zevklerimden dolayı da pek kafa dengi bulamıyorum, sanırım ben bu toplumda ayrık otuyum.
Listeye beni de ekler misiniz yönetici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?