- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.881
yönetici değilim canım sadece listeyi takip ediyorum
eklerim tabiki keyifli paylaşımlar okumalar dilerim
e hemen başlayayım o zaman:)
OD:İSKENDER PALA
Daha önce Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk, Katre-i Matem adlı kitaplarını okumuştum yazarın.
Od daha sade bir anlatıma sahip, daha kurgu temelli bir kitaptı bana göre.
Belki de öylesine sade bir insan olan Yunus Emre üstüne kurgulandığından, bilmiyorum.
Hakkında -utanarak söylüyorum- çok da bir şey bilmediğim Yunus Emre hakkında giriş bilgisi mahiyetinde çok şey öğrendim ve lezzet alarak okudum.
ancak yeterince derin gelmedi bana,olumsuz bir eleştiri belki ama eklemek istedim.
Orchidea:1
ben babilde ölüm istanbulda aşka başladım ama biteremeyip onu bıraktım hiç sevemedim dili çok ağır divan edebiyatının etkisinde :) ondan sonra katrei mateme başladım onu çok beğendim çok güzel bir kitap onun da dili ağır gerçi ama yine de beğendim. şimdide Od'u aldım elimdeki kitabı bitirdikten sonra okuycam inş. :)
Son Haber - Agatha Christie,E. C. Bentley,Anthony Berkeley,F. Wills Crofis,Clemence Dawe,R. Knox,D. L. Sayers,Horace Walpole
Kitap dünyanın en iyi 8 polisiye romancısı tarafından yazılmış
Giriş,gelişme,sonuç bölümlerinin birbirlerine devretmişler yazarlar,çok ilginç bir kitap
2 hikayeden oluşuyor,ikinci hikayeyi daha çok beğendim
LadyEvil - 4
iyi geceler kızlar.
Nisan ayı benim için çok vasat geçti kitap sayısı açısından. İnşallah mayıs ayında arayı kapatırım :) Maluum bahar geldi insanın kendini sokaklara atası var. Kitaba pek vakit kalmıyor açıkcaksı :26:
Bu ayın ilk kitabı Hikemt Çetinkaya - Hizbullah Vahşeti
Şimdi Moskof Cariye Hürrem' e başladım.
Okunmayı bekleyen 4 kitabı bitirmeden yeni kitap almamaya karar vermiştim. Takiii küçük bir kitapçının camında tesadüfen Harlan Coben'in 3 kitabını görene kadar. Internetten almayı planlarken karşıma çıktılar. Direkt girdim kitapçıya ellerinde sadece 3 kitap olduğu için çok uygun fiyata aldım. Asla Vazgeçme, Kapan ve Oyun Bozan.
BAL10 - 1
Kapan' ı okumadım ama diğer ikisi için önce oyun bozandan başla derim..zira karakterlerin bir kısmı Asla Vazgeçme de karşına çıkacak..
şu an elimde Asla Vazgeçme var ve ben cidden bu adamı çok seviyorum:))
Geçen ay 23 nisan hazırlıklarından okuyamamıştım, bu ay da 19 mayıs hazırlıkları var, üstüne üstlük bir de eşim apar topar askere gitti onunla uğraştık, şimdi elimde Bir Yumak Mutluluk var nedense yavaş ilerliyor biraz, ama bundan sonra bol bol okurum sanırım, eşim de yok tabiii sıkıntıdan elim kitaba giderse.....
hoşgeldiniz kızlartabiki katılabilirsiniz keyifli okumalar dilerim
Kapan' ı okumadım ama diğer ikisi için önce oyun bozandan başla derim..zira karakterlerin bir kısmı Asla Vazgeçme de karşına çıkacak..
şu an elimde Asla Vazgeçme var ve ben cidden bu adamı çok seviyorum:))
hiç bilmiyorum bu yazarı biraz bilgi alabilir miyim???
Geçen ay 23 nisan hazırlıklarından okuyamamıştım, bu ay da 19 mayıs hazırlıkları var, üstüne üstlük bir de eşim apar topar askere gitti onunla uğraştık, şimdi elimde Bir Yumak Mutluluk var nedense yavaş ilerliyor biraz, ama bundan sonra bol bol okurum sanırım, eşim de yok tabiii sıkıntıdan elim kitaba giderse.....
teşekkür ederim bilgiler için.tavsiyeni dikkate alıp elimdeki '' Moskof Cariye Hürrem '' bitince oyun bozanı okumaya başlıyacağım tatlım. Ozaman sana zahmet bana bir öneride daha bulunsan :) Sence 3 ünü arka arkaya mı okuyayım yoksa aralara başka kitaplar ekliyeyim mi ne dersin ?
Takip ettiğim bir çok kitap forumunda kendisinden övgüyle bahsedilen, gerilim / macera tarzı romanların yazarı. Hatta kendisinin bağımlıları bile var, o kadar ki dünyaca ünlü yazar Dan Brown bile Coben hakkında oldukça güzel yorumlarda bulunmuştur. Bu tarz romanların önde gelen yazarlarından birisidir. zira yukarıki yorumda da göreceğin üzere kitap kurdumuz gulshenidil'de severek okuyor.
Bence bir kitabını alıp dene, gerisine sen karar ver canım.
teşekkür ederim bilgiler için.
sanırım ilk olarak oyunbozan'dan okumaya başlamak gerek.
ama bende soru çok, merak çok çok
şimdi bu muskof cariye, nurbanu, safiye gibi hanım sultanları anlatan kitaplar nasıl?
boleyn kızı gibi pembe dizi tarzı mı(ki hiç tarzım değildir),anlatımı üç kelimelik cümlelerden ibaret mi? yoksa tarih ve kurgu içiçe, anlatımı yoğun kitapalr mı???
Ben şuan için Hürrem'i okuyorum, Nurbanu ve diğerlerini okuma fırsatım olmadı. Ama öyle dediğiin gibi 3-5 kelimelik cümleler değil. Tasvirler oldukça kuvvetli, üslup akıcı. Okuduğum bölüme kadar hiç sıkılmadım açıkcası. Sonuna kadar aynı hazzı verirse diğerlerinide okumayı planlıyorum. Benim nacizane fikrim okumaya değer yönünde.
Sevgiler,
simdi yeniyim ben de, arkadaslar kitaplarimizin adini yazacak miyiz. sayi takibi neye gore yapiliyor. sayiyi islemem gereken bi liste var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?