Kadınların Kitap Mekanı

Bu ay kitaplardan o kadar uzak kaldım ki bir süre daha öyle kalmaya da devam edecek gibiyim yine de ayda 1-2 kitap olsun bitirmek istiyorum.

Son Haber - Agatha Christie,E. C. Bentley,Anthony Berkeley,F. Wills Crofis,Clemence Dawe,R. Knox,D. L. Sayers,Horace Walpole

Kitap dünyanın en iyi 8 polisiye romancısı tarafından yazılmış
Giriş,gelişme,sonuç bölümlerinin birbirlerine devretmişler yazarlar,çok ilginç bir kitap
2 hikayeden oluşuyor,ikinci hikayeyi daha çok beğendim

LadyEvil - 4

ben babilde ölüm istanbulda aşka başladım ama biteremeyip onu bıraktım hiç sevemedim dili çok ağır divan edebiyatının etkisinde :) ondan sonra katrei mateme başladım onu çok beğendim çok güzel bir kitap onun da dili ağır gerçi ama yine de beğendim. şimdide Od'u aldım elimdeki kitabı bitirdikten sonra okuycam inş. :)

od anlatım olarak oldukça sade ve abartıdan uzak.
babilde ölüm istanbulda aşk ise sakin bir zamanda, uzun uzun kitap keyfi yaparak okunacak bir kitap.

günlük koşuşturma içinde okunmaz, hiçbir şey de anlaşılmaz o şekilde okumaktan.

Anita Amirrezvani iranlı yazarın "çiçeklerin kanı" kitabını okuyan varmı bilmiyorum. bir yıl kadar önce okumuştuum. tavsiye ederim.

İdolümsün LadyEvil

Kapan' ı okumadım ama diğer ikisi için önce oyun bozandan başla derim..zira karakterlerin bir kısmı Asla Vazgeçme de karşına çıkacak..
şu an elimde Asla Vazgeçme var ve ben cidden bu adamı çok seviyorum:))

Geçen ay 23 nisan hazırlıklarından okuyamamıştım, bu ay da 19 mayıs hazırlıkları var, üstüne üstlük bir de eşim apar topar askere gitti onunla uğraştık, şimdi elimde Bir Yumak Mutluluk var nedense yavaş ilerliyor biraz, ama bundan sonra bol bol okurum sanırım, eşim de yok tabiii sıkıntıdan elim kitaba giderse.....

bence biraz moralinizden kaynaklı bir durum kitabın ilerlememesi çünkü oldukça akıcı bi seferde okunabilecek bi kitap.

hazır hissedip okumaya başladığınızda fark edeceksiniz

tavsiyeni dikkate alıp elimdeki '' Moskof Cariye Hürrem '' bitince oyun bozanı okumaya başlıyacağım tatlım. Ozaman sana zahmet bana bir öneride daha bulunsan :) Sence 3 ünü arka arkaya mı okuyayım yoksa aralara başka kitaplar ekliyeyim mi ne dersin ?

hiç bilmiyorum bu yazarı biraz bilgi alabilir miyim???

Takip ettiğim bir çok kitap forumunda kendisinden övgüyle bahsedilen, gerilim / macera tarzı romanların yazarı. Hatta kendisinin bağımlıları bile var, o kadar ki dünyaca ünlü yazar Dan Brown bile Coben hakkında oldukça güzel yorumlarda bulunmuştur. Bu tarz romanların önde gelen yazarlarından birisidir. zira yukarıki yorumda da göreceğin üzere kitap kurdumuz gulshenidil'de severek okuyor.

Bence bir kitabını alıp dene, gerisine sen karar ver canım.

Bir yumak mutluluk benim kitaplığımda da okunmak için bekliyor. Yeni bir kitap aldığımda öncelik sırasını sürekli değiştiriyorum. Çook kararsızım çookkk.

Bu arada eşin'e hayırlı teskereler canım, allah yardımcınız olsun. Ayrılık zor, benim eşimde yaklaşık 25 gündür iş için şehir dışında ve nerden baksan 2 ay daha gelemicek. Bende onun yokluğunda kitaplarla avunmaya çalışıyorum

teşekkür ederim bilgiler için.
sanırım ilk olarak oyunbozan'dan okumaya başlamak gerek.
ama bende soru çok, merak çok çok

şimdi bu muskof cariye, nurbanu, safiye gibi hanım sultanları anlatan kitaplar nasıl?
boleyn kızı gibi pembe dizi tarzı mı(ki hiç tarzım değildir),anlatımı üç kelimelik cümlelerden ibaret mi? yoksa tarih ve kurgu içiçe, anlatımı yoğun kitapalr mı???

Ben şuan için Hürrem'i okuyorum, Nurbanu ve diğerlerini okuma fırsatım olmadı. Ama öyle dediğiin gibi 3-5 kelimelik cümleler değil. Tasvirler oldukça kuvvetli, üslup akıcı. Okuduğum bölüme kadar hiç sıkılmadım açıkcası. Sonuna kadar aynı hazzı verirse diğerlerinide okumayı planlıyorum. Benim nacizane fikrim okumaya değer yönünde.

Sevgiler,

teşekkür ederim.
denemeye değer diyebiliriz o zaman.
zaten denemeden kendi kanaatimi oluşuturamam, önyargılı davranmamak lazım..

simdi yeniyim ben de, arkadaslar kitaplarimizin adini yazacak miyiz. sayi takibi neye gore yapiliyor. sayiyi islemem gereken bi liste var mi?

simdi yeniyim ben de, arkadaslar kitaplarimizin adini yazacak miyiz. sayi takibi neye gore yapiliyor. sayiyi islemem gereken bi liste var mi?

Okuduğın kitabın ismini, istersen yorumunu da ekleyerek yazabilirsin canım. Zorunlu değil.
Bazı arkadaşlar bir kaç kitabı bitirdikten sonra (örnek; yemyesilcit .. 3)
Bazı arkadaşlar da her kitap bitiminde yazıyor. Bir ay içinde okuduklarımızı yazıyoruz.
Konu sahibi arkadaşımız PrensesPeri listeyi hazırlayarak takip edebilmemizi sağlıyor.
Her ay başı yeniden başlıyoruz. Ay sonunda elimizde bitmemiş
kitap varsa onu bitirdiğimizde yeni ay kitabı olarak yazıyoruz.
Sanırım anlatımım çok karışık oldu. Umarım anlatabilmişimdir.
Bol okumalı keyifli günler dilerim.

Oy oy! H_İ_Scim Asker yolu bekler olmuş.
Canım Allah kavuştursun. Hayırlı tezkereler İnşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…