Kadınların Kitap Mekanı

bence biraz moralinizden kaynaklı bir durum kitabın ilerlememesi çünkü oldukça akıcı bi seferde okunabilecek bi kitap.

hazır hissedip okumaya başladığınızda fark edeceksiniz

Sanırım haklısın sonuçta yazarın dili güzel, sıkmıyor, her ne kadar ilk kitap kadar hızlı ilerlemese de güzel bir kitap ama benim kafam yoğunken ben pek kitap okuyamıyorum, biraz zorluyor beni, bir de ben yollarda kitap okuyorum normalde gün içinde nedense bu aralar yollarda hep okurken uykum geliyor, kitapta kalıyor maalesef....

Teşekkür ediyorum, benimki uzun dönem asker oldu, sanırım ben de yokluğunu kitap okuyarak ve puzzle yaparak tamamlamaya çalışacağım tabii beni avutursa...

Oy oy! H_İ_Scim Asker yolu bekler olmuş.
Canım Allah kavuştursun. Hayırlı tezkereler İnşaallah.

Teşekkür ediyorum kulittacım, öyle oldu maalesef koca bir 455 gün yok, nasıl geçecek, nasıl bitecek hiç bilmiyorum, tek teselli ve umudum iyi yerlere düşmesi ve rahat olması, gerisine de katlanırım inşallah Allahın da izniyle....

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları SU-Buket UZUNER:

Bir Buket UZUNER sever olarak merakla beklediğim kitabı okudum da bitti bile.
Hem eski medeniyetler tarihi ve mitolojisi, hem de polisiye tadı ve kesif merak duygusunu bana bir arada yaşatan üstelik kurgu uğruna üslubunu terk etmemiş olan yazara çok teşekkür ediyorum. Böylesine bir kitap armağan ettiği için bana.

Orchiea:2

Bir Yumak Mutluluğu bitirmiş bulunmaktayım
Farkettiyseniz ayda bir kitap bile beni mutlu ediyor.
Koşturmalar sırasında okuyamamak beni çok üzüyor doğrusu.
Bitirdiğim kitap da aslında böyle anlar için güzel bir kitap.
Günlük sıkıntılardan uzaklaştıracak ve içinizi ısıtacak türden.

Küçük Mucizeleri de okumuş yorumu yapmıştım.
Evet detaylar yine yok Karakterlerin fazlalığı belki buna sürükleyen ya da kitabın amacının zaten bu olmayışı
Özetle okunabilir kitaplardan birisi.
Elimde birkaç kitap var. Önceliği hangisine versem bilmiyorum. Ve doğrusu bu durumdan pek hoşnutum şu an.
Kitapsız kaldığım günlerin acısı çıkıyor gibi.

Bu arada Yunus Emre, Od, İSkender Pala hakkındaki yorumlara ilaveten bir şeyler söylemek istiyorum.
İskender Pala'nın üslubunun değiştiğini düşünüyorum açıkçası. Haddim olmayarak kendini bulduğunu hissediyorum.
İlk kitaplarında üslubu çok daha ağırdı ama Katre-i Matem, Şah ve Sultan ile daha akıcı, okurken yormayan bir tarza yöneldi sanki.

Yunus Emre hakkında Emine IŞINSU'nun BİR BEN VARDIR BENDE BENDEN İÇERİ kitabını okumuştum.
Yunus Emre'yi daha önce bilmediğim yönleriyle anlatmıştı. Ben çok beğenmiştim.
Bazı arkadaşlarım ağır bulmuştu ama bence Yunus'un tasavvufa yönelişini anlatttığı için bu gerekliydi.

Bu kitabın ardından Od'u okuyup okumamakta kararsızım, tekrara düşmek sıkıcı olabilir diye:26:
Upuzun yazdım ama çok sık uğrayamadığım için böyle oldu sanırım.
Sürç-i lisan ettiysem affola
Hepinize keyifli ve bol okumalar diliyorum.

AskInihan: 1

çok teşekkürler cevaplandırdığınız için:) ama sanırım ismim daha listiyi eklenmemiş, o yüzden giremiyorum sayı.. ama okumaya devam, listeye eklenince sayı girerim direkt..

aslında topiğimizin tam olarak buna ihtiyacı var.fikirlerimizi uzun uzun belirtmeye ellerine sağlık

iskender pala Katre-i Matem ince düşünülmüş olan bir kitap ama bazı yerlerdeki ayrıntılar beni bogmustu.dili de ağır gelmişti..odla ilgili güzel yorumlar almak mutlu ediyor beni.bugun otobüsteyim.yanıma ormanla süpermen türk olsaydı pelerinini annesi baglardı yı alacagım.bakalım ne kadar okuyacagım.sonra sınavlara asılmam gerekiyor okuyamam zaten

çok teşekkürler cevaplandırdığınız için:) ama sanırım ismim daha listiyi eklenmemiş, o yüzden giremiyorum sayı.. ama okumaya devam, listeye eklenince sayı girerim direkt..

canımcım sen kitabını bitince yaz.ben geçmişten sona gelerek tüm mesajları okuyorum görüp eklerim şimdi listeyi güncelleyeceğim altına eklerim 3-4 sayfa atlamasını bekliyorum ki liste gözümüzü yormasın

bencede öyle olsun ya .

Şunu farkettim ki :

Kitap okurken yanıma mutlaka lip balm alıyorum ve bunu farketmeden yapıyorum .. Okuyorum okuyorum lip balm sürüyorum

çok ilginçmiş bu :44:

gizli anların yolcusu ile ilgili hiç olumlu yorum okumadım ama arkadaşın hevesini kırmamak adına bişey yazamadım

tşk. ederim cnm :) aylık kim hangi kitapları okuyor onu mu belirliyoruz :))

yok tatlım öyle değil.herkes hangi kitabı isterse onu okuyor buraya okudugu kitap adedini ve yorumlarını yazıyor

canımm Allah kavuştursun tez zamanda sağ salim gitsin gelsin inşallah

simdi yeniyim ben de, arkadaslar kitaplarimizin adini yazacak miyiz. sayi takibi neye gore yapiliyor. sayiyi islemem gereken bi liste var mi?

kulittam yardımcı olmus sağolsun

******Nisan ayı derecelerimiz ******

1. miz eski_bir_masal

2.miz tweetypinar :81: :129:

3.müz pogopogo :81: :128:​

1 mayıs - 31 mayıs 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. LadyEvil .......4......
  2. DatluCadu .......2.........
  3. orchidea ........2........
  4. Lyre .......1.........
  5. slsn ........1........
  6. kulitta .......1.........
  7. gulshenidil ........1........
  8. samanyolu ....1..........
  9. bal10 ........1........
  10. eski_bir_masal ................
  11. tweetypinar ..............
  12. pogopogo ..................
  13. cemre25 .................
  14. pembelii ................
  15. EsmerKralice ...............
  16. masal26 .............
  17. Slania ................
  18. AskInihan ...............
  19. PrensesPeri ..............
  20. H_İ_S ..............
  21. cyd86 ................
  22. tugcecan ................
  23. suprensesi ...............
  24. neenone ..............
  25. kays34 ..............
  26. soft85 ................
  27. prenses_84 ................
  28. pinaran ...............
  29. DisTurBia ................
  30. oyaebrar ..............
  31. hande85 ................
  32. december90 ................
  33. fermi ................
  34. aydasu ................
  35. piolin ................
  36. nilayu ................
  37. ameli ................
  38. hasretim34 ................
  39. PIRILLL ...............
  40. elclone ................
  41. Duygu.C ................
  42. ilkalp ................
  43. ozzy06 ...............
  44. AsiNaz ................
  45. sebebsizim ................
  46. Senkolik ................
  47. umutsuzasik ................
  48. sedefnaz ................
  49. frm ................
  50. herseyduzelirmi ................
  51. assumption ................
  52. dilbaz ................
  53. nurdangonca ................
  54. ddemir10 ................
  55. sessizhayat ................
  56. nilerr ................
  57. yemyesilcit ................
  58. esra4529 ................

slm kızlarrr
isim şehir hayvanıda bitirdim güzel kitaptı tavsiye ederim iskender pala'nın od kitabına başladım gayet akıcı gidiyor. bana okuyanlar cok güzel hiçbir yunus emre kitabına benzemiyor demişti..

Lyre;2

Ve Perde İndi - Agatha Christie

Bu kitabın son Hercule Poirot romanı olduğunu bilmiyordum
Keşke bütün Agatha kitaplarını okuduktan sonra okusaydım bunu
Çünkü H.Poirot bu kitapta öldü
Seri halinde okuduğum kitaplarda sevdiğim karakterlerin ölümü beni etkiliyor

Kitap şu ana kadar okuduğum Agatha Christie kitaplarının en mükemmeli diyebilirim
Yıllardır birincilik tahtımdan inmeyen Cenazaden Sonra adlı kitabını bile geçti
Zekasına hayran kalmamak elde değil bu kadının
Mutlaka okunması gereken bir kitap,akıl dolu

LadyEvil - 5

Agatha Christie kitaplarına hep ön yargıyla bakmışımdır, ama bir yandan da merak etmiyor değilim, bir ara okumayı planlıyorum seri olarak, bu yaz tatilinde başlayabilirim....

Agatha Christie kitaplarına hep ön yargıyla bakmışımdır, ama bir yandan da merak etmiyor değilim, bir ara okumayı planlıyorum seri olarak, bu yaz tatilinde başlayabilirim....

Mutlaka başlamalısınız
İlk olarak Cenazeden Sonra'yı öneririm
Aslında önce yukarıda yazdığım kitabı öneririm ama önce Hercule Poirot'yu bir tanıyın derim
Hemen ölmesin adam :)
On Küçük Zenci adlı kitabı en iyi gerilim romanları arasında gösteriliyor onu da okuyabilirsiniz
Kurgusunda ve oluşturduğu mekanlarda hep karanlık bir hava var bu da okurken kitaptaki o cinayet havasını solumasını sağlıyor okuyuculara
Gerilim ve kasvetten hoşlananlar için Agatha'dan iyisi yok bence

Son düzenleme:

Aslında film olarak gerilimden çok hoşlanıyorum, sürekli izlesem bıkmam o derece yani, sanki kitap olunca o tadı alamayacakmışım gibi hissediyorum ama denemeden de bilemeyiz, tavsiyelerini yazdım bir kenara ilk önce onlardan başlayacağım, teşekkürler....

agahta cristie bana biraz gençlik kitapları gibi geliyor..
zamanında cok okudum doydum kendisine belki ondandır..

Teşekkür ederiim
Orman bende de var, yakın zamanda okuyacağım inşallah. Diğer kitabın da ismi çok ilginçmiş
Türklere has özellikleri mi anlatıyor acaba? :44:
Benim de elimde Kayıp Gül var şu an. Güzele benziyor.

Ayrıca sizinle paylaşmadan geçemeyeceğim.
Dün boş dersimde elime kitabımı aldım, okulun bahçesinde bir ağacın altında okumaya başladım. Öğrencilerimin o kadar ilgisini çekti ki.
Hocam bizi de derste çıkarın biz de okuyalım diye tutturdular.
Tabi amaçları daha çok dışarı çıkmak olabilir belki ama bu keyfi yaşamalarını istedim.
Onlara her ne kadar kitap okuyun diye öğütler de bulunsam da bu kadar etkili olmamıştı.
Sosyal öğrenmenin, model olmanın önemini bir kez daha anladım. O yaşlarda en etkileyicisi zaten.
Ders sonunda çoğu açık havada kitap okumanın ne kadar keyifli olduğunu söyledi.
Bazılarına göre ise saatlerce yazı yazsak daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…