Kadınların Kitap Mekanı

Kendi adıma söylemem gerekirse, burayı keşfetmeden önce okumayı baya baya boşlamıştım.
Kitap kurdu arkadaşlarımın teşviki ve topicteki verimli paylaşımların heyecanı ile yeniden okuma aşkı ile sarmalandım.
Kendimi aşarak, kendimle yarışır hale geldim. Bu arada dereceye girdiğimi görünce azcık da şımarıyorum doğrusu.
Haydi katıl aramıza tatlım. Sayımız ve paylaşımlarımız artsın. Keyifli okumalar dilerim.

Oy oy kıyamam sana. Tüm askerlerimize ve eşine hayırlı teskereler dilerim.
Avatarındakiler sizmisiniz canım? Maaşallah Subhanallah, Allah kavuştursun.

Oy oy kıyamam sana. Tüm askerlerimize ve eşine hayırlı teskereler dilerim.
Avatarındakiler sizmisiniz canım? Maaşallah Subhanallah, Allah kavuştursun.

Teşekkür ederim, inşallah tez zamanda sağ salim kavuşur tüm mehmetçiklerimiz sevdiklerine.... Evet biziz ablacım...

Dereceye giren arkadaşlarımı kutlarım :) hatta tüm okuyabilenleri kutluyorum.Ben boşladım ama yine başlıycam.

başlarsın piolinciğim sınav dönemleri öyle oluyor birazda..eylüldeki sınavlarıda bir atlat rahatlamıs şekilde daha yine odaklanırsın

canım ya evliyken eşten uzak olmak çok zor.Allah yardımcınız olsun inşallah göz açıp kapayana kadar geçip gider sizin için

maipçiğim yazmıs tatlım sana senide listemize ekliyorum hoşgeldin aramıza

Yarışma falan yok, sadece bir ay içinde en çok kitap okuyan ilk üç açıklanıyor, o kadar, tek yük Prensesperi'de, bizlere sadece keyifli keyifli okumak düşüyor

olurmu hiç yük canım seve seve

bende öyle burası sayesinde hiç olmadı ayda 1 kitap okuyorum harikasın kulittam çok güzel okuyorsun.ben daha o tempoya bir erişemedim

2. yılımız geliyor bakalım geçtiğimiz 1 yılda kaç kitap okumusuz.yıl derecelerimiz nasıl olacak :44: geçtiğimiz 1 yılda topiğimizde kaç kitap okunmus merak ediyorum :44:

bu arada hepimizin ramazanı mubarek olsun

bu ay arınma ayı.sadece vucudu yiyeceklerden değil.beynide kötü düşüncelerden arındırmak gerekiyor.bununda en iyi yolu kitaplardan geçiyor bence.planım ramazanda bol kitap okuyup vesveselerden beynimi arındırmayı düşünüyorum

******Haziran ayı derecelerimiz ******

1. miz LadyEvil

2.miz yemyesilcit,kulitta :81: :129:

3.müz Lyre :81: :128:​

1 temmuz - 31 temmuz 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. kulitta .........4.......
  2. YagmurunElleri ......3..........
  3. gulshenidil .......3.........
  4. Maip ......2........
  5. oyaebrar ......2........
  6. LadyEvil .............
  7. yemyesilcit ................
  8. Lyre ................
  9. cemre25 .................
  10. nilayu ................
  11. orchidea ................
  12. bal10 ................
  13. tugcecan ................
  14. PrensesPeri ..............
  15. AskInihan ..............
  16. masal26 ............
  17. DatluCadu ...............
  18. slsn ...............
  19. samanyolu .............
  20. H_İ_S ..............
  21. ehlimana ................
  22. pinararip ................
  23. eski_bir_masal ................
  24. tweetypinar ..............
  25. pogopogo ..................
  26. pembelii ................
  27. EsmerKralice ...............
  28. Slania ................
  29. cyd86 ................
  30. suprensesi ...............
  31. kays34 ..............
  32. soft85 ................
  33. prenses_84 ................
  34. pinaran ...............
  35. DisTurBia ................
  36. hande85 ................
  37. december90 ................
  38. aydasu ................
  39. piolin ................
  40. ddemir10 ................
  41. sessizhayat ................
  42. nilerr ................
  43. esra4529 ................
  44. seRperiM ................
  45. neenone ................
  46. melisende ................

canım ya evliyken eşten uzak olmak çok zor.Allah yardımcınız olsun inşallah göz açıp kapayana kadar geçip gider sizin için

Teşekkür ederim canım öyle zor oluyor maalesef katlanmaya çalışıyoruz, inşallah canım çabuk geçer de kurtuluruz...

Yarışma falan yok, sadece bir ay içinde en çok kitap okuyan ilk üç açıklanıyor, o kadar, tek yük Prensesperi'de, bizlere sadece keyifli keyifli okumak düşüyor

Her ay okuduklarımızı bu sayfada paylaşacağız öyle mi? Tamam oldu o zaman:)
Ben bu ay okuduklarımı yazayım mı yoksa gelecek aydan itibaren mi yazayım?

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir-Ahmet Ümit

Başkomser Nevzat ile yardımcısı Ali'nin çözmeye çalıştıkları cinayetlerden oluşan hikayeler
Çok kısa oldukları için çok fazla beğendiğim söylenemez

YagmurunElleri:4

Merhaba arkadaşlar,uzun bir süredir girememiştim,bu süre içinde umre yapma şansım oldu çok şükür...artık bende buradayım,listeden adım silinmemiş çok sevindim....Henüz 1 kitap okudum ama devamı gelecek...

Bahçemde Yeşeren Umutlar Debbie MacomberDaha önceki 2 kitabından farklı olarak sadece başka bir kadının hayat hikayesi anlatılmış,sadece son bölümde kendi yaşamında bahsetmiş,anırım kitabın devamı gelecek..Ben beğendim,yazarın çok güzel bir anlatımı var,sıcacık...

SAMANYOLU 1

Son düzenleme:
kızlar ben bu başlığı nasıl görememişim dha önce benide alın aranıza ben tam bi kitap kurduyumdur :) şimdi yeni okucam kitap arı kovanına çomak sokan kız önceki milenyum birle ikiyi ğçer günde bitirdim bugün başlıyorum kızlar:) bitirip döncem kaybolmayın bi yere emi:)

Beki İkala Erikli= Meleklerle Yaşamak

Çok hoşuma gitti. Hayatımda birşeyler değiştireceğine inanıyorum ki değiştiğimi de hissediyorum sanki.
Ramazan ayında okumamda isabetli oldu.

Tugcecan:1

Bab-ı Esrar - Ahmet Ümit
Kitabı dün bitirdim hemen başka bir kitaba başladım. oruçlu olunca ayağa kalkamıyorum bende kitap okuyorum. dün başladığım kitapta bitti.

Piruze - Sinan AKYÜZ

kitaplarla alakalı bi bölüm olması çok güzel bu aralar tek dayanağım kitaplar ve kızlarım...esk bir kitap okuyorum şuan limon ağacı kendimi vere bilsem daha ii olacak ama...bu arada yeniyim burda arkadaşlar ve sanırım isabetli bi karar vermişim...

Hoşgeldin canım...Doğru yerdesin.

Herkese iyi okumalar.

Puslu Kıtalar Atlası-İhsan Oktay Anar bitirdim. Şu an elimde Emre Kongar-Tarihimizle Yüzleşmek ve Julie Garwood-Sır var. ikisini birlikte okuyorum.

Pişman Değilim / Şen Sahir Sılan (Anı... Acısıyla tatlısıyla bir ömür. Tavsiye ederim.)

kulitta . . 5

Herkese iyi okumalar.

Puslu Kıtalar Atlası-İhsan Oktay Anar bitirdim. Şu an elimde Emre Kongar-Tarihimizle Yüzleşmek ve Julie Garwood-Sır var. ikisini birlikte okuyorum.

Tatlım bitirdiğin kitapları örneklerde de göreceğin gibi mesajının en altında belirtirsen, konu sahibi arkadaşımızın
liste hazırlaması rahat olur. Keyifli okumalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…