- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.141
Bu başlığa ilk kez tesadüfen girmiş oldum ve sanki yarışma yapılıyor gibi düşünmeme sebebiyet verdiniz:)
Yarışma mı yapıyorsunuz? Kitap okumayla ilgili sanıyorum. Açıklarsanız belki bende sizlerin arasında yer alırım.))
Offf ben de boşladım bu ara halbuki tatildeyim okuyacak çoz zaman var ama kafam çok dolu eşimi çok özlüyorum askerde diye çok kafama takıyorum, okuduğum aklıma girmiyor ama kendimi zorlayıp en azından bir tane bitireyim bu ay yaa...
Oy oy kıyamam sana. Tüm askerlerimize ve eşine hayırlı teskereler dilerim.
Avatarındakiler sizmisiniz canım? Maaşallah Subhanallah, Allah kavuştursun.
Dereceye giren arkadaşlarımı kutlarım :) hatta tüm okuyabilenleri kutluyorum.Ben boşladım ama yine başlıycam.
Offf ben de boşladım bu ara halbuki tatildeyim okuyacak çoz zaman var ama kafam çok dolu eşimi çok özlüyorum askerde diye çok kafama takıyorum, okuduğum aklıma girmiyor ama kendimi zorlayıp en azından bir tane bitireyim bu ay yaa...
Bu başlığa ilk kez tesadüfen girmiş oldum ve sanki yarışma yapılıyor gibi düşünmeme sebebiyet verdiniz:)
Yarışma mı yapıyorsunuz? Kitap okumayla ilgili sanıyorum. Açıklarsanız belki bende sizlerin arasında yer alırım.))
Yarışma falan yok, sadece bir ay içinde en çok kitap okuyan ilk üç açıklanıyor, o kadar, tek yük Prensesperi'de, bizlere sadece keyifli keyifli okumak düşüyor
Kendi adıma söylemem gerekirse, burayı keşfetmeden önce okumayı baya baya boşlamıştım.
Kitap kurdu arkadaşlarımın teşviki ve topicteki verimli paylaşımların heyecanı ile yeniden okuma aşkı ile sarmalandım.
Kendimi aşarak, kendimle yarışır hale geldim. Bu arada dereceye girdiğimi görünce azcık da şımarıyorum doğrusu.
Haydi katıl aramıza tatlım. Sayımız ve paylaşımlarımız artsın. Keyifli okumalar dilerim.
canım yaevliyken eşten uzak olmak çok zor.Allah yardımcınız olsun inşallah göz açıp kapayana kadar geçip gider sizin için
Yarışma falan yok, sadece bir ay içinde en çok kitap okuyan ilk üç açıklanıyor, o kadar, tek yük Prensesperi'de, bizlere sadece keyifli keyifli okumak düşüyor
Her ay okuduklarımızı bu sayfada paylaşacağız öyle mi? Tamam oldu o zaman:)Kendi adıma söylemem gerekirse, burayı keşfetmeden önce okumayı baya baya boşlamıştım.
Kitap kurdu arkadaşlarımın teşviki ve topicteki verimli paylaşımların heyecanı ile yeniden okuma aşkı ile sarmalandım.
Kendimi aşarak, kendimle yarışır hale geldim. Bu arada dereceye girdiğimi görünce azcık da şımarıyorum doğrusu.
Haydi katıl aramıza tatlım. Sayımız ve paylaşımlarımız artsın. Keyifli okumalar dilerim.
Her ay okuduklarımızı bu sayfada paylaşacağız öyle mi? Tamam oldu o zaman:)
Ben bu ay okuduklarımı yazayım mı yoksa gelecek aydan itibaren mi yazayım?
kitaplarla alakalı bi bölüm olması çok güzel bu aralar tek dayanağım kitaplar ve kızlarım...esk bir kitap okuyorum şuan limon ağacı kendimi vere bilsem daha ii olacak ama...bu arada yeniyim burda arkadaşlar ve sanırım isabetli bi karar vermişim...
Herkese iyi okumalar.
Puslu Kıtalar Atlası-İhsan Oktay Anar bitirdim. Şu an elimde Emre Kongar-Tarihimizle Yüzleşmek ve Julie Garwood-Sır var. ikisini birlikte okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?