- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.161
kızlar ben bu başlığı nasıl görememişim dha önce benide alın aranıza ben tam bi kitap kurduyumdur :) şimdi yeni okucam kitap arı kovanına çomak sokan kız önceki milenyum birle ikiyi ğçer günde bitirdim bugün başlıyorum kızlar:) bitirip döncem kaybolmayın bi yere emi:)
kitaplarla alakalı bi bölüm olması çok güzel bu aralar tek dayanağım kitaplar ve kızlarım...esk bir kitap okuyorum şuan limon ağacı kendimi vere bilsem daha ii olacak ama...bu arada yeniyim burda arkadaşlar ve sanırım isabetli bi karar vermişim...
kızlar ben bu başlığı nasıl görememişim dha önce benide alın aranıza ben tam bi kitap kurduyumdur :) şimdi yeni okucam kitap arı kovanına çomak sokan kız önceki milenyum birle ikiyi ğçer günde bitirdim bugün başlıyorum kızlar:) bitirip döncem kaybolmayın bi yere emi:)
Bab-ı Esrar - Ahmet Ümit
Kitabı dün bitirdim hemen başka bir kitaba başladım. oruçlu olunca ayağa kalkamıyorum bende kitap okuyorum. dün başladığım kitapta bitti.
Piruze - Sinan AKYÜZ
kitaplarla alakalı bi bölüm olması çok güzel bu aralar tek dayanağım kitaplar ve kızlarım...esk bir kitap okuyorum şuan limon ağacı kendimi vere bilsem daha ii olacak ama...bu arada yeniyim burda arkadaşlar ve sanırım isabetli bi karar vermişim...
merhaba kızlar; bir kpss nin daha sonuna daha geldik ve bende kitaplarımla hasret giderme fırsatı buldum. gerçekten çok özlemişiz birbirimizi
AÇLIK OYUNLARI-kitap güzel başladı heyecanlandığım yerler vardı fakat sonlara doğru ciddi anlamdı sıktı ama bitirmeyi başardım.
SEMERKANT- Amin Maalouf kitabı. zaten bir aminkolik olduğum için yine beğenerek okudum. tarih bilgisini çok güzel bir şekilde aktarabilen bir yazar. Ömer hayyam, hasan sabbah ve nizammülmülkün hayatlarından başlayarak 18.yy sonuna gelen ortadoğuya uzanan içinde aşkında olduğu bir kitap. okumanızı tavsiye ederim.
AŞKI SENDE BULDUM- çok sürükleyici bir aşk romanı. mutlaka okuyun derim. kutsal bir kılıçla değiş tokuş yapılmak üzere rehin alınan bir kızla onu kaçıran adam arasındaki haşin aşkı anlatıyor. şiddetle tavsiyemdir.
KÖRDÜĞÜM- birbirine düşman 2 gazetecinin arasında başlayan iddialar ve yardımlaşmanın sonunda başlayan aşkı anlatıyor. erotizminde bol olduğu bir kitap. yetişkinlere hitap eden bir kitap.
bayılıyorum kitap okumaya da kitaplardan bahsetmeye de :))
amin maalouf _doğunun limanları
dün bitti yazarı seven herkes okumalı bence
kelebek _henrı charrıere
bugün başlıycam
İskender Pala'dan Od'u nihayet okudum ve beğendim açıkçası.
Daha önce Yunus Emre'yi bir başka yazardan okumuştum ama bazı sorular kalmıştı aklımda.
Bu kitapta olaylar daha iyi temellendirilmiş.
Ayrıca diğerinde tasavvuf olgusu daha ağır gelmişti, bu kitapta ise Yunus'un sevgisi, hoşgörüsü güzel anlatılmış.
AskInihan : 1
Sonunda Sefiller serisini bitirdim. 4. kitabı bitirmek nasip oldu. Bir daha seri kitap okumayacağım, tek ciltlik hallerini bulacağım:) Sırada Tutunamayanlar var. Karışık başladı, tam konsantre olamadım galiba ama ay sonuna kadar bitiririm sanıyorum.
neenone: 1
begenmene sevindim.benimde elimde bekliyor.iyi referans oldu yorumun bana
ve benim bitirdiğim kitap
sadece aptallar günde 8 saat uyur
yazar insanların az uyuyarak daha başarılı olacagına inanıyor .zamanda yolculuk yapıyorlar.kah dostoyevski nin hücresinde hak piramitlerdeonlarla birlikte bende yolculuk yaptım sanki.anlatımı akıcı.geçen ay başlamıstım ay sonuna yetişmedi.elime 1 alışta bitti sonrada yazar isteyen herkesin uykusunu 4 saate düşürebileceğini düşünüyor.bunun yolunu anlatıyor.o kısmı başaramasamda severek okudugum bir kitap oldu
Bu kitap ilk çıktığında böyle kitap adı mı olur demiştimBen zaten hiç 8 saat uyuyamıyorum yaaa çok nadir belki kırk yılda bir 5 saat bana yetiyor gerçekten
kitapta öyle bir anlatıyorki 8 saat uyuduguna utanıyorsunöyle bir gaz veriyorki ben bundan sonra 4 saatten fazla hiç uyumam internette yorumlarını okudum.gecici etkisi olmus insanlar üzerinde malesef başarılı olan olmamıs :44:
çok uyku sevmem ama yinede 8 saatin altına şu an düşemiyorum.ne kadar güzel 5 saat uyuyorsan gün sana kalıyor süperbu arada geçmiş olsun tatlım umarım çabucak iyileşir dişin
hoşgeldin canımnasılsın?nasıl geçiyor günlerin?seni günlükten okuyorum gerçi Allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?