- 22 Mart 2008
- 1.914
- 218
- 373
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.321
Günlerdir Anna Karenina'yı okuyorum ama bitmek bilmiyor. Yarısındayım daha. Okuyan var mı kitabı, sizin düşünceleriniz nedir?
Canım ben okumadım ama genelde iyi bahsederler bu kitaptan ama niye sıkıldın ki acaba :44:
Eylül ayından sonra bende gireyim listeye... Belki bu sayede daha da çok okurum...
bende hiç alışveriş yapmadımm hadi ya almıyım o zaman bende
merhabalar.. uzun zamandır dolaşamıyordum buralarda malesef sınavlar koşturmalar derken kitapta çok fazla okuyamadımaşkın gözyaşları serisini bitirmeye çalışıyorum 2. kitabı olan hz. mevlanayı bitirdim en nihayetinde ve çoookk beğendim. Belkide benim mevlanaya olan ilgimden dolayıdır bilemiyorum ama ben beğendim ve herkese tavsiye ederim. Şimdi 3. kitaba başlayacağım nasipse:)
mutlu kalın...
masal26=1
Merhaba..
Şimdi bu tobiği yeni gördüm bakarken yorumuzunu gördüm.
Mevlanayla şemsin hayatını okumayı seviyorsanız.
Ahmet Ümit'in- Bab-ı esrar kitabını okumanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir kitap.
Bab-ı Esrar'a hasta olmuştum, bana Ahmet Ümit'i sevdiren kitap
geçen akşam balçiçek ilterin konuğuydu. okuyucuları bağlandı ve kitap hakkında çok iddalı konuştular. bende kısa zamnada edinmeyi düşünüyorum.herşey beyinde başlar-mümin sekman
kendi ilgisi üzerine başladığı araştırmaları kitap haline getirmiş.beyinle ilgili önemli bilgiler verilmiş.güzel örneklerle açıklamış.
PrensesPeri:2
ilginç Ladyevil temmuz ayı derecesinde yok. ağustos listesinde de henüz kitap girilmemiş. haftada iki-3 kitap bitiren arkadaşımızdan habermi yok acaba. kitaplardan ayrı kalması pek mümkün değil yoksa:44:
******Temmuz ayı derecelerimiz ******
1. miz ehlimana
2.miz kulitta,YagmurunElleri :81::129:
3.müz gulshenidil :81::128:
1 ağustos - 31 ağustos 2012
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- ehlimana .......6.........
- eski_bir_masal .......5.........
- nuclear .......5......
- kulitta ........4........
- pretty__woman .......4.........
- samanyolu ......3.......
- AskInihan ......2........
- neenone .........2.......
- diltesne .........2.......
- PrensesPeri ......2........
- YagmurunElleri ........2........
- H_İ_S .......2.......
- gulshenidil ........1........
- Maip .......1.......
- tugcecan ........1.......
- DatluCadu ......1.........
- tweetypinar ......1........
- december90 ........1........
- masal26 ......1......
- oyaebrar ..............
- melisende ................
- gonca2206 ................
- LadyEvil .............
- yemyesilcit ................
- Lyre ................
- cemre25 .................
- nilayu ................
- orchidea ................
- bal10 ................
- slsn ...............
- pinararip ................
- pogopogo ..................
- pembelii ................
- EsmerKralice ...............
- Slania ................
- cyd86 ................
- suprensesi ...............
- kays34 ..............
- soft85 ................
- prenses_84 ................
- pinaran ...............
- DisTurBia ................
- hande85 ................
- aydasu ................
- piolin ................
- ddemir10 ................
- sessizhayat ................
- nilerr ................
- esra4529 ................
- seRperiM ................
- kalinkaselin ................
- mavisko ................
geçen akşam balçiçek ilterin konuğuydu. okuyucuları bağlandı ve kitap hakkında çok iddalı konuştular. bende kısa zamnada edinmeyi düşünüyorum.
okunacaklar listemde.
ayrıca tanıtımlarda denk geldiğim " Tüketim İçgüdüsü" (GAD SAAD) kitabınıda okunacaklara listeme ekliyorum
ilginç Ladyevil temmuz ayı derecesinde yok. ağustos listesinde de henüz kitap girilmemiş. haftada iki-3 kitap bitiren arkadaşımızdan habermi yok acaba. kitaplardan ayrı kalması pek mümkün değil yoksa:44:
bende birazını izledim o programın.nedense bu adama ısınamadımtaklitçi birazcık.samimi gelmiyor bana.son zamanlarda bir çok kişisel gelişim kitabı okudum.bir bu adam bana bir şeyler katamadı kitabı da halamın kızı verdi.beyinle ilgili ilginç bilgiler vermiş mutlaka ilgini çeker dedi öylelikle okudum değilse tercih edeceğim bir yazar değil artık.tabi zevk meselesi sevenleri de çoktur birşey diyemem
dikkatine sağlık bebeğim
hakkaten lady nerelerdeki :44: ankara da okuyor.tatil için memleketine gitmiştir.yazlıkta falansa neti yoktur belki
normalde kişisel gelişim kitapları okumayı sevmem. programda anlattıkları ilginç geldi bana . daha doğrusu beyin hep ilgimi çekmiştir. rastlayınca dikkat kesildim. senin yorumunu da not ettim. okursam paylaşırım fikirlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?