Kadınların Kitap Mekanı

Günlerdir Anna Karenina'yı okuyorum ama bitmek bilmiyor. Yarısındayım daha. Okuyan var mı kitabı, sizin düşünceleriniz nedir?

Canım ben okumadım ama genelde iyi bahsederler bu kitaptan ama niye sıkıldın ki acaba :44:

Hikaye güzel de arada gereksiz sohbetler var ve çok uzun sürüyor. Bir de küçük ve kalın kitap, okumayı çok zorlaştırıyor. 10 sayfada ellerim yoruluyor kitabı tutmaktan. 2 güne bitirmeye çalışıcam bakalım.

Kıyıdaki Cam Kırıkları - Anita Shreve
Severek okudum. Elinize geçerse okuyun.

kulitta . . 4

******Temmuz ayı derecelerimiz ******

1. miz ehlimana

2.miz kulitta,YagmurunElleri :81: :129:

3.müz gulshenidil :81: :128:​

1 ağustos - 31 ağustos 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. ehlimana .......6.........
  2. eski_bir_masal .......5.........
  3. nuclear .......5......
  4. kulitta ........4........
  5. pretty__woman .......4.........
  6. samanyolu ......3.......
  7. AskInihan ......2........
  8. neenone .........2.......
  9. diltesne .........2.......
  10. PrensesPeri ......2........
  11. YagmurunElleri ........2........
  12. H_İ_S .......2.......
  13. gulshenidil ........1........
  14. Maip .......1.......
  15. tugcecan ........1.......
  16. DatluCadu ......1.........
  17. tweetypinar ......1........
  18. december90 ........1........
  19. masal26 ......1......
  20. oyaebrar ..............
  21. melisende ................
  22. gonca2206 ................
  23. LadyEvil .............
  24. yemyesilcit ................
  25. Lyre ................
  26. cemre25 .................
  27. nilayu ................
  28. orchidea ................
  29. bal10 ................
  30. slsn ...............
  31. pinararip ................
  32. pogopogo ..................
  33. pembelii ................
  34. EsmerKralice ...............
  35. Slania ................
  36. cyd86 ................
  37. suprensesi ...............
  38. kays34 ..............
  39. soft85 ................
  40. prenses_84 ................
  41. pinaran ...............
  42. DisTurBia ................
  43. hande85 ................
  44. aydasu ................
  45. piolin ................
  46. ddemir10 ................
  47. sessizhayat ................
  48. nilerr ................
  49. esra4529 ................
  50. seRperiM ................
  51. kalinkaselin ................
  52. mavisko ................

herşey beyinde başlar-mümin sekman

kendi ilgisi üzerine başladığı araştırmaları kitap haline getirmiş.beyinle ilgili önemli bilgiler verilmiş.güzel örneklerle açıklamış.

PrensesPeri:2

Son düzenleme:

Merhaba..
Şimdi bu tobiği yeni gördüm bakarken yorumuzunu gördüm.
Mevlanayla şemsin hayatını okumayı seviyorsanız.
Ahmet Ümit'in- Bab-ı esrar kitabını okumanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir kitap.

kızllllaaaarrrrr

d&r lar da osho kitaplarında indirim var.
bazı kitapları var ama fiyatlar cazip.
hemen gittim koştur koştur
aldım okumak için sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:

Bab-ı Esrar'a hasta olmuştum, bana Ahmet Ümit'i sevdiren kitap

Alaycı Kuş'u bitirdim...
Normalde daha kısa sürede bitirilecek bir kitap ama 3-4 günü buldu bende. Açlık oyunları serisini çok seviyorum ve okunmalı diyorum.

AskInihan: 3

paulo coelho- elif nihayet bitti
sonuç: büyük bir hayal kırıklığı. vasatında altında bir kitaptı bence. belkide simyacının etkisinde kaldığım için yazardan yine aynı büyüsellikte bir kitap bekledim ama umduğumu bulamadım maalesef. kitapta yaşanılmayan, yaşandığına şahit olmadığım için aktarılan duyguları alamadığım bir aşk sözkonusu idi.
not:bazı yazarları kişisel deneyimlerini anlattıkları kitaplarında beğenmiyorum. paule coelhoda onlara eklendi.
notum:-1
ağustos ayı kitap sayısı :2

herşey beyinde başlar-mümin sekman

kendi ilgisi üzerine başladığı araştırmaları kitap haline getirmiş.beyinle ilgili önemli bilgiler verilmiş.güzel örneklerle açıklamış.

PrensesPeri:2
geçen akşam balçiçek ilterin konuğuydu. okuyucuları bağlandı ve kitap hakkında çok iddalı konuştular. bende kısa zamnada edinmeyi düşünüyorum.
okunacaklar listemde.
ayrıca tanıtımlarda denk geldiğim " Tüketim İçgüdüsü" (GAD SAAD) kitabınıda okunacaklara listeme ekliyorum

ilginç Ladyevil temmuz ayı derecesinde yok. ağustos listesinde de henüz kitap girilmemiş. haftada iki-3 kitap bitiren arkadaşımızdan habermi yok acaba. kitaplardan ayrı kalması pek mümkün değil yoksa:44:

Son düzenleme:

bende birazını izledim o programın.nedense bu adama ısınamadım taklitçi birazcık.samimi gelmiyor bana.son zamanlarda bir çok kişisel gelişim kitabı okudum.bir bu adam bana bir şeyler katamadı kitabı da halamın kızı verdi.beyinle ilgili ilginç bilgiler vermiş mutlaka ilgini çeker dedi öylelikle okudum değilse tercih edeceğim bir yazar değil artık.tabi zevk meselesi sevenleri de çoktur birşey diyemem

ilginç Ladyevil temmuz ayı derecesinde yok. ağustos listesinde de henüz kitap girilmemiş. haftada iki-3 kitap bitiren arkadaşımızdan habermi yok acaba. kitaplardan ayrı kalması pek mümkün değil yoksa:44:

dikkatine sağlık bebeğim

hakkaten lady nerelerdeki :44: ankara da okuyor.tatil için memleketine gitmiştir.yazlıkta falansa neti yoktur belki

demiştim ama buralardaymıs..ama editör olduğu için sürekli konularda sorunlarla ilgilenmiş garibim.bu yüzdende kitap okuyamıyor olabilir.

Son düzenleme:

normalde kişisel gelişim kitapları okumayı sevmem. programda anlattıkları ilginç geldi bana . daha doğrusu beyin hep ilgimi çekmiştir. rastlayınca dikkat kesildim. senin yorumunu da not ettim. okursam paylaşırım fikirlerimi

ahmet şerif izgören öneririm.kitap okumuyorsunda konusuyor gibisin sanki.çok güzel örnekler veriyor

Canan Tan - İz

Bazen duygusallaştım bazen güldüm, iyi sayılabilecek bir romandı....

H_İ_S 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…