Kadınların Kitap Mekanı

kızlar nerelerdesiniz huuuuuuuu?

2 gündür kimsecikler yok.
kuzuların sessizliği gibi.

bombalar patlayacak son günlerde.
neyse okumaya devam.

Hınca hınç okumaya devam...

Kitap koyacak yerim yok diye e-kitap okumaya talim dedim ama bugün arkadaşımla dışarıda gezerken dayanamayıp 3 kitap daha aldım.... Allahım ne olacak benim sonum...

kızlar 4. kitabımda bitti bu ay ki.

1-psikanaliz yazıları cilt 1 ; psikolojiye meraklı olanlara tavsiye ederim.
2-psikanaliz yazıları cilt 2 ; bunun konusu kadınlar ve kadınlık. ilkinden daha çok sevdim.
3-eroinle dans- canan tan
4-sherlock holmes, kızıl saçlılar kulübü-sır arthur conan doyle

kızlar evim.nette epsilon yayınları gelmiş kitaplar baya uygun ama karasız kaldım hangisini alsam diye .

kızlar evim.nette epsilon yayınları gelmiş kitaplar baya uygun ama karasız kaldım hangisini alsam diye .

canım benimde o sitede üyeliğim var ama şikayet varda sürekli şikayet almıs.geç geliyormus siparişler gelmiyormus.öyle okudum.o yüzden cesaret edip sipariş veremedim şimdiye kadar :44:

canım benimde o sitede üyeliğim var ama şikayet varda sürekli şikayet almıs.geç geliyormus siparişler gelmiyormus.öyle okudum.o yüzden cesaret edip sipariş veremedim şimdiye kadar :44:

bende hiç alışveriş yapmadımm hadi ya almıyım o zaman bende

agatha christie - filler de hatırlar bitti.

diğer kitaplarından biraz farklıydı. bu sefer Hercule Poirot a eşlik eden bir yazar vardı.
son kısmı yine hayret içinde bıraktı.

EHLİMANA:6

Zülfü Livaneli -Serenad

Çok beğenerek okudum, zaten her fırsatta belirttiğim gibi Zülfü Livaneli hastasıyım ben... Hem akıcıydı, hem merak uyandırıcıydı, hem bilgilendiriciydi, hem de siyasiydi... Hepsi vardı kitapta... Sanırım tadını çıkara çıkara okudum çok beğenmeme rağmen yavaş ilerledim... Bu ay da az kitap okuyabildim, yenisine başladım ama....

H_İ_S 2

merhabalar.. uzun zamandır dolaşamıyordum buralarda malesef sınavlar koşturmalar derken kitapta çok fazla okuyamadım aşkın gözyaşları serisini bitirmeye çalışıyorum 2. kitabı olan hz. mevlanayı bitirdim en nihayetinde ve çoookk beğendim. Belkide benim mevlanaya olan ilgimden dolayıdır bilemiyorum ama ben beğendim ve herkese tavsiye ederim. Şimdi 3. kitaba başlayacağım nasipse:)
mutlu kalın...
masal26=1

Alaycı Kuş'u aldım ben de ama kafamı toparlayıp okuyamıyorum...
Oysa çok merak ediyordum ama yanlış zamanda okuyorum sanırım

Alaycı Kuş'u aldım ben de ama kafamı toparlayıp okuyamıyorum...
Oysa çok merak ediyordum ama yanlış zamanda okuyorum sanırım

ben bir çırpıda okumuştum bence birşeylerden sıyrılmak için bana öyle geliyor en azından akıcı bir kitaba dalıp gitmek...ve alaycı kuş bunun için süperdir tavsiye ederim

Çok saol,sana neresi geldi
Hiç topiğe gelip yazmadın,ben göremedim yada

ilk tercihimdi.
isteyerek yazdım.
şu an sadece seviniyorum daha başlamadım inşallah memnun da olurum.
ben bu yıl okula kaydım yaptırıcam ama gitmeyeceğim.
önümüzde ki sene inşallah gitmeyi düşünüyorum.
bu yıl kpss ye hazırlanıcam.

Benimde ilk tercihim geldi
İnşallah hepimiz memnun kalırız gideceğimiz yerlerden
Bende bu sene gireceğim kpss'ye ama öylesine olacak
Çalışmadım hiç
Herşeyin hayırlısı olsun

ben bir çırpıda okumuştum bence birşeylerden sıyrılmak için bana öyle geliyor en azından akıcı bir kitaba dalıp gitmek...ve alaycı kuş bunun için süperdir tavsiye ederim

Aslında evet çok akıcı, insanı alıp götüren bir kitap ben de çok seviyorum bu seriyi ama sorunlarım var ve hiçbir şeye odaklanamıyorum bu ara. Dün biraz ilerleyebildim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…