- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.281
bu bayram annem yok.umrede.o olmayınca herkes eksik gibiAllah sag salim kavuşmayı nasip etsin.. buna da şükür
Allahım eşinle seni de kavuştursun.yeni okulun telaşları falan derken aklın biraz dagılır inşallah daha çabuk geçer zaman
Evet biliyorum canım annenin olmadığını, Allah kavuştursun bir an önce sizi de, teşekkür ederim, okul başlasın daha çabuk geçecek diye umuyorum zaman...
günlük sağolsunhem içimizi döküyoruz hemde birbirimizi daha iyi tanıyoruz sayesinde
kızlaaaar burası ne güzel sayfa. neden daha önce görmemişim. ben de kitap delisiyim. benide alın aranıza:)))
kızlaaaar burası ne güzel sayfa. neden daha önce görmemişim. ben de kitap delisiyim. benide alın aranıza:)))
Evet ben de günlüğe bayılıyorum bu yüzden....
yaşasınnnn :) teşekkür ediyorum. ayy çok mutlu oldum :)))
her zaman,boooll bolll beklerizkeyifli okumalar dilerim
teşekkür ederim :) bu ay okuduğum kitapları yazıyorum değilmi? yoksa eylülden itibaren mi başlıyorum?
hoşgeldin canımekledim bile
kadınlar kulubu olmasa ne olur bilmem.bu site bende çok özel onsuz yapamam herhalde her bölümü ayrı seviyorum
PrensesPericim son listeden önceki, eski_bir_masal mesajı gözden kaçmış sanırım.
kaçırmısım canım.bir dahaki listelemede eklerim.dikkatine teşekkürler
masalımmm özür
bu bayram annem yok.umrede.o olmayınca herkes eksik gibiAllah sag salim kavuşmayı nasip etsin.. buna da şükür
Allahım eşinle seni de kavuştursun.yeni okulun telaşları falan derken aklın biraz dagılır inşallah daha çabuk geçer zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?