Kadınların Kitap Mekanı

******Temmuz ayı derecelerimiz ******

1. miz ehlimana

2.miz kulitta,YagmurunElleri :81: :129:

3.müz gulshenidil :81: :128:​

1 ağustos - 31 ağustos 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .......5.........
  2. nuclear .......4......
  3. kulitta ........3........
  4. samanyolu ......3.......
  5. AskInihan ......2........
  6. neenone .........2.......
  7. diltesne .........2.......
  8. PrensesPeri ......1........
  9. gulshenidil ........1........
  10. Maip .......1.......
  11. tugcecan ........1.......
  12. YagmurunElleri ........1........
  13. H_İ_S .......1.......
  14. DatluCadu ......1.........
  15. tweetypinar ......1........
  16. december90 ........1........
  17. ehlimana ................
  18. oyaebrar ..............
  19. melisende ................
  20. gonca2206 ................
  21. LadyEvil .............
  22. yemyesilcit ................
  23. Lyre ................
  24. cemre25 .................
  25. nilayu ................
  26. orchidea ................
  27. bal10 ................
  28. masal26 ............
  29. slsn ...............
  30. pinararip ................
  31. pogopogo ..................
  32. pembelii ................
  33. EsmerKralice ...............
  34. Slania ................
  35. cyd86 ................
  36. suprensesi ...............
  37. kays34 ..............
  38. soft85 ................
  39. prenses_84 ................
  40. pinaran ...............
  41. DisTurBia ................
  42. hande85 ................
  43. aydasu ................
  44. piolin ................
  45. ddemir10 ................
  46. sessizhayat ................
  47. nilerr ................
  48. esra4529 ................
  49. seRperiM ................
  50. kalinkaselin ................
  51. mavisko ................
  52. pretty__woman ................

Son düzenleme:

Evet biliyorum canım annenin olmadığını, Allah kavuştursun bir an önce sizi de, teşekkür ederim, okul başlasın daha çabuk geçecek diye umuyorum zaman...

günlük sağolsun hem içimizi döküyoruz hemde birbirimizi daha iyi tanıyoruz sayesinde

Evet ben de günlüğe bayılıyorum bu yüzden....

kızlaaaar burası ne güzel sayfa. neden daha önce görmemişim. ben de kitap delisiyim. benide alın aranıza:)))

Hoş geldin canım... Tabii ki katılabilirsin aramıza, PrensesPeri seni listeye ekler

Son düzenleme:
teşekkür ederim :) bu ay okuduğum kitapları yazıyorum değilmi? yoksa eylülden itibaren mi başlıyorum?

canım kitabını bitirir bitirmez yazıyorsun.mersajının sonuna kaç kitapsa onu yazıyorsun.kitapla ilgili yorumun varsa onu yazıyorsun.her ay başında liste sıfırlanıyor.ona göre ekleniyor

hoşgeldin canım ekledim bile

kadınlar kulubu olmasa ne olur bilmem.bu site bende çok özel onsuz yapamam herhalde her bölümü ayrı seviyorum

KK benim için de çok özel, en bunalım takıldığım yıllarımda benim psikolojimi düzeltmiştir, şimdi de aynısını yapıyor, o yüzden bağım çok kuvvetli galiba, buradaki arkadaşlıklar ve sohbetler sayesinde hiç kendimi yalnız hissetmiyorum, her bölümü benim de hoşuma gidiyor

PrensesPericim son listeden önceki, eski_bir_masal mesajı gözden kaçmış sanırım.

Teşekkür ederim kulitta'cımm ..

Sen beni görmesen de seviyorum seni prensesim
İnşallah bir an önce anneciğine de kavuşursun ..

Kitapkurtlarım hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve kocaman kocaman sarılıyorum

bu ayın başından beri yalnızca 3 kitap okumuşum.

1-psikanaliz yazıları cilt 1 ; psikolojiye meraklı olanlara tavsiye ederim.
2-psikanaliz yazıları cilt 2 ; bunun konusu kadınlar ve kadınlık. ilkinden daha çok sevdim.
3-eroinle dans- canan tan

SARAH BLAKE -POSTACI KADIN;2. dünya savaşı ve yaptığı hatanın kefaretini savaşa katılmak için başka bir ülkeye gitmekte bulan bir doktorun eşinden ayrılması ile yaşananlar anlatılıyor.gittiği ülkede tanıştığı gazetecinin doktorun ölümünden sonra eline geçen, doktorun karısı için yazdığı son mektubu ne pahasına olursa olsun amerika'ya gidip eşine vermek istemesi. kitap bir yerden sonra o kadar sıktı ki çok zor ilerledi.

AGATHA CHRISTIE- ACI KAHVE; agatha christie'nin tüm kitaplarını seviyorum. her kitapta imzasını taşıyan olaylar örgüsü aynı.kafam müthiş karışıyor okumaya devam ettikçe suçlu buluyor gibi oluyorum ama o kişi çıkmıyor.kitabı 1 günde bitirdim. tavsiye ederim hanımlar kesinlikle okuyun.

JUDY SHEINDLIN-GÜZELLİK GEÇİCİDİR APTALLIK BAKİ KALIR; yazar amerika da bir aile mahkemesinde yargıç. kendi yaşamından ve iş yaşamından gözlemlediklerini aktarıyor. kadınların aşk uğruna ne kadar ileriye gittiklerinden, erkeklerin ise neler yapmadıklarından bahsediyor. kadınların yaşamlarını ne şekilde mahvedip ne şekilde müsamahalı olup hata yaptıklarını yazmış. okumanızı tavsiye ederim. bazı konularda aaaa gerçekten diyebileceğiniz şeyler de var. bazı fikirler gerçekten çok güzel.eleştirileri yapıcı. zevkle okudum.

AŞKIM KAPIŞMAK- KÜÇÜK MUTLULUKLAR KİTABI; müthiş bir kitap. bazı yerlerde ''vav ne kadar doğru'' dediğim, hayatımda da etkisini hissettiğim bir okuma oldu. başucu kitabım diyebilirim. aslında problem gördüğümüz şeylerin kaynağının da bizim olduğumuzu, elimizde çözümün var olduğunu, bakış açımızı değiştirmemizin olumlu yansımalarını gösteren bir kitap. bazı bölümlerini önceki kitabından da bildiğim bir kitaptı. ama kesinlikle ve kesinlikle çok beğendim. tavsiye ederim.

ELİF ŞAFAK-AŞK; yorumsuz bir kitap. çok farklı bir boyut.yaşamımızda ki düz mantık kabulden öte bazı şeylerin de olabileceğini anladım. bazı olaylara bakışım değişti. kuralların her birini zaten 2 defa okudum ki
daha iyi anlayayım diye. müthiş müthiş müthiş. daha önce okumadığım için çok pişman oldum.

ehlimana:5

KIZLAR HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR

kızlar nerelerdesiniz huuuuuuuu?

2 gündür kimsecikler yok.
kuzuların sessizliği gibi.

bombalar patlayacak son günlerde.
neyse okumaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…