- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.461
bende çok beğenmiştim bu kitabı.
kadınlar sağdan erkekler soldan... kesinlikle ilişkileri anlamak için mükemmel bir kitap
Aklımda olsun bu kitap... Şu aralar ihtiyacım var.
Sonsuzluk hecesini okuyorum ve hayatımda ilk defa bir kitap çabuk bitmesin diye okuyabildiğim kadar yavaş ve tane tane okuyorum. Bu nasıl güzel bir anlatım, nasıl güzel bir kelime dansı...
İşyerinde okuduğum kitap Neva. 70. sayfadayım ve çok saçma geldi. O kadar çok övüldü ki ilk sayfadan itibaren müthiş bir beklenti içindeydim ama şuan hayalkırıklığı yaşıyorum. Umarım bundan sonra kitap anlamlaşmaya başlar.
Bende bu kitabı almak istiyordum. Beğendiğine sevindim.tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer bitti. gerek kurgu gerek gerek dili kullanışı açızından güzel bir kitaptı. son sayfaya kadar heyecan verici. espirili ve eğlenceli. tavsiye ederim.
puanım 7
datlucadu eylül:1
markete yogurt almaya gittim öğlen aşk romanlarındaki indirimi görünce dayanamadım 3 tane aldımbu hafta üm paramı kitaplara döktüm sanırım biraz dur desem iyi olacak :44:
yoğurt üstüne hikayelermarkete yogurt almaya gittim öğlen aşk romanlarındaki indirimi görünce dayanamadım 3 tane aldımbu hafta üm paramı kitaplara döktüm sanırım biraz dur desem iyi olacak :44:
Bende bu kitabı almak istiyordum. Beğendiğine sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?