Kadınların Kitap Mekanı

Sonsuzluk hecesini okuyorum ve hayatımda ilk defa bir kitap çabuk bitmesin diye okuyabildiğim kadar yavaş ve tane tane okuyorum. Bu nasıl güzel bir anlatım, nasıl güzel bir kelime dansı...

Sonsuzluk hecesini okuyorum ve hayatımda ilk defa bir kitap çabuk bitmesin diye okuyabildiğim kadar yavaş ve tane tane okuyorum. Bu nasıl güzel bir anlatım, nasıl güzel bir kelime dansı...

Zaten çarçabuk biten bir kitap değil, cümleler çok güzel olduğu için insan iki kere okuyarak geçiyor...

******Ağustos ayı derecelerimiz ******

1. miz ehlimana

2.miz eski_bir_masal :81: :129:

3.müz nuclear :81: :128:​

1 eylül - 30 eylül 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. sudem34 ........6........
  2. eski_bir_masal .......5.........
  3. kulitta ......3..........
  4. neenone ........3........
  5. diltesne .......3.........
  6. tugcecan ........2.......
  7. yemyesilcit .......2.........
  8. YagmurunElleri .......1.........
  9. ehlimana ......1..........
  10. pretty__woman .......1.........
  11. piolin .......1.........
  12. PrensesPeri ......1........
  13. H_İ_S ......1........
  14. nuclear .............
  15. gulshenidil ................
  16. samanyolu .............
  17. AskInihan ..............
  18. DatluCadu ...............
  19. Maip ..............
  20. tweetypinar .............
  21. december90 ................
  22. masal26 ............
  23. cemre25 .................
  24. oyaebrar ..............
  25. melisende ................
  26. gonca2206 ................
  27. LadyEvil .............
  28. Lyre ................
  29. nilayu ................
  30. orchidea ................
  31. bal10 ................
  32. slsn ...............
  33. pinararip ................
  34. pogopogo ..................
  35. pembelii ................
  36. EsmerKralice ...............
  37. Slania ................
  38. cyd86 ................
  39. suprensesi ...............
  40. kays34 ..............
  41. soft85 ................
  42. prenses_84 ................
  43. pinaran ...............
  44. DisTurBia ................
  45. hande85 ................
  46. aydasu ................
  47. ddemir10 ................
  48. sessizhayat ................
  49. nilerr ................
  50. esra4529 ................
  51. seRperiM ................
  52. kalinkaselin ................
  53. mavisko ................
  54. xxmutluxx ................

John steinbeck- Fareler ve İnsanlar kitabını okudum.Tam anlamıyla bir dram bir de ödüllü bir yazarın elinden çıkınca daha da güzel oluyor biraz hüzünlü bir konusu var Şimdi daha eğlenceli bir şeyler bakıcam ..

Piolin............2

Bu ay düğün nedeniyle geçen ayki performansımı sergileyemeyeceğim ama 3 kitap hedefim. Kızı verdik ama daha bohçası el öpmesi vs var kitap okuyamıyorum.
Beyoğlu Rapsodisi ile Ahmet Ümit yine yeniden çok şaşırttı. Kitaba başlarlen farklı bir izlenime kapaılıp sonunda yok daha neler dedim
Şimdi Aşka Yolculuk Veysel Karani ye başladım.

nuclear_1

Son düzenleme:
Kızım Olmadan Asla romanına başladım bugün, orta okulda çok sevdiğim Türkçe Öğretmenim okuma saatlerinde kendisi okurdu bu romanı, ne çok etkilenmiştim, şimdi anıları tazelemek adına kendim okuyacağım, ama Osmanlı Sultanları Albümüne de devam ediyorum, padişahların hayatlarını okuyorum... Yarısından fazlası bitti.

İşyerinde okuduğum kitap Neva. 70. sayfadayım ve çok saçma geldi. O kadar çok övüldü ki ilk sayfadan itibaren müthiş bir beklenti içindeydim ama şuan hayalkırıklığı yaşıyorum. Umarım bundan sonra kitap anlamlaşmaya başlar.

Su Üstüne Yazı Yazmak - Muhyiddin Şekûr

Amerikalı bir dervişin tasavvuf yolculuğu. günlük hayatta karşılaştığımız basit bir olayın bile tasavvuf yolunda derin anlamlar içermesi ilgimi çekti, hoşuma gitti. tasavvufla ilgilenenlerin okumasını tavsiye ederim.

diltesne-->4

Son düzenleme:
Monte Kristo Kontu / Alexandre Dumas

1050 sayfalık, uzun soluklu bir macaranın içinde, unutulmaz bir okuma şöleni yaşadım.

Kişiler arasındaki bağlantıyı koparmamak için dingin kafayla okumanızı tavsiye edeceğim harika bir klasik.

İki asır önceki kurgusuyla ''Alexandre Dumas'ı'' mükemmel çeviri için ''Aysel Altınel'i''
ve kusursuz baskı için ''İthaki Yayınları'nı'' ayakta alkışlıyorum.

kulitta . . 4

Öyle malesef, beklentileri doyurmak kolay değil.
Neva / Ilgın Olut yorumları, beklentileri yukarı taşıyacak şekilde yapılmış gerçekten.
Beklentisiz okuduğum için, umduğumdan iyi bulmuştum. Gereksiz tekrarlar yoruyor.

3. kitabımı da bitirdim kızlar.
Kım Gruenenfelder= Küçük Düşler Büyük Umutlar
Eğlenceli ve akıcı bir romandı.
30 lu yaşlardaki 3 kadının hayatını eğlenceli bir dille anlatıyor.
Tugcecan:3

tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer bitti. gerek kurgu gerek gerek dili kullanışı açızından güzel bir kitaptı. son sayfaya kadar heyecan verici. espirili ve eğlenceli. tavsiye ederim.
puanım 7

datlucadu eylül:1

markete yogurt almaya gittim öğlen aşk romanlarındaki indirimi görünce dayanamadım 3 tane aldım bu hafta üm paramı kitaplara döktüm sanırım biraz dur desem iyi olacak :44:

Bende bu kitabı almak istiyordum. Beğendiğine sevindim.

markete yogurt almaya gittim öğlen aşk romanlarındaki indirimi görünce dayanamadım 3 tane aldım bu hafta üm paramı kitaplara döktüm sanırım biraz dur desem iyi olacak :44:
yoğurt üstüne hikayeler
süt ile yoğurdun gizli aşkları
bir süt nasıl yoğurt oldu
mayasız süt yoğurt olur mu?

Bende bu kitabı almak istiyordum. Beğendiğine sevindim.

al en kısa zamnada .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…