Kadınların Kitap Mekanı

bu kitap hakkındaki yorumunu okuyunca çok sevindim çünkü sıradaki kitabım 'kürk mantolu madonna' daha bir hevesle başlayacağım kitaba :)

bu kitabı çok duydum.sende yazınca yorumlarına baktım.onlarca kişi yorum yazmıs.bir tane kötü yorum yok.ilk fırsatta edinmeliyim teşekkürler

Serenad'ı oku canım benim... Beğendim ben çok... Neva dan pek hoşlanmamış zaten arkadaşlar... Su hakkında bilgim yok ama bazen Buket Uzuner de sıkıyor ya....

Ben söz dinlerim, başladım bileee tek sorun hafta sonu evden çıkmadan bitirmek istiyorum şimdi

böyle de ağız sulandırılmaz ki okunacak bir sürü kitabım olduğundan bir süre stokları eriteceğim ama yeni alım başladığında ilk sıralarda olacak

Buket Uzuner'in Su kitabını yeni bitirdim.
Bazı bölümlerinde merakla çevirdim sayfaları ama kitabın ilerleyişine göre sonu basit geldi bana.
Yine de çok güzel bir kitap. Okuyun bence :)

aşka vedayı çok begenmiştim.tam günümüzü yansıtıyor.senin yorumun nedir :44:

can yücel in aşk ve ilişkilerle ilgili yazılarından derlenmiş. güzeldi bir çırpıda okudum. fakat ben açıkçası kitabı hakkında hiç bir fikrim olmadan aldım. aşk romanı bekliyordum :))) biraz hayal kırıklığı yaşadım. tür olarak roman değil benimde bu aralar bir aşk romanına ihtiyacım var :)

Son düzenleme:

Canan tan kitaplarını oku o zaman canım... :)
Yüreğim seni çok sevdi
En son yürekler ölür
Piraye ...

merhaba kızlar. uzun zaman oldu buraya yazmayalı.
işe başlamama rağmen yine de kitap okuyabildim.
1-TANİOS KAYASI-AMİN MAALOUF: bir Maalouf eseri daha. çok güzeldi. tesadüfler beni şaşırttı. en sonunda güzel yazmış dediğim de esinlenme olduğunu okudum son kısımda ki notta. daha fazla anlatmayayım kesinlikle okuyun derim.
2-PARİS VE LONDRA DA BEŞ PARASIZ- GEORGE ORWELL: ilk G.ORWELL kitabım. yazarın paris ve londra da yaşadığı parasızlık ve kelimenin tam anlamıyla sefalet anlatılıyor. eski zamanlardan bahsettiğini bildiğim halde ''vay be demek ki; o çok ünlü paris ve londra da bile insanlar parasızken bir hiç oluyor'' dedim. insanı hayrete düşüren dipnotlar var. sokakları ve yaşamı anlatmış.
3-ZOR ZAMANLAR-CHARLES DİCKENS: yalanla kendini yücelten bir damadın, eve hapsedilmiş, dünyayı babasının kuralları içinde öğrenen bir küçük ''kadının'' ve kendini akıllı herşeyi bilen bir adam zanneden cahil bir babanın hikayesi.
4- KUYRUKLU MASALLAR-GÜNGÖR DİLMEN: kitapta 7 yaş ve üstü yazıyordu ama 11 yaş üstü olmalı diye düşünüyorum. çünkü okuyucuya verilmek istenen mesajlar daha kolay anlaşılır. ben çok eğlendim kitabı okurken. yazar eleştirici bir dille çarpıcı mesajlar vermiş.
5-PATRİCK SÜSKİND- ÜÇ BUÇUK ÖYKÜ: adı üstünde üç buçuk öykü. son öyküyü bir kaç defa okumanızı tavsiye ederim. çok anlamlıydı. insan ve yaşamı çok iyi irdelenmiş. eleştiri güzel verilmişti. yazarın kitabı okuma tavsiyeleri de çok yararla oldu.
6-DERSİMİZ CİNAYET- AGATHA CHRİSTİE: kitabı tekrar okuyacağım en kısa zamanda.

EHLİMANA:7

OD - İskender Pala

Bir 'Yunus' romanı. Bugüne kadar okuduğum İskender Pala kitapları içinde, en sevdiğim 'OD' oldu diyebilirim. Anlatımı akıcı, samimi, içten.. Alıp götürüveriyor insanı. "Bizim Yunus'u" tanımak isteyenler kesinlikle okumalı.

diltesne--> 5

Kitabımı yarıladım

Hiiis, senin yüzünden her yerim tutuldu, bırakamıyorum kitabımı yine ah uh her yerim ağrıyor, ama en heyecanlı bölümü başlıyor nadia'yla hikayesi

bende bu ara wilbur smith-şimdi ölmek zamanı,
michael robotham-ölüm ylculuğu okuyorum...

Kitabımı yarıladım

Hiiis, senin yüzünden her yerim tutuldu, bırakamıyorum kitabımı yine ah uh her yerim ağrıyor, ama en heyecanlı bölümü başlıyor nadia'yla hikayesi

Ha ha haahaha Dedim sana... Oku bakalım merakla sonunu bekle Keyifli okumalar diyeceğim ama keyif aldığına adım gibi eminim

4. kitabımıda bitirmiş bulunuyorum.
Kişisel gelişime yöneldim.
R.şanal= Kuantum ve İnsan
Bu tarz kitaplar kendimi tanımama yardımcı oluyor ve bana iyi geliyor gerçekten.
Tugcecan:4

Eski Eşin Yaşam Rehberi / Debby Holt
Eğlenceli bir çik-lit. Kafa dağıtmak için tavsiye ederim.

kulitta . . 5

Son düzenleme:

elimdeki kitaptan sonra bende Od okuyacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…