- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.501
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali
Nasıl olur da daha önce okumamışım bilmemişim bu romanı diyorum şimdilerde
160 sayfalık romanı döne döne okudum her betimlede anlamlandıramadığım bir şey kalmasın tadı damağımda uzun uzun kalsın diye
romanı okumak suda yürümek misali imkansız olanı anlamak gibi
bittiğinde ise hiçbirşey yapmak istemeyip Raif ve Maria Puderi yaşamak istemek gibi
hislerimi çok anlatamıcam sanırım okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır okumayanlarada ne diyim
iyi ki okumusum degil iyi ki yasiyorum, iyi ki okuyorum diye düşündürür
gulshenidil:1
160 sayfalık romanı döne döne okudum her betimlede anlamlandıramadığım bir şey kalmasın tadı damağımda uzun uzun kalsın diye
bittiğinde ise hiçbirşey yapmak istemeyip Raif ve Maria Puderi yaşamak istemek gibi
hislerimi çok anlatamıcam sanırım okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır okumayanlarada ne diyim
merhaba kızlar 2. ve 3. kitaplarıda bitirdim
1- asla arkana bakma_tess gerritsen
2-vahşi adalet_phillip margolin (bu kitaba bayıldım, tavsiye ederim)
3_aşka veda_can dündar
prety woman___3
Serenad'ı oku canım benim... Beğendim ben çok... Neva dan pek hoşlanmamış zaten arkadaşlar... Su hakkında bilgim yok ama bazen Buket Uzuner de sıkıyor ya....
Aslında çok istediğim bir kitabım var His okumuştur belki de Zülfü Livaneli "Serenad" ama onu tatlı niyetine saklayıp Buket Uzuner -Su 'dan başlasam diyorum ne dersiniz.
Bir de Ilgın Olut -NEva'ya başlamış ama yarım bırakmışım, sarmamış sanırım ne dersiniz?
Buket Uzuner'in Su kitabını yeni bitirdim.
Bazı bölümlerinde merakla çevirdim sayfaları ama kitabın ilerleyişine göre sonu basit geldi bana.
Yine de çok güzel bir kitap. Okuyun bence :)
aşka vedayı çok begenmiştim.tam günümüzü yansıtıyor.senin yorumun nedir :44:
can yücel in aşk ve ilişkilerle ilgili yazılarından derlenmiş. güzeldi bir çırpıda okudum. fakat ben açıkçası kitabı hakkında hiç bir fikrim olmadan aldım. aşk romanı bekliyordum :))) biraz hayal kırıklığı yaşadım. tür olarak roman değil benimde bu aralar bir aşk romanına ihtiyacım var :)
Canan tan kitaplarını oku o zaman canım... :)
Yüreğim seni çok sevdi
En son yürekler ölür
Piraye ...
Kitabımı yarıladım
Hiiis, senin yüzünden her yerim tutuldu, bırakamıyorum kitabımı yine ah uh her yerim ağrıyor, ama en heyecanlı bölümü başlıyor nadia'yla hikayesi
OD - İskender Pala
Bir 'Yunus' romanı. Bugüne kadar okuduğum İskender Pala kitapları içinde, en sevdiğim 'OD' oldu diyebilirim. Anlatımı akıcı, samimi, içten.. Alıp götürüveriyor insanı. "Bizim Yunus'u" tanımak isteyenler kesinlikle okumalı.
diltesne--> 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?