- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.481
yoğurt üstüne hikayeler
süt ile yoğurdun gizli aşkları
bir süt nasıl yoğurt oldu
mayasız süt yoğurt olur mu?
markete yogurt almaya gittim öğlen aşk romanlarındaki indirimi görünce dayanamadım 3 tane aldımbu hafta üm paramı kitaplara döktüm sanırım biraz dur desem iyi olacak :44:
Hayırlı olsun canım :)
İsimleri ne?
yoğurt üstüne hikayeler
süt ile yoğurdun gizli aşkları
bir süt nasıl yoğurt oldu
mayasız süt yoğurt olur mu?
Hah hah ha!!! Bu virüs girdi ya damarlarına, kurtulamazsın.
Ne zaman fren fren desem, gazı köklüyorum.
Keyifli okumalar canımcım.
uzun bir süredir romanlardan uzağım. hiç okunmamış ya da sadece başlanmış kenarda kalmış bir sürü kitabım beklemede. sanırım bu topicle eski günlere dönebilirim, yorumlar olması güzel sadece kitap adı yerine
uzun bir süredir romanlardan uzağım. hiç okunmamış ya da sadece başlanmış kenarda kalmış bir sürü kitabım beklemede. sanırım bu topicle eski günlere dönebilirim, yorumlar olması güzel sadece kitap adı yerine
Hoş geldin ciciOku canım sen de önceden çok okur idin hani
hoşgeldin canım
kendime ayda en az 1 roman hedefi koydum.üzerine çıkarsam ne alaşartlandırınca daha iyi oluyor.sende bu şekilde deneyebilirsin
Ah Hisçim, o günlerimi özlüyorum ya işte, kafaya koydum gibi, sanırım iyi bir seçimle başlamam lazım, benim sorunum kitaba bile konsantre olamamak uzun süredir. Tam okumaya başlıyorum, bir noktadan bir kelimeden aklıma üzücü şeyler gelip dalıp gidiyor, ağlıyorum vb :S
Ama karşı gelmeyi koydum kafama, merakla aldığım kitapları o halde gördükçe içim acıyor daha da fena oluyorum zaten...
Ben eskiden kitabı bitiremediği için uykusuz işe giden yani hiç yatmadan işe giden bir tiptim canım. sanırım böyle bir motivasyona ihtiyacım var, His sayesinde buldum bu güzel topiği
o zaman aramıza hoşgeldinseni hemen listemize ekleyeyimde iyice şevk gelsin akıcı bir kitap seç kendin için..eline aldın mı bırakamayacagın bir kitap olsun
Aslında çok istediğim bir kitabım var His okumuştur belki de Zülfü Livaneli "Serenad" ama onu tatlı niyetine saklayıp Buket Uzuner -Su 'dan başlasam diyorum ne dersiniz.
Bir de Ilgın Olut -NEva'ya başlamış ama yarım bırakmışım, sarmamış sanırım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?