- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.581
çabuk okdun kız. "okunabiliri istenirse" den sanki çok beğenmemişin gibi hissettim.
Yani şöyle; güzel bir kurgusu var.
Ama kitaptaki karakterin işi ekonomiyle ilgili.
O yüzden ekonomi ve borsayla ilgili olan sayfalarda sıkıldım.
Onun dışında güzel canım. Sonu nasıl biticek, olaylar nasıl gelişicek diye merakla okudum.
4-5 günde bitti işte. :)
prenses kitapların gidişatını mı değiştireceksin ne edeceksin bilemedim ama gönlünce olsun
kızlar mucize gerçekleşti.
mezunummm
dileyin benden ne dilerseniz.
cumartesi akşamı ikinci kitabımı bitirdim. nietzche ağladığında. irvin salom
güzel ve etkileyici bir felsefe kitabı idi. nieztche'nin fikirleri beni hep etkilemiştir. bu kitapla ona farklı bir yakınlık duydum. gerçekten çağının ötesinde bir filozof . ve beni fazlaca iç dünyamı sorgulamaya itti. tavsiye edeceğim bir kitap.
puanım:10-10
DatluCadu: Eylül 2
ayy kızlar bişeyin olmasını çok istiyorumama şimdi söylemeyeceğim.yarın
Prenses pericim eylül listesini sonlandırmadığını belirtmişsin lakin DatluCadunun bu mesajını yeniledim nedense. :44:
En iyisi kitaba gömülüp yarını çekmek.Başka türlü yarın gelmez.
mezunummm
yok yıllık liste ile ilgili..yılın son kitaplarını kimler ekleyecek merak ediyordum.bugun beklemedeyim o yüzden
mezunummm
he eylül ayında mı bitiyor yılı topiğin ben de merak ettim bakalım sayılar kaç çıkacak gelecek yıl daha da çok olur sayılar inşallah
Allaaaa!!! bir ay daha bitti ve güzelliklerle dolu yepyeni, gıcır gıcır bir ay bizi bekliyor.
Katkılarıyla topiğimizi onurlandıran, okumayı seven tüm arkadaşlarımı kutluyorum.
PrensesPericim her şey için teşekkürler.
evet canım topiğimiz yıl dönümü eylül ayıyarın kutlamamız var.umarım layıkıyla bir kutlama yapmayı başarabilirim
evet bir ayımız daha bittine çabuk bitiyor ben anlamıyorum bile :44:
rica ederim canım ben ne yapıyorum ki..asıl teşekkürler topicteki üyelere.çok değerli yorumlar,fikirler kitaplar paylaşılıyorhiç kopmamak umuduyla..umarım bu çizgide devam eder dostluklarımız
Hanımlar ben de kitap tavsiyesinde bulunayım, bu ara okuyorum ve oldukça hızlı ilerliyor, okudukça mutlu oluyorum.
"Tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer" Laurent Gounelle-Psikoloji türü
bu havai fişekler sana özel
canımmmm gözün aydın diplomanı en güzel günlerde kullan hayırlara vesile olsun inşallahh
Oley! oley! Oley!!!Gözünaydın canım.
Hayırlı uğurlu olsun İnşaallah. Dileğim, dileklerinin gerçekleşmesi...
he eylül ayında mı bitiyor yılı topiğin ben de merak ettim bakalım sayılar kaç çıkacak gelecek yıl daha da çok olur sayılar inşallah
mucize olduğunu sanmam sen hak etmişsin demek ki
slm kızlar
datlucadu tbrk ederim cnm
ben hala malakat kitabını okuyorum ağır bir kitap ben de bu aralar okuma tempomu düşürdüm öyle yuvarlanım gidiyorum
1 ay da yarım kitap
kadınların kitap mekanında eylül ayında okunan kitap sayısı 74
******Eylül ayı derecelerimiz ******
1. miz ehlimana,eski_bir_masal
2.miz kulitta :81::129:
3.müz sudem34,diltesne :81::128:
dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ederimekimde keyifli okumalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?