Kadınların Kitap Mekanı

Bakar mısın H_İ_Scim? Cilt cilt kitaplarla anlatılmak isteneni MEVLANA bir kaç cümleyle açıklamış.

Eki Görüntüle 519406

Ahhh canım benim ne güzel şeyler söylüyor ve paylaşıyorsun, hakikaten öyle, ummadığımız bir yerden umut geliyor, böyle bir hayat işte, adil olmasa da yaşanılası mutlulukları o kadar fazla ki, insan vazgeçemiyor, güzel şeylere olan inancım elbette var ve her zaman durumuma şükrediyorum, ne kadar sorun olursa olsun bazen şunu diyorum dikenleri hissediyorsam iyi haber, yakında gülleri de göreceğim... Ve öyle oluyor gerçekten, bin cefanın sonu gülmek oluyor.... İyi ki varsınız yaaa....

Dikenleri hissediyorsam iyi haber, yakında gülleri de göreceğim...
Sen de iyi ki varsın H_İ_Scim.

Dikenleri hissediyorsam iyi haber, yakında gülleri de göreceğim...
Sen de iyi ki varsın H_İ_Scim.

Betty Mahmudi'den Kızım Olmadan Asla... Eminim ki hepiniz biliyorsunuzdur bu kitabı, tanıtmama gerek yok, filmlere bile konu olmuş bir kitap çünkü...

Yıllar yıllar önce orta okulda iken çok sevdiğim Türkçe Öğretmenim okuma saatlerinde okurdu bu kitabı, içimi acıtmıştı, filmini izlemiştim ama bir daha kitaba elim gitmemişti, inadımı yendim ve okuyup bitirdim.... Zaman zaman ne çok acı hissettiriyor insanın yüreğinde, kadın olmaktan utanıyor insan, insan olmaktan utanıyor, Türkiye'de yaşadığına şükrediyor insan, haa bir de herkes anne olamıyor tabii

H_İ_S 3

Son düzenleme:
Eylül ayının son kitabını son gününde bitirmiş bulunmaktayım.
Büyük Umutlar - Charles Dickens

Klasik bir klasik :) tabiki tavsiye ederim.

diltesne-->6

kızlar kürk mantolu madonna yı az önce bitirdim. sonu çok acıklıydı ya raif maria dan haber alamadığında gidip görmeliydi. erkek milleti işte hepsi aynı bencil, hemen karşısındakini suçlarlar. kızlar bu gerçek bir hikayemiymiş?

pretty_woman___ 4

Eylül ayının son kitabını son gününde bitirmiş bulunmaktayım.
Büyük Umutlar - Charles Dickens

Klasik bir klasik :) tabiki tavsiye ederim.

diltesne-->6
cok istiyorum bu kitabi okumayi. ablam timas yayinevi icin cevirisini bile yapmisti hatta, evde de bir suru oldugu halde okuma firsatim olmadi.

Mezarcı- Paul Cleave : Kİtabın en başlarından gidişatının ne olacağı anlaşılan basit bir gerilim kitabı, okumayın, zamanınıza yazık.

Bir şizofreni anlamak - Silvano Arieti : Şizofreniyle ilgili genel bilgilerden bahsedilmiş bir kitap, ilgimi çeken bir konu olduğumdan hoşuma gitti.

Bir şizofrenin aşk mektupları - Bülent akkurt : Bir önceki kitabın arkasından yine şizofreniyle ilgili bir kitap olsun istedim, tatmin ediciydi hoşuma gitti.

Bir alkoliğin anıları - Jack London : Yıllar önce alıp kitaplığımda gözümden kaçmış bir kitaptı, Klasik jack london uslübuyla yazılmış hoşuma gitti.

eski_bir_masal :9

Serenad'ı oku canım benim... Beğendim ben çok... Neva dan pek hoşlanmamış zaten arkadaşlar... Su hakkında bilgim yok ama bazen Buket Uzuner de sıkıyor ya....

Oy H_İ_Scim oy! Bir kitap ancak bu kadar doyurucu olur. Kitap uzun süredir bekliyordu ve daha ne kadar bekleyecekti Allah bilir.
yorgun savaşçı arkadaşımıza tavsiye etmiş olman veeeeee..... :77

Kitabımı yarıladım

Hiiis, senin yüzünden her yerim tutuldu, bırakamıyorum kitabımı yine ah uh her yerim ağrıyor, ama en heyecanlı bölümü başlıyor nadia'yla hikayesi

Yoruma bakar mısın H_İ_Scim, deli gibi okunacaklarıma saldırdım elbette.

Kesinlikle elden bırakılmayacak mükemmellikte yorgun savaşçıcım. Lakin bunu yapmaya uygun olamadım.
Bu değerli eseri daha fazla ötelememe izin vermediğiniz için ikinize de çok teşekkür ederim.
Sağolun varolun canlarım.

Serenad / Zülfü Livaneli

kulitta . . 8

Son düzenleme:
GEORGE ORWELL- HAYVAN ÇİFTLİĞİ

çok çok akıcıydı. çok sinirlendim domuzlara.
kitap ayna gibiydi.
keşke kitap bu şekilde bitmeseydi ama bu şekilde bile çok iyi.
domuzlara daha sonra ne olduğunu çok merak ettim.

ehlimana:9

******Ağustos ayı derecelerimiz ******

1. miz ehlimana

2.miz eski_bir_masal :81: :129:

3.müz nuclear :81: :128:​

1 eylül - 30 eylül 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. ehlimana ......9..........
  2. eski_bir_masal .......9.........
  3. kulitta ......8..........
  4. sudem34 ........6........
  5. diltesne .......6.........
  6. neenone ........5.......
  7. tugcecan ........4........
  8. yemyesilcit .......4.........
  9. pretty__woman .......4.........
  10. piolin .......3........
  11. H_İ_S ......3.........
  12. nuclear ......3.......
  13. gulshenidil ..........3......
  14. YagmurunElleri .......1.........
  15. PrensesPeri ......1........
  16. DisTurBia ........1........
  17. DatluCadu .......1........
  18. yorgun savascı ........1........
  19. samanyolu .............
  20. AskInihan ..............
  21. Maip ..............
  22. tweetypinar .............
  23. december90 ................
  24. masal26 ............
  25. cemre25 .................
  26. oyaebrar ..............
  27. melisende ................
  28. gonca2206 ................
  29. LadyEvil .............
  30. Lyre ................
  31. nilayu ................
  32. orchidea ................
  33. bal10 ................
  34. slsn ...............
  35. pinararip ................
  36. pogopogo ..................
  37. pembelii ................
  38. EsmerKralice ...............
  39. Slania ................
  40. cyd86 ................
  41. suprensesi ...............
  42. kays34 ..............
  43. soft85 ................
  44. prenses_84 ................
  45. pinaran ...............
  46. hande85 ................
  47. aydasu ................
  48. ddemir10 ................
  49. sessizhayat ................
  50. nilerr ................
  51. esra4529 ................
  52. seRperiM ................
  53. kalinkaselin ................
  54. mavisko ................
  55. xxmutluxx ................

seninle aynı zamanda başlamısız ama ben bitiremedim ay bitmeden bitirmek istemiştim ama olmadı.misafirlerim vardı.yarıda kaldım

bende o kadar u dönüşüne sebep olmadı hisciğim..olumlu düşünün diyor bu zaten bilimsel olarakta kanıtlanmıs birşey.olumlu düşünmek hem vucudumuza hem beynimize sağlık veriyor.bir şeyi gerçekten isteyin,evrenden isteyin diyor.çekim yasasından bahsediyor.mantıgımın almadıgı kısımlar var.kulittamda yine iyi tesir yapmıs ben yarıdayım bende daha tık yok

ööööö ağlayacam şimdi. listedeki 8 leri 6 ları gördükçe
ben niye bu kadar yavaşım bu aralar yaa:84:

ben o rakamları hiç göremedim ya

Alla alla, nasıl da gözümden kaçmış.
MEVLÂNÂ bir kaç cümleyle değil, tek cümleyle nokta atışı yapmış.
Ruhun şad olsun MEVLÂNÂ CELÂLEDDÎN-İ RÛMÎ.

mevlananın bende çok özel bir yeri var.türbesine gittiğimde babam annem kardeşlerime tek tek dua ederim.içimden geldiği gibi kalpten dua ederim ve dualarımın da kabul olduguna inanırım.bu yüzden sık gitmeye çalışıyorum.eğer konyaya gelirseniz mutlaka gidin.kapıdan girerken tüm düşüncelerinizden arının kalbinizi açın dualarınız mutlaka karşılık bulacaktır

kitapçıma sordum bu kitabı haftaya gelecek dedi.bunu da eklemek istiyorum mini kütüphaneme kürk mantolu madonnayı aldım.artık daha yogun okumak istiyorum

cumartesi akşamı ikinci kitabımı bitirdim. nietzche ağladığında. irvin salom
güzel ve etkileyici bir felsefe kitabı idi. nieztche'nin fikirleri beni hep etkilemiştir. bu kitapla ona farklı bir yakınlık duydum. gerçekten çağının ötesinde bir filozof . ve beni fazlaca iç dünyamı sorgulamaya itti. tavsiye edeceğim bir kitap.
puanım:10-10
DatluCadu: Eylül 2

bu aya ek yapacak olan varmı ki :44: listemizi toparlayacagım

Ek yapıcaksan ben dün gece bitirdim canım.
Tanrı daima tedbili kıyafet gezer.
Kurgusu farklıydı.
Kişisel gelişim romanı. Okunabilir istenirse.
İnsanda herşeyi yapabilicek güç olduğunu anlatıyor aslında.
Tugcecan: 5

Neva da başlanmış ve bırakılmış kitaplar yığınımda duruyor, sanırım 20-30 sayfa bile okuyamamıştım. Bir ara çok konuşulmuş, edilmişti; fikir sahibi olmak için bitireceğim inşallah bir gün ben de:)

Ah kulittacım, sorma! Uzun bir aradan sonra kitaplarıma dönüş yaparken nereden başlasam dediğimde yine en doğru yorumuyla His, beni nasıl da güzel yönlendirmiş. O koca kitabı resmen yalayıp yutmuştum ve şimdi Su'ya geçtim sürünüyorum gerçi biraz merak uyandırmaya başladı, başı biraz sıkıcı gelmişti bakalım

biz en iyisi cin ali serisini okuylaım. az ya çabuk biter sollarız burdakileri sollarız

Sonra da Ayşegül serisine geçeriz Beni de alın aranıza

aynen öyle genel listeyi gör sen bide cin aliler anca kurtarır

yıl listemizi yaptım bu arada 2 tane birincimiz var bu yıl
hayırlı olsun. kutlarız birincileri

çabuk okdun kız. "okunabiliri istenirse" den sanki çok beğenmemişin gibi hissettim.
neden olmasın.
cin ali: yazar bu kitapta çok farklı temalara değinmişti. alinin zayıf bedeni üzerinden devam eden cılız bir öykü gibi dursada beyninde yatan üstün zeka pırıltıları ile hayata farklı bir pencerden bakmamızı sağlıyor. okuması kolay. akıcı.
yazarı : anonim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…