- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.561
Elbette tatlım, tüm varlıklarla etkileşim halindeyiz. Evrende her şey yolunda olursa, ebedi huzur yaşanabilir.
Herkes sağlıklı, tok, adil, vicdanlı olacak. Barış ve sevgi dolu bir dünya için tek yürek, tek yumruk olacak.
Hah hah ha!!! Olumlu kelimelerle ifade etmeye çalışınca, tüm bunların gerçekleşmesi mümkün göründü.
Olur mu? Olur.
Bakar mısın H_İ_Scim?Cilt cilt kitaplarla anlatılmak isteneni MEVLANA bir kaç cümleyle açıklamış.
Eki Görüntüle 519406
Ahhh canım benim ne güzel şeyler söylüyor ve paylaşıyorsun, hakikaten öyle, ummadığımız bir yerden umut geliyor, böyle bir hayat işte, adil olmasa da yaşanılası mutlulukları o kadar fazla ki, insan vazgeçemiyor, güzel şeylere olan inancım elbette var ve her zaman durumuma şükrediyorum, ne kadar sorun olursa olsun bazen şunu diyorum dikenleri hissediyorsam iyi haber, yakında gülleri de göreceğim...Ve öyle oluyor gerçekten, bin cefanın sonu gülmek oluyor.... İyi ki varsınız yaaa....
Dikenleri hissediyorsam iyi haber, yakında gülleri de göreceğim...
Sen de iyi ki varsın H_İ_Scim.
cok istiyorum bu kitabi okumayi. ablam timas yayinevi icin cevirisini bile yapmisti hatta, evde de bir suru oldugu halde okuma firsatim olmadi.Eylül ayının son kitabını son gününde bitirmiş bulunmaktayım.
Büyük Umutlar - Charles Dickens
Klasik bir klasik :) tabiki tavsiye ederim.
diltesne-->6
Serenad'ı oku canım benim... Beğendim ben çok... Neva dan pek hoşlanmamış zaten arkadaşlar... Su hakkında bilgim yok ama bazen Buket Uzuner de sıkıyor ya....
Kitabımı yarıladım
Hiiis, senin yüzünden her yerim tutuldu, bırakamıyorum kitabımı yine ah uh her yerim ağrıyor, ama en heyecanlı bölümü başlıyor nadia'yla hikayesi
The Secret / Rhonda Byrne
Bence de evren biz insanlar için yaratıldığına ve beynimizin çok küçük bir bölümünü kullandığımıza göre,
çarpıcı öğretileri değerlendirmekte yarar var.
Düşünce gücümüzle isteklerimize ulaşabildiğimize göre haydi hep birlikte;
Tüm Mehmetciklerimizin, polisimizin, güvenlik güçlerimizin sağ, salim ve huzur içinde
görevlerini tamamladıklarını, sevenlerine kavuştuklarını düşünelim.
Ben buna yoğunlaşarak sürekli düşüneceğim.
kulitta . . 7
Oooooo neymiş bu kitap böyle yaa beni tam bir U dönüşü yaptıracaksa hemen okumalıyımZaten bu aralar ihtiyacım var, Polyanna olamıyorum, okuyayım da bir Polyanna olup geleyim... Avatar olayına gelince haklısın galiba, olumsuz şeyler yazmak iyi değil, senin avatardan ve yorumdan anlaşıldığı üzere her şey güzel olacak Aldım ntumu kitabı ne zaman alırım okurum ve uygularım ona söz veremeyeceğim
ööööö ağlayacam şimdi. listedeki 8 leri 6 ları gördükçe
ben niye bu kadar yavaşım bu aralar yaa:84:
Alla alla, nasıl da gözümden kaçmış.
MEVLÂNÂ bir kaç cümleyle değil, tek cümleyle nokta atışı yapmış.
Ruhun şad olsun MEVLÂNÂ CELÂLEDDÎN-İ RÛMÎ.
Kesinlikle elden bırakılmayacak mükemmellikte yorgun savaşçıcım. Lakin bunu yapmaya uygun olamadım.
Bu değerli eseri daha fazla ötelememe izin vermediğiniz için ikinize de çok teşekkür ederim.
Sağolun varolun canlarım.
Serenad / Zülfü Livaneli
kulitta . . 8
ben o rakamları hiç göremedim ya
biz en iyisi cin ali serisini okuylaım. az ya çabuk bitersollarız burdakileri sollarız
bu aya ek yapacak olan varmı ki :44: listemizi toparlayacagım
Anna Karenina gibi Neva kitabini da bitsin artik diyerek son surat okudum. Ilk 160 sayfasi bostu, bombostu, zaman kaybiydi. neyse okumadim demem :) sirada ki kitabim gelisim psikolojisi. bu aralar mesleki kitaplar okumak istiyorum neenone:5
Oy H_İ_Scim oy! Bir kitap ancak bu kadar doyurucu olur. Kitap uzun süredir bekliyordu ve daha ne kadar bekleyecekti Allah bilir.
yorgun savaşçı arkadaşımıza tavsiye etmiş olman veeeeee..... :77
Yoruma bakar mısın H_İ_Scim, deli gibi okunacaklarıma saldırdım elbette.
Kesinlikle elden bırakılmayacak mükemmellikte yorgun savaşçıcım. Lakin bunu yapmaya uygun olamadım.
Bu değerli eseri daha fazla ötelememe izin vermediğiniz için ikinize de çok teşekkür ederim.
Sağolun varolun canlarım.
Serenad / Zülfü Livaneli
kulitta . . 8
biz en iyisi cin ali serisini okuylaım. az ya çabuk bitersollarız burdakileri sollarız
hayırlı olsun. kutlarız birincileriaynen öyle genel listeyi gör sen bide cin aliler anca kurtarır
yıl listemizi yaptım bu arada2 tane birincimiz var bu yıl
çabuk okdun kız. "okunabiliri istenirse" den sanki çok beğenmemişin gibi hissettim.Ek yapıcaksan ben dün gece bitirdim canım.
Tanrı daima tedbili kıyafet gezer.
Kurgusu farklıydı.
Kişisel gelişim romanı. Okunabilir istenirse.
İnsanda herşeyi yapabilicek güç olduğunu anlatıyor aslında.
Tugcecan: 5
Neva da başlanmış ve bırakılmış kitaplar yığınımda duruyor, sanırım 20-30 sayfa bile okuyamamıştım. Bir ara çok konuşulmuş, edilmişti; fikir sahibi olmak için bitireceğim inşallah bir gün ben de:)
Ah kulittacım, sorma! Uzun bir aradan sonra kitaplarıma dönüş yaparken nereden başlasam dediğimde yine en doğru yorumuyla His, beni nasıl da güzel yönlendirmiş. O koca kitabı resmen yalayıp yutmuştum ve şimdi Su'ya geçtim sürünüyorum gerçi biraz merak uyandırmaya başladı, başı biraz sıkıcı gelmişti bakalım
Sonra da Ayşegül serisine geçeriz Beni de alın aranıza
ayy kızlar bişeyin olmasını çok istiyorumama şimdi söylemeyeceğim.yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?