- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.541
arkadaşlar açlık oyunları serisini okuyanlara bir sorum var 14 yaşında kardeşime almak istiyorum okuyabilir mi yani yaşına uygun mu
kızlar sizde bir romandan sonra kişisel gelişim kitabı okumakta zorlanma oluyor mu?
beni sürekleyen bir kitaptan sonra kişisel gelişime odaklanmak çok zor oluyor.
İştahımı kabarttınız kızlar.
Elimdeki kitap biter bitmez Serenad / Zülfü Livaneli okunacak, başka yolu yok.
Elimin altına koydum bile. Okuma şöleni için sabırsızlanıyorum.
Tatlım kendimi baştan yaratacağım ya, bu sebeple sayfalarca okuyamıyorum.
Altın önerileri sindiremeye, kaynaşmaya çalışıyorum.
Ruhumu, bedenimi çekiştiriyorum, bir tarafımı düzeltirken, başka taraf bozuluyor.
Son kullanma tarim mi geçti ne?
Canım Zülfü Livaneli'nin Son Ada kitabını öneririm sana, çok güzel, belki okumuşundur, bir de her zaman Vedat Türkali'nin Bir Gün Tek Başına isimli kitabını öneririm insanlara, beğenmeyen yoktur, bu gerçek bir hikaye aslında ama isimler değiştirilmiş ve pek bilinmez gerçek olduğu...
Zülfü Livaneli'nin Serenad kitabı uygun olabilir arkadaşımıza.
Zaten yenilerde tam da o kitabı bitirdi arkadaşımız
kızlar sizde bir romandan sonra kişisel gelişim kitabı okumakta zorlanma oluyor mu?
beni sürekleyen bir kitaptan sonra kişisel gelişime odaklanmak çok zor oluyor.
Tatlım kendimi baştan yaratacağım ya, bu sebeple sayfalarca okuyamıyorum.
Altın önerileri sindiremeye, kaynaşmaya çalışıyorum.
Ruhumu, bedenimi çekiştiriyorum, bir tarafımı düzeltirken, başka taraf bozuluyor.
Son kullanma tarim mi geçti ne?
H_İ_Scim, uzun süredir The Secret / Rhonda Byrne okumaktayım. Bugün bitireceğimi umuyorum.
Çekim yasasını ve düşünce gücünü kabul ediyordum lakin bu önerilere yoğunlaşayım derken ilişkilerim değişti.
(Sır'a göre mükemmelleşti demeliyim.) Yani kimin ağzından olumsuz bişi çıksa hoooop atlıyorum. Millet benim yanımda
nasıl konuşacağını şaşırdı.(Yeni duruma göre şaşırmadı tabi ki; Millet mutlu, ben mutlu) (Gülmek serbest)
Mesela bişi daha var, seninle ilgili hem de. Sır'ı okumaya başladım ilk dikkatimi çeken yeni avatarın oldu canım.
Hani kitaba göre düşünürsek, eşinle sen yanyana, cancanasınız. Avatarından, ''beraberiz, harikayız'' - ''Sonsuza kadar birlikteyiz.''
gibi hisler yansımalı.
İşte böyle canımcım. Herşey hepimiz için çok güzel.
Eğer kendini yenileme aşamasındaysan aykut ogut un eşiyle yazdığı bu egoları şişirsektemi saklasak kitabını da önerebilirim.
Akıcı bir tarzı var.
Daha çok kitap var tabi bu şekilde.
Yok düzene sokarsın sen ruhunu canım. Son kullanma tarihin geçmesi için çok erken daha :)
Ben çok sevdiğim cümlelerin altını çizip tekrar okuyorum.
Yorgun evet cnm bende bi kitabını okumuştm Zülfü Livaneli'nin Sevdalım Hayatı okumuştum çok beğendim 80li yılları anlatıo biraz siyaset var ama çok akıcıydı. Şu Elif Şafağın İskenderini merak ediyorum ama dün alcaktım alamadım bgn vaktim olursa alcam
ben okumadım henüz
ben kişisel gelişimi sevdim.aklıma mantıgıma yatan kısımlarını alıyorum.o yüzden eğer iyi bir kitapsa okumakta zorlanmıyorum
bu kitabıda çok duydum.yorumlar yine süper bunuda edinmeliyim
oo kulittam her öneriyi dikkate alsak polyanna gibi gezeriz ortalıktamantıgımıza oldurma yüzünden o çekiştirme
Kişisel gelişim kitaplarını roman gibi başlayıp bitiremem tatlım.
Okuduğum diğer kitapların arasına sıkıştırarak bölüm bölüm okuyorum.
Kişisel gelişim kitaplarının zihnimi hallaç pamuğu gibi atmasına izin vermiyorum.
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali
Nasıl olur da daha önce okumamışım bilmemişim bu romanı diyorum şimdilerde
160 sayfalık romanı döne döne okudum her betimlede anlamlandıramadığım bir şey kalmasın tadı damağımda uzun uzun kalsın diye
romanı okumak suda yürümek misali imkansız olanı anlamak gibi
bittiğinde ise hiçbirşey yapmak istemeyip Raif ve Maria Puderi yaşamak istemek gibi
hislerimi çok anlatamıcam sanırım okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır okumayanlarada ne diyim
iyi ki okumusum degil iyi ki yasiyorum, iyi ki okuyorum diye düşündürür
gulshenidil:1
oo kulittam her öneriyi dikkate alsak polyanna gibi gezeriz ortalıktamantıgımıza oldurma yüzünden o çekiştirme
Neredeyse beni bile inandıracaksın yahu her şeyin güzel olduğuna korktum senden
H_İ_Scim, uzun süredir The Secret / Rhonda Byrne okumaktayım. Bugün bitireceğimi umuyorum.
Çekim yasasını ve düşünce gücünü kabul ediyordum lakin bu önerilere yoğunlaşayım derken ilişkilerim değişti.
(Sır'a göre mükemmelleşti demeliyim.) Yani kimin ağzından olumsuz bişi çıksa hoooop atlıyorum. Millet benim yanımda
nasıl konuşacağını şaşırdı.(Yeni duruma göre şaşırmadı tabi ki; Millet mutlu, ben mutlu) (Gülmek serbest)
Mesela bişi daha var, seninle ilgili hem de. Sır'ı okumaya başladım ilk dikkatimi çeken yeni avatarın oldu canım.
Hani kitaba göre düşünürsek, eşinle sen yanyana, cancanasınız. Avatarından, ''beraberiz, harikayız'' - ''Sonsuza kadar birlikteyiz.''
gibi hisler yansımalı.
İşte böyle canımcım. Herşey hepimiz için çok güzel.
Kaçar mı, okudum tabii ki ve hatta birkaç yıl önce kk da hani yine kitap muhabbetimiz oluyordu seninle sanki o ara okumuştum Son Ada'yıVedat Türkali'yi hemen not aldım bile
Polyanna'yı sollayalı çok oldu be güzelim, bulutların üzerine çıktım bile.
İnanki bak gerçekten her şey kusursuz canımcım.
Sağlık, mutluluk, zenginlik, huzur, şans, başarı, bereket gerektiğinden çok fazla.
Vayyy bu kadar geliştiriyor mu bu gelişim kitapları yahu çok merak ettim heee, ya bir şey soracağım yemeklerden önce mi yoksa sonra mı alıyoruz
İştahsızlık, hazımsızlık gibi yan etkileri yok tatlım, lakin yatmadan önce alınırsa, kesin uykusuzluk yapar.
La sonsuzluk hecesi- Nazan BEKİROĞLU
İlk defa bir kitabı, tadına varmak için her cümle üzerinde durup düşünerek, içime sindirerek okudum. Çok güzel betimlemeler, benzetmeler vardı. Arka kapakta ki yazı bile büyülüyor insanı:
Öyle bir çığlıkla attı ki kendini Âdem uykusundan,
gerçekte çığlık atıp atmadığını bile bilmedi. Ama iki uyku arasında rüyasının bölündüğü gün gibi gerçekti.
Ve başına bir şey gelmiş gibiydi.
O zamansızlık zamanında, cennet ırmağının kıyısında Âdem onunla göz göze geldi.
Kuşları, tüyleri ürkütmekten korkarcasına elini uzattı yavaşça.
Parmaklarının ucundan dökülen yaseminleri gösterdi.
İçine dolan ses ve ışığa, sevince sarmaşığa, usulca, sen kimsin, dedi.
Bildiğini bir kez daha bilmek, kelimesini bir de ondan duymak istedi.
Ben kadınım, dedi Havva, ama bu benim sıfatım. Adımı henüz bilmiyorum.
Sonra döndü Âdem'e,
aklına bir şey gelmişti.
Sesi, bengisular gibiydi.
Bana, dedi, bir isim ver,
varlığım olsun.
Durdu, aklından yeni bir şey geçti. Bana, dedi, sen isim ver, varlığım senin olsun.
Bana öyle bir isim ver ki senin adının yanında dursun.
Seni anan beni de ansın. Seni hatırlayan beni hatırlamadan olmasın.
Bir "ile" koy aramıza bizi
birbirimize bağlasın.
neenone:4
Uykuya ihtiyacım var yaa uykudan önce olmazŞaka bir yana da dünyada o kadar adaletsizlik varken her şey çok güzel falan ayakları yapamıyorum kulittacım ya bana göre değil bu.... Napcas şimdi? :44:
Bakar mısın H_İ_Scim?Cilt cilt kitaplarla anlatılmak isteneni MEVLANA bir kaç cümleyle açıklamış.
Eki Görüntüle 519406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?