Kadınların Kitap Mekanı

******Ağustos ayı derecelerimiz ******

1. miz ehlimana

2.miz eski_bir_masal :81: :129:

3.müz nuclear :81: :128:​

1 eylül - 30 eylül 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. ehlimana ......8..........
  2. sudem34 ........6........
  3. kulitta ......6..........
  4. eski_bir_masal .......5.........
  5. diltesne .......5.........
  6. tugcecan ........4.......
  7. neenone ........3........
  8. yemyesilcit .......3.........
  9. piolin .......3........
  10. pretty__woman .......3.........
  11. H_İ_S ......2.........
  12. YagmurunElleri .......1.........
  13. PrensesPeri ......1........
  14. nuclear ......1.......
  15. DisTurBia ........1........
  16. DatluCadu .......1........
  17. yorgun savascı ........1........
  18. gulshenidil ..........1......
  19. samanyolu .............
  20. AskInihan ..............
  21. Maip ..............
  22. tweetypinar .............
  23. december90 ................
  24. masal26 ............
  25. cemre25 .................
  26. oyaebrar ..............
  27. melisende ................
  28. gonca2206 ................
  29. LadyEvil .............
  30. Lyre ................
  31. nilayu ................
  32. orchidea ................
  33. bal10 ................
  34. slsn ...............
  35. pinararip ................
  36. pogopogo ..................
  37. pembelii ................
  38. EsmerKralice ...............
  39. Slania ................
  40. cyd86 ................
  41. suprensesi ...............
  42. kays34 ..............
  43. soft85 ................
  44. prenses_84 ................
  45. pinaran ...............
  46. hande85 ................
  47. aydasu ................
  48. ddemir10 ................
  49. sessizhayat ................
  50. nilerr ................
  51. esra4529 ................
  52. seRperiM ................
  53. kalinkaselin ................
  54. mavisko ................
  55. xxmutluxx ................

arkadaşlar açlık oyunları serisini okuyanlara bir sorum var 14 yaşında kardeşime almak istiyorum okuyabilir mi yani yaşına uygun mu

ben okumadım henüz

kızlar sizde bir romandan sonra kişisel gelişim kitabı okumakta zorlanma oluyor mu?
beni sürekleyen bir kitaptan sonra kişisel gelişime odaklanmak çok zor oluyor.

ben kişisel gelişimi sevdim.aklıma mantıgıma yatan kısımlarını alıyorum.o yüzden eğer iyi bir kitapsa okumakta zorlanmıyorum

İştahımı kabarttınız kızlar.
Elimdeki kitap biter bitmez Serenad / Zülfü Livaneli okunacak, başka yolu yok.
Elimin altına koydum bile. Okuma şöleni için sabırsızlanıyorum.

bu kitabıda çok duydum.yorumlar yine süper bunuda edinmeliyim

oo kulittam her öneriyi dikkate alsak polyanna gibi gezeriz ortalıkta mantıgımıza oldurma yüzünden o çekiştirme

Kaçar mı, okudum tabii ki ve hatta birkaç yıl önce kk da hani yine kitap muhabbetimiz oluyordu seninle sanki o ara okumuştum Son Ada'yı Vedat Türkali'yi hemen not aldım bile

Zülfü Livaneli'nin Serenad kitabı uygun olabilir arkadaşımıza.

Zaten yenilerde tam da o kitabı bitirdi arkadaşımız

Yeni bitirdim evet

kızlar sizde bir romandan sonra kişisel gelişim kitabı okumakta zorlanma oluyor mu?
beni sürekleyen bir kitaptan sonra kişisel gelişime odaklanmak çok zor oluyor.

Kitabına bağlı olarak. Bazı kişisel gelişim kitapları resmen odunlara ya da işte yazıldıkları ülke bazında bencil insanlara yönelik yazılmış olduğundan insan başladığında ee iyi de biliyoruz diyor. Kendime bir şey katmadığını anladığımda da sıkılıp bırakırdım. Artık araştırıp almaya ayrıca özen gösteriyorum o tür kitapları.

Neredeyse beni bile inandıracaksın yahu her şeyin güzel olduğuna korktum senden

egoları şişirsek de mi saklasak güzel admış ikili ilişkiler hakkında mı sadece bu kitap acaba?

İşte bu yönü zaten en beğendiğim özelliği oluyor, hayata dair şeyler, tarih, siyaset ama o günleri yaşar gibi okuyor insan, sıkıcı ders kitabı gibi değil. ;Elif Şafak sevmeyen biri olduğumdan bilemiyorum kitabını da canım.

parça parça okursam bu sefer de kendimi toplayamıyorum.
çok zaman alıyor yine odaklanmak

egoları şişirsek de mi saklasak güzel admış ikili ilişkiler hakkında mı sadece bu kitap acaba?

Hayır canım. Genel olarak yazılmış bir kitap. İlişkiler, sağlık, para herşey var içinde.
Soru cevap şeklinde gidiyor. Akıcı ve eğlenceli bir dili var. Okurken sıkılmıyorsun.
Aykut Oğutu biliyorsan hani evrenden torpilim varı yazan kişi bu da onun 3. kitabı.
Eşiyle beraber yazmışlar.
Şuan en çok satanlar listesindede var. Okumak istersen rahatça bulabilirsin canım.

tavsiye ustune okudum canimm... kendi adima soyle anlatabilirim.. kisa ve oz bi kitap.. number one benim icin :)

oo kulittam her öneriyi dikkate alsak polyanna gibi gezeriz ortalıkta mantıgımıza oldurma yüzünden o çekiştirme

Polyanna'yı sollayalı çok oldu be güzelim, bulutların üzerine çıktım bile.

Neredeyse beni bile inandıracaksın yahu her şeyin güzel olduğuna korktum senden

İnanki bak gerçekten her şey kusursuz canımcım.
Sağlık, mutluluk, zenginlik, huzur, şans, başarı, bereket gerektiğinden çok fazla.

The Secret / Rhonda Byrne
Bence de evren biz insanlar için yaratıldığına ve beynimizin çok küçük bir bölümünü kullandığımıza göre,
çarpıcı öğretileri değerlendirmekte yarar var.

Düşünce gücümüzle isteklerimize ulaşabildiğimize göre haydi hep birlikte;
Tüm Mehmetciklerimizin, polisimizin, güvenlik güçlerimizin sağ, salim ve huzur içinde
görevlerini tamamladıklarını, sevenlerine kavuştuklarını düşünelim.
Ben buna yoğunlaşarak sürekli düşüneceğim.

kulitta . . 7

Oooooo neymiş bu kitap böyle yaa beni tam bir U dönüşü yaptıracaksa hemen okumalıyım Zaten bu aralar ihtiyacım var, Polyanna olamıyorum, okuyayım da bir Polyanna olup geleyim... Avatar olayına gelince haklısın galiba, olumsuz şeyler yazmak iyi değil, senin avatardan ve yorumdan anlaşıldığı üzere her şey güzel olacak Aldım ntumu kitabı ne zaman alırım okurum ve uygularım ona söz veremeyeceğim

Kaçar mı, okudum tabii ki ve hatta birkaç yıl önce kk da hani yine kitap muhabbetimiz oluyordu seninle sanki o ara okumuştum Son Ada'yı Vedat Türkali'yi hemen not aldım bile

Evet 2-3 yıl önce sırayla okumuştuk, Püsküütcüm, sen ve ben hatırlıyorum

Vedat Türkali, Bir Gün Tek Başına kesinlikle okunmalı, 3 kere okuduğum tek kitap ileride bir dördüncüsünü de okurum kesin

Vayyy bu kadar geliştiriyor mu bu gelişim kitapları yahu çok merak ettim heee, ya bir şey soracağım yemeklerden önce mi yoksa sonra mı alıyoruz

Vayyy bu kadar geliştiriyor mu bu gelişim kitapları yahu çok merak ettim heee, ya bir şey soracağım yemeklerden önce mi yoksa sonra mı alıyoruz

İştahsızlık, hazımsızlık gibi yan etkileri yok tatlım, lakin yatmadan önce alınırsa, kesin uykusuzluk yapar.

La sonsuzluk hecesi- Nazan BEKİROĞLU

İlk defa bir kitabı, tadına varmak için her cümle üzerinde durup düşünerek, içime sindirerek okudum. Çok güzel betimlemeler, benzetmeler vardı. Arka kapakta ki yazı bile büyülüyor insanı:

Öyle bir çığlıkla attı ki kendini Âdem uykusundan,

gerçekte çığlık atıp atmadığını bile bilmedi. Ama iki uyku arasında rüyasının bölündüğü gün gibi gerçekti.

Ve başına bir şey gelmiş gibiydi.

O zamansızlık zamanında, cennet ırmağının kıyısında Âdem onunla göz göze geldi.

Kuşları, tüyleri ürkütmekten korkarcasına elini uzattı yavaşça.

Parmaklarının ucundan dökülen yaseminleri gösterdi.

İçine dolan ses ve ışığa, sevince sarmaşığa, usulca, sen kimsin, dedi.

Bildiğini bir kez daha bilmek, kelimesini bir de ondan duymak istedi.

Ben kadınım, dedi Havva, ama bu benim sıfatım. Adımı henüz bilmiyorum.

Sonra döndü Âdem'e,

aklına bir şey gelmişti.

Sesi, bengisular gibiydi.

Bana, dedi, bir isim ver,

varlığım olsun.

Durdu, aklından yeni bir şey geçti. Bana, dedi, sen isim ver, varlığım senin olsun.

Bana öyle bir isim ver ki senin adının yanında dursun.

Seni anan beni de ansın. Seni hatırlayan beni hatırlamadan olmasın.

Bir "ile" koy aramıza bizi

birbirimize bağlasın.

neenone:4

nuclear-3
3 kitabım Ahmet ümit çıplak ayakliydi gece farklı bir kitap klasik Ahmet ümit degil

İştahsızlık, hazımsızlık gibi yan etkileri yok tatlım, lakin yatmadan önce alınırsa, kesin uykusuzluk yapar.

Uykuya ihtiyacım var yaa uykudan önce olmaz Şaka bir yana da dünyada o kadar adaletsizlik varken her şey çok güzel falan ayakları yapamıyorum kulittacım ya bana göre değil bu.... Napcas şimdi? :44:

Evvet bir kitap daha beğenilmiş ohh ohh ne güzel....

Uykuya ihtiyacım var yaa uykudan önce olmaz Şaka bir yana da dünyada o kadar adaletsizlik varken her şey çok güzel falan ayakları yapamıyorum kulittacım ya bana göre değil bu.... Napcas şimdi? :44:

Elbette tatlım, tüm varlıklarla etkileşim halindeyiz. Evrende her şey yolunda olursa, ebedi huzur yaşanabilir.
Herkes sağlıklı, tok, adil, vicdanlı olacak. Barış ve sevgi dolu bir dünya için tek yürek, tek yumruk olacak.
Hah hah ha!!! Olumlu kelimelerle ifade etmeye çalışınca, tüm bunların gerçekleşmesi mümkün göründü.
Olur mu? Olur.

Bakar mısın H_İ_Scim? Cilt cilt kitaplarla anlatılmak isteneni MEVLANA bir kaç cümleyle açıklamış.

Neşeli Öyküler-Selim Gündüzalp

çok kısa fıkra tadında öyküler mevcut içerisinde
zaman geçirmek için okunabilr

Çocukluk Sırrı-Adem Güneş

tavsiye edebileceğim bir kitap
bir kez daha evladıma nasıl davrandığımı tartıp durdum ve uykularımı kaçırdı

gulshenidil:3

ööööö ağlayacam şimdi. listedeki 8 leri 6 ları gördükçe
ben niye bu kadar yavaşım bu aralar yaa:84:

Anna Karenina gibi Neva kitabini da bitsin artik diyerek son surat okudum. Ilk 160 sayfasi bostu, bombostu, zaman kaybiydi. neyse okumadim demem :) sirada ki kitabim gelisim psikolojisi. bu aralar mesleki kitaplar okumak istiyorum neenone:5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…