Kadınların Kitap Mekanı

Sabah Pırıltılarını akşam bitirdim. :)

Verdiğim örnek şeklinde kendin yazacaksın kedicim. İstersen kitabın ismini yazdıktan sonra
yorum ekleyebilirsin. Zorunlu değil elbette.
bitirdiğin her kitaptan sonra (kedi83 . . 2, kedi83 . . 3) şeklinde aybaşına kadar devam edeceksin.

KIZLAR BU YIL DAHA FAZLA OKUMAK DİLEĞİYLE.
HAYIRLI OLSUN YENİ KİTAP OKUMA DÖNEMİMİZ

İNŞALLAH DAHA DA OKUYACAĞIMIZ AYRICA OKUTTURACAĞIMIZ BİR YIL OLUR.

Aylık hazırlanıyor canım. Ayın son gününe kadar okuduklarımızı yazıyoruz.
Yeni ay başından itibaren tekrar 1 den başlıyoruz.
Aramıza katılırsan seviniriz.

aayy tabiki katılırım kitap okumaktan başka bi işim yokki beniim :) çok mutlu oldum şimdi o zaman ilk kitabımı bitirdim bugün yazayım mı onu

Konu sahibi PrensesPeri arkadaşımızın listeyi hazırlaken sıkıntı çekmemesi için şu şekilde yazıyoruz tatlım.

Sabah Pırıltıları / İpek Ongun

kedi83 . . 1

aayy tabiki katılırım kitap okumaktan başka bi işim yokki beniim :) çok mutlu oldum şimdi o zaman ilk kitabımı bitirdim bugün yazayım mı onu

Kitabı bitirdikten sonra henmen yazabiliyoruz canım. Şimdi yazabilirsin elbette.
Bazı arkadaşlar bir kaç tane okuduktan sonra 3 - 5, 3-5 yazıyorlar. Ben de tek tek yazıyorum çoğunlukla.
Yukarıda nasıl yazdığımızı açıklamaya çalıştım tatlım, verdiğim örneğe göre yazılması gerekiyor.
Keyifli paylaşımlarda görüşmek üzere öpüyorum.

birkaç gündür giremiyordum foruma takip edemiyordum. ekim ayının üçüncüsü olmuşum da haberim yokmuş :124:

tebrik eden herkeslere teşekkürler

asıl büyük dereceye girenleri de ben tebrik ediyorum :124:

okumak en güzel birşey. Allah daha çok okuyabilmeyi ve birbirimizle paylaşabilmeyi nasip etsin :81:

bütün arkadaşlara keyifli okumalar diliyorum :112:

dereceye giren tüm arkadaşlarıma ve listede büyük emeği olan PrensesPeri arkadaşıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim..
okuduklarımızdan çıkardıklarımız mum alevi gibi yolumuzu
fener alayı gibi ruhumuzu aydınlatsın
bilmediklerimiz bildiklerimizden daima az olsun ki okumaya,öğrenmeye aç olalım
ve yeni yayın döneminde reytinglerin bol olduğu kitaplar ekranlarımıza yansısın:))
herkesi bolca öper bu yolda arkadaşlık ettiğim tüm arkadaşlarımın gönül ellerinden sıkarım
sevgiyle

Sabah Pırıltıları / İpek Ongun (Sadece gençlerin değil büyüklerin de okuması gereken bir kitap) :)

kedi83 . . 1

yeni kitabımı canım? Hatırlıyamadım.

Geçen yıl almıştım.

Sabah gazetesindeki "Pırıltılar" köşesinde yayınlanmış yazılarıma yenilerini ekleyerek sizlere bir sohbetler dizisi sunmak istedim, bu kez. Yaşamla ilgili notlara, geziler ve imza günlerinden anılarımı da kattım. Umarım beğenirsiniz! - İpek Ongun
Alıntıdır.

KÜÇÜK DÜŞLER BÜYÜK UMUTLAR/KİM GRUENENFELDER (çok eğlenceli romantik komedi film tadında bi kitap okurken hiç bitmesin istedim)

morvent....1

slm arkadaşlar
aslında sıkı okuyucuyumdur fakat yıllardır sınavlar vs kitap okumama engel oldu. tabi arada okudum ama yılda 2-3 anca oluyordu
şimdi 4-5 aylık iyi bı ara buldum ve yenıden okumaya başladım
benide alırsanız aranıza sevinirim

dün bab-ı esrar'ı bitirdim. şems için okumaya değerdi fakat kurgu hikaye hoşuma gitmedi pek

Son düzenleme:
KÜÇÜK DÜŞLER BÜYÜK UMUTLAR/KİM GRUENENFELDER (çok eğlenceli romantik komedi film tadında bi kitap okurken hiç bitmesin istedim)

morvent....1

aaaaaaa tam aradıgım tarzda bır kıtap lısteme ekledım alıcam bende okumayı cok sevrdım eskıden ama ıs guc sonra sınav falan derken hepsını bıraktım. bende aranıza katılmak ıstıyorum umarım en yakın zamanda baslarım.

çook güzel bi kitap canım bayılacaksın..bi dönem hepimizde oluyor böyle kopukluklar ama benim şu an bi ay boşluğum var dersler başlayana kadar okudum okudum..tabiki aramıza katılabilirsin çok seviniriz bu arada bende dün katıldım zaten hemen sahiplenmişim

Kazımkarabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz / MUSTAFA ARMAĞAN (İstiklal savaşına birde bu pencereden bakın bence)

Şato / KAFKA (otoritenin dışına çıkamayan bir köy halkı)

SaLLaa : 2

bende katılabilir miyim. üniversite yıllarında çok okurdummm. çok iyi okuyucu değilimartık.. kitapları çoook severim... çoluk çocuk zor oluyor. ayda bir zor bitiyor... size katılırsam belki kitap sayım artar diye temenni ediyorum şu an füreya okuyorum. eylül 29 eylülde basladım...

maşallah çok sıkısın orlic cim. iki günde okudun kitabı. tebrik ederim. daha nice güze kitaplarda buluşmak dileğiyle . hoşgeldin aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…