- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.641
Sabah Pırıltılarını akşam bitirdim. :)
kızlar haftalıkmı hesaplıyosunuz dereceleri
Aylık hazırlanıyor canım. Ayın son gününe kadar okuduklarımızı yazıyoruz.
Yeni ay başından itibaren tekrar 1 den başlıyoruz.
Aramıza katılırsan seviniriz.
Konu sahibi PrensesPeri arkadaşımızın listeyi hazırlaken sıkıntı çekmemesi için şu şekilde yazıyoruz tatlım.
Sabah Pırıltıları / İpek Ongun
kedi83 . . 1
Verdiğim örnek şeklinde kendin yazacaksın kedicim. İstersen kitabın ismini yazdıktan sonra
yorum ekleyebilirsin. Zorunlu değil elbette.
bitirdiğin her kitaptan sonra (kedi83 . . 2, kedi83 . . 3) şeklinde aybaşına kadar devam edeceksin.
aayy tabiki katılırım kitap okumaktan başka bi işim yokki beniim :) çok mutlu oldum şimdi o zaman ilk kitabımı bitirdim bugün yazayım mı onu
Sabah Pırıltıları / İpek Ongun (Sadece gençlerin değil büyüklerin de okuması gereken bir kitap) :)
kedi83 . . 1
Sabah Pırıltıları / İpek Ongun (Sadece gençlerin değil büyüklerin de okuması gereken bir kitap) :)
kedi83 . . 1
yeni kitabımı canım? Hatırlıyamadım.
KÜÇÜK DÜŞLER BÜYÜK UMUTLAR/KİM GRUENENFELDER (çok eğlenceli romantik komedi film tadında bi kitap okurken hiç bitmesin istedim)
morvent....1
KÜÇÜK DÜŞLER BÜYÜK UMUTLAR/KİM GRUENENFELDER (çok eğlenceli romantik komedi film tadında bi kitap okurken hiç bitmesin istedim)
morvent....1
aaaaaaa tam aradıgım tarzda bır kıtap lısteme ekledım alıcam bende okumayı cok sevrdım eskıden ama ıs guc sonra sınav falan derken hepsını bıraktım. bende aranıza katılmak ıstıyorum umarım en yakın zamanda baslarım.
Hoşgeldin canım. Hadi bakalım rekabet artsın.
Keyifli okumalar dilerim.
slm arkadaşlar
aslında sıkı okuyucuyumdur fakat yıllardır sınavlar vs kitap okumama engel oldu. tabi arada okudum ama yılda 2-3 anca oluyordu
şimdi 4-5 aylık iyi bı ara buldum ve yenıden okumaya başladım
benide alırsanız aranıza sevinirim
dün bab-ı esrar'ı bitirdim. şems için okumaya değerdi fakat kurgu hikaye hoşuma gitmedi pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?